44549
-
Az ilyen kérdéskre csak a "WAREZ TOPIK"-ban kaphatsz választ, itt sajnos nem!
-
Roccio #20357 ott van a kutya a háztartásban nem azért.. -
Roccio #20356 Mentem a katalógusba egy háztartást és mikor a katalógusba rámegyek akkor a kutya helyén egy fekete kutyalak van vagy hogy mondjam de a gazdáját azt rendesen kijelzi. De csak ennél a háztartásnál a többinél rendesen kijelez mindent. Ez nem tudjátok mitől lehet? -
Fontos lenne, köszönöm! -
Roccio #20354 Jaja az biztos legalűbbis valószínű:D -
Letöltés -
Gondolom a bandák is akkor jobban érvényesülni fognak ebben a kiegben mint a Late Nightban... És akkor a vámpírikrek világhódításra törnek :D -
Sziasztok,
a kérdésem az lenne, hogyha bármilyen kiegészítőt szeretnék letölteni, gondolok itt arra, hogy haj, ruha, ház stb. akkor azokat a sims melyik mappájába kell másolnom, hogy azokat a játékban is használni tudjam, látható legyen?
Illetve tudnátok-e ajánlani egy jó kis oldalt, ahonnan ilyen kiegészítőket le lehet tölteni?
Köszönöm előre is! -
Majd valaki úgy is megcsinálja hozzá -
Roccio #20349 hát maga az ördögnek:P
de attól most mi lesz semmi ugyan úgy lehet majd élvezi a játékot attól még sőt a magad sztárját csinálod meg úgy is:D -
Na kinek volt igaza? :P -
Roccio #20347 persze én attól még jól megleszek benne :) majd megcsinálom én is a saját sztráomat ennyi!:) -
Majd beszerzek neki valamilyen 70-es évekbeli pajeszos parókát...hehehe -
Hát én jól megleszek a játékkal ismert szárocskák nélkül is, majd úgyis a simemet fogom managelni benne...csak még nem döntöttem el, hogy melyik lehetőséget válasszam neki. De lehet, hogy az ipse DJ vagy énekes (egyéni üvöltöző!!!) lesz majd. -
Roccio #20344 Maga Katy Perry nem lesz benne csak az egyedi stílusa miáltal elkészítheted akár...
mysims.hu-n van pár hír.. turnézhatsz is stb stb :)) -
De, szeretek viccelődni csak nincs hozzá mindig kedvem. -
Gné Era #20342 Érted a viccet,csak nem szereted ugye?:))) -
A sims 3-ban nicsen szumó sport! -
Már miért ne, a simsben ilyesmit lehet...a valóságban, már kicsikét más a helyzet! -
Gné Era #20339 Ezzel a súllyal?? Ne viccelj:)) Szumó bajnok:)DDD -
Mit leverte: Pörgő-forgó-szaltós-parasztlengős rúgással egyszerűen padlóra küldte!...hehe -
A simem már hívott ki egy sárga színű harcost, de nem sokat érthetett a verekedéshez az ipse - azon kívűl, hogy edzőruha volt rajta-, mert a simem le verte gyorsan, mint a cölöpöt!!! -
Ironman2 #20336 Hogyne.Kirakom az ágyam fölé
-
Igen, mert telcsin kihívhatsz valakit egy küzdire! -
Csak az a baj, hogy lusta a sim-em.. Gyereke viszont nem, már majdnem maxon van az erőnléte, elküldtem sportakadémiára, kíváncsi leszek, hogy mennyire erősödik meg -
Coolfire #20333 tényleg az is van benne...
-
-
Hm, akkor felviszem az erőnlétét 10-re és a harcművészetét is -
Coolfire #20330 Annyiban igen,hogy lesz benne egy pár apróság,de semmi extra.De a város ua. lesz.:)
A poszter miatt hajtasz rá?:))) -
Ezen kívül? Gondolom ha elutazunk Kínába mérkőzéseken vehet részt -
Háááát, nem is tudom...egyszer mikor egyiptomban volt a piramis legeslegeslegmélyén össze futott két mű-miá(ú)val...azt az egyik annyira helyben hagyta, hogy alig állt utána a lábamon! -
Coolfire #20327 Meteorokat szétkaratézni.Szoktak lenni benne drágakövek. -
Ironman2 #20326 Akkor mégis másabb lesz a Katy Perry változat. -
Érdemes megtanítani harcművészetekre a sim-em? Semmi hasznát nem láttam én eddig -
Meg soha sem eléggé súlyos a spárgához...igenis szereti a spárgarépát!!!!
-
Csak találkozzon össze majd a simem a simeddel, majd jó lenyomja (mint vak a poharat) azt nézegethetsz. 
-
Má megint nem érted!!
A simem 88 danos sim-fű mester és időnként (még az ebédkészítés közben is...DDDD) rájön ez a tekergőzős kung-fűs mozgási kényszer.
-
Inkább a víziló :D -
Ezek a kerti bútorok tök jók :D -
Gné Era #20319 Ehhe..balett:)DD csak kicsit túlsúlyos a spárgához:)DD A hattyú halála:)DD

tényleg az is van benne...