44549

no-warez.gif
  • Joschka
    Az ilyen kérdéskre csak a "WAREZ TOPIK"-ban kaphatsz választ, itt sajnos nem!

• Roccio
    ott van a kutya a háztartásban nem azért..
  • Roccio
    Mentem a katalógusba egy háztartást és mikor a katalógusba rámegyek akkor a kutya helyén egy fekete kutyalak van vagy hogy mondjam de a gazdáját azt rendesen kijelzi. De csak ennél a háztartásnál a többinél rendesen kijelez mindent. Ez nem tudjátok mitől lehet?
  • leoon
    Fontos lenne, köszönöm!
  • Roccio
    Jaja az biztos legalűbbis valószínű:D
  • kem001

Letöltés
  • lucifer9393
    Gondolom a bandák is akkor jobban érvényesülni fognak ebben a kiegben mint a Late Nightban... És akkor a vámpírikrek világhódításra törnek :D
  • leoon
    Sziasztok,
    a kérdésem az lenne, hogyha bármilyen kiegészítőt szeretnék letölteni, gondolok itt arra, hogy haj, ruha, ház stb. akkor azokat a sims melyik mappájába kell másolnom, hogy azokat a játékban is használni tudjam, látható legyen?
    Illetve tudnátok-e ajánlani egy jó kis oldalt, ahonnan ilyen kiegészítőket le lehet tölteni?
    Köszönöm előre is!
  • kem001
    Majd valaki úgy is megcsinálja hozzá
  • Roccio
    hát maga az ördögnek:P
    de attól most mi lesz semmi ugyan úgy lehet majd élvezi a játékot attól még sőt a magad sztárját csinálod meg úgy is:D
  • lucifer9393
    Na kinek volt igaza? :P
  • Roccio
    persze én attól még jól megleszek benne :) majd megcsinálom én is a saját sztráomat ennyi!:)
  • Joschka
    Majd beszerzek neki valamilyen 70-es évekbeli pajeszos parókát...hehehe
  • Joschka
    Hát én jól megleszek a játékkal ismert szárocskák nélkül is, majd úgyis a simemet fogom managelni benne...csak még nem döntöttem el, hogy melyik lehetőséget válasszam neki. De lehet, hogy az ipse DJ vagy énekes (egyéni üvöltöző!!!) lesz majd.
  • Roccio
    Maga Katy Perry nem lesz benne csak az egyedi stílusa miáltal elkészítheted akár...
    mysims.hu-n van pár hír.. turnézhatsz is stb stb :))
  • Joschka
    De, szeretek viccelődni csak nincs hozzá mindig kedvem.
  • Gné Era
    Érted a viccet,csak nem szereted ugye?:)))
  • Joschka
    A sims 3-ban nicsen szumó sport!
  • Joschka
    Már miért ne, a simsben ilyesmit lehet...a valóságban, már kicsikét más a helyzet!
  • Gné Era
    Ezzel a súllyal?? Ne viccelj:)) Szumó bajnok:)DDD
  • Joschka
    Mit leverte: Pörgő-forgó-szaltós-parasztlengős rúgással egyszerűen padlóra küldte!...hehe
  • Joschka
    A simem már hívott ki egy sárga színű harcost, de nem sokat érthetett a verekedéshez az ipse - azon kívűl, hogy edzőruha volt rajta-, mert a simem le verte gyorsan, mint a cölöpöt!!!
  • Ironman2
    Hogyne.Kirakom az ágyam fölé
  • Joschka
    Igen, mert telcsin kihívhatsz valakit egy küzdire!
  • kem001
    Csak az a baj, hogy lusta a sim-em.. Gyereke viszont nem, már majdnem maxon van az erőnléte, elküldtem sportakadémiára, kíváncsi leszek, hogy mennyire erősödik meg
  • Coolfire
    tényleg az is van benne...
  • Joschka
  • kem001
    Hm, akkor felviszem az erőnlétét 10-re és a harcművészetét is
  • Coolfire
    Annyiban igen,hogy lesz benne egy pár apróság,de semmi extra.De a város ua. lesz.:)
    A poszter miatt hajtasz rá?:)))
  • kem001
    Ezen kívül? Gondolom ha elutazunk Kínába mérkőzéseken vehet részt
  • Joschka
    Háááát, nem is tudom...egyszer mikor egyiptomban volt a piramis legeslegeslegmélyén össze futott két mű-miá(ú)val...azt az egyik annyira helyben hagyta, hogy alig állt utána a lábamon!
  • Coolfire
    Meteorokat szétkaratézni.Szoktak lenni benne drágakövek.
  • Ironman2
    Akkor mégis másabb lesz a Katy Perry változat.
  • kem001
    Érdemes megtanítani harcművészetekre a sim-em? Semmi hasznát nem láttam én eddig
  • Joschka
    Meg soha sem eléggé súlyos a spárgához...igenis szereti a spárgarépát!!!!
  • Joschka
    Csak találkozzon össze majd a simem a simeddel, majd jó lenyomja (mint vak a poharat) azt nézegethetsz.
  • Joschka
    Má megint nem érted!!

A simem 88 danos sim-fű mester és időnként (még az ebédkészítés közben is...DDDD) rájön ez a tekergőzős kung-fűs mozgási kényszer.
  • kem001
    Inkább a víziló :D
  • kem001
    Ezek a kerti bútorok tök jók :D
  • Gné Era
    Ehhe..balett:)DD csak kicsit túlsúlyos a spárgához:)DD A hattyú halála:)DD