44549

no-warez.gif
  • Roccio
    Lehet hogy utána azonnal érte kellett volna menni nem?
  • lucifer9393
    De el van puhítva ez a játék... A tőgyfa vissza tudja öklendeni az áldozatát...Hát már az sem a régi kegyetlen növény... meglágyult. Olyan ez mint mikor a vámpír se ég el a napon, csupán rosszul érzi magát. Félnek ezek beletenni halált ebbe a játékba.
  • Gné Era
    Igaz egyszer valami áldást tett rám,mert 6 órán keresztül csillogtam villogtam,de más különös nem történt..
  • Gné Era
    Párszor tudtam vele találkozni, a haletetőnél..De nem minden nap volt ott.Az interakcióknál egyszer csak megjelent, hogy meghívás a családba.Na mondom, vihetem haza. Erre aszongya, előbb be kell bizonyítanom,hogy minden állat legjobb barátja vagyok,majd utána meggondolja.Erre másnap kiírja,hogy az unikornis (Bendegúz a neve),már nem a barátom,mert elhanyagoltam.Bakker..Most kezdjem elölről az egész barátkozást??
  • Melodii
    Köszönöm a választ, megnézem mit tehetek! x3
  • Roccio
    Még nekem sem sikerült de rajta vagyok :))
  • Roccio
    Bug :S Szerintem ez csak pillanatnyi utána nem tér már vissza.
  • Gné Era
    Egyedi tartalom semmi nincsen a játékomban.
  • Gné Era
    Hát a problémám a következő: tegnap mikor kiléptem a játékból,még a pasi simem megvolt.Ma belépek,miközben töltötte be a játékot mindenki megvolt a képen..Belépek,pasi sehol.Az ikonja is eltűnt.Próbáltam a családtárolóból újra beköltöztetni a pasit,be is költözött,persze jártassága semmi,és amikor kilépek,a képen két ugyanolyan pasit mutat a családban.Szerintetek mi történt??
  • Gné Era
    Valakinek sikerült már ilyen unikornist megszelídítenie és hazavinnie??
  • lucifer9393
    Az enyém szerintem szétrobban :D
  • Roccio
    majd lesz a 3ba ish :)
  • kem001
    Sims 2-ben volt csak eddig. Tengerben és a tavakban nem lehet úszni sims 3-ban
  • Ironman2
    Miért? Az alapban volt olyan.
  • Joschka
    Ez jelentéktelen apróság.
  • Roccio
    Amúgy azt nem írta de remélem azért jegyeket kell majd rá venni mert úgy még életszerűbb mint ha csak úgy berontanak a koncertre :DDDDDDD
  • kem001
    és kész az állati jó zenekar :DD
  • Joschka
    Kb. egyre gondoltunk...DDDD
  • Joschka
    +1 szarvas a háttérben meg zöld óbégató papagályokkal....DDDDD
  • kem001
    Macskák majd vonyítanak a koncerten XD
  • Joschka
    Majd meglátjuk!
  • Roccio
    Hát én is remélem hogy az ígért tömeg tényleg tömeg lesz mert azért egy nagy színpadi show-n azért hülyén jönne ki 1-2 sim :D meg egy kutya;))
  • kem001
    Vagy habfiú :DDDDDD
  • kem001
    Én tömegre leszek kíváncsi benne. Bár gépem szerintem gépem bírni fogja simán
  • Roccio
    Hát lehetne már kezdeniük valamit a tengerrel is bár lehet hogy a különleges lény a sellő lesz??! ;)))
  • Joschka
  • Joschka
    Ja, értem...meg már cápákat is kifoghatsz a tengerből végül is!
  • Roccio
    Jó kieg lesz ez most vannak olyan dolgok amik visszajönnek de a DJ pult pl sztem elengedhetetlen egy szórakozós kieg számára... :)
    Meg szerintem jó dolgok lesznek benne eleve a színpadi show-k stb stb...:D
  • kem001
    Az engem hidegen hagy már.. Ott van az a hatalmas nyitott világ, és csak horgászni lehet a tengerbe.
  • Joschka
    Írd meg nekik, mi egymásnak hiába mondjuk el, attól még nem lesz benne!
  • Joschka
    Akkor már úgy izgalmas, ha egy két cápafajt is pakolnak a tengervízbe, nem?
  • Joschka
    Azért most már van egy két játék eszköz, amivel a simem elütheti majd az idejét, mert azonkívűl, hogy rohadt sok a pénze még idő milliomos is!
  • kem001
    De legalább az úszást a tengerben interakciót könyörgöm, tegyék már bele a játékba..
  • Joschka
    Hát tényleg semmi eredetiség nem szorult beléjük, egy -két jelentéktelen apróságtól eltekintve!
  • kem001
    Focinak mondjuk örülnék benne, meg a kosárlabdának
  • Joschka
    Lehet, hogy majd csinálnak egy Freetime kieget is, és akkor abba nyomorítják majd bele kem a golfozást.
  • Coolfire
    Ez nagyon szánalmas,hogy a korábbi játékok kiegészítőit/tárgyait "aktualizálják".Hogy ennyi kreativitás ne legyen egy milliárdokat érő stúdióban,ezt nem hiszem el.Ezt az expansiont már látom,hogy nem fogom szeretni.
  • Joschka
    Nem is tudtam, hogy milyen játék az a Skeeball!

Ezek szerint akkor ez lesz az:

• Ironman2
    Ezek most nyugodtan belefértek volna a Late Nightba.vazze,minek 2 szórakozós kieg?
  • kem001
    Vajon lehet benne golfozni is majd?