44549
-
Gné Era #20599 Szerintem meg az EA elmegy a büdös picsába..már bocsánat..annyira de annyira a pénzről szól az egész. le sem szarják a fejünket..Simán kiskirályok:(( Azt csinálnak amit akarnak..Monopolhelyzet van..sajnos:(( -
A kölyök hogy karaokézik :DD -
Az üst izgatja a fantáziámat, vajon mit lehet vele kotyvasztani? -
Ironman2 #20596 Harmadik rész:
-
Ironman2 #20595 Második rész:
-
Ironman2 #20594 Reggel lezajlott a Sims3 új kiegjének bemutatója az EA-ban.Élőben néztem,elég hosszú volt,1 órás volt csak a Showtime bemutatója
A Simprogramson rajta van az egész anyag,de én reggel már felvettem frapssal a lényeget,szóval élvezzétek itt
Az első rész:
-
Ironman2 #20593 Lassan már az egész Makin Magic benne lesz a store-ban.Rohadjak meg ha nem külön kiegészítőként akarták,csak szétszedték darabokra -
Ironman2 #20592 DDD
Durva.De nekem nem kéne hogy valaki hozzájusson ehhez a Voodoo babához,és szúrkálni kezdje a simemet -
Ironman2 #20591 Új store tartalom elérhető 2200 simpontért:
-
Meg is vádolták a sim-em, hogy házasságon kívüli gyereke született :DD -
Gné Era #20589 Valakinek született már kiscsikója a játékban?? -
Gné Era #20588 Hát az egyik nem zárja ki a másikat:)DD -
Na végre sims-eztem pár hét után. Kezdenek felpörögni az események. Megszületett a 2. gyerek a családban, nőt meg elküldtem 5 nap szabadságra + 5 nap még otthon lesz, vagyis 10 napig pihen. Lassan meg esküvőt kellene tartanom, mert még nem házasok hehe -
Letöltés -
Ironman2 #20585 Ez a diplomaosztó ünnepség majdnem olyan mint egy temetés.DDDD -
Ironman2 #20584 Kiscsaj megkapta a diplomáját:
-
Gné Era #20583 Nekem pl a betörőt minden egyes esetben így kell kidobnom a telekről,állandóan beragad:(( -
Ironman2 #20582 Szivesen.Amúgy ajánlom a mysims.hu- oldalát.Rengeteg dolog van ott leirva,többek között ez is amit most használtál -
nikki05 #20581 Ezer hála és köszönet!! :))) Sikerült ;) -
Ironman2 #20580 Nyomd meg a control-shift-c billentyüt egyszerre,és a megjelenő szövegsorba ird be hogy
resetsim -----
a vonal helyére ird be a sim pontos nevét
Ez alaphelyzetbe hozza azt a simet amit éppen beirtál
-
nikki05 #20579 Tudna esetleg valaki segíteni, hogy mit tudok csinálni akkor, ha elküldtem tusolni, miközben tusolt, kiléptem, mentettem..most, hogy visszaléptem nem tudom kiszedni a tusolóból, pedig már ki x-eltem a tusolást...:/ lassan meghal..valaki tud erre valami megoldást?
-
Coolfire #20578 Valahol at MTS-en van emlékkilövő cucc,csak már nem ugrik be a neve. -
Gné Era #20577 Na ezen vagyok felháborodva én is.. Már rég kikapcsoltam mindent..de az album már megtelt..Akkor ne töröljek semmit?? -
Mivel optimalizálatlan.. -
koj #20575 Sziasztok! Az miért van hogy minimumon is akadozik a játék, pedig a gépem elég hozzá:
AMD Phenom II X4 955 BE 3,2 GHZ (4 magos)
4 GB RAM
Sapphire Radeon HD 5670 1 GB GDDR5 -
Ironman2 #20574 Magyar nyelvü trailer a Királyi lakosztályhoz:
http://hu.thesims3.com/game/sp5/videos -
Ironman2 #20573 -
Hát ez az, hogy mindent megjegyez. Minden alkalommal, amikor vadlóval találkozik, rögtön szól.. -
Flora2 #20571 Elvileg arra lennének jók (és a Sims 2-ben jók is voltak erre), hogy ha valami fontos történik a simmel, amikor nem te irányítod (egy másik családdal játszol éppen, de a sim közben persze mászkálhatott közösségi helyeken, tehát tőled függetlenül történhettek vele dolgok), akkor az emlékekben vissza lehetett nézni, hogy mi történt.
Persze a 2-ben tényleg a fontosabb dolgokról voltak emlékek, a 3-ban viszont elképesztő, hogy mikről, ezt jól elrontották, nem értem, mért kell minden telek-átlépésről emlék például. Így a sok szemét között lehetetlen visszakeresni, hogy mi történt a simmel lényeg szerint. Én soha nem nézem az emlékeket, és amikor kiírja, hogy megtelt, akkor örülök, és nem törlök. Az Opciókban ki is vettem a pipát, hogy arról értesítsen, hogy mi az újabb emléke, ami sajnos csak annyit jelent, hogy a felirat-buborék nem jelenik meg - de ettől függetlenül maga az emlék keletkezik, és látom minden sim feje fölött a kis sárga kártyát meg a pittyenést hozzá, nagyon idegesítő. :) -
Gné Era #20570 Egyébként tudja valaki,hogy ezek az emlékek mire jók? 300 emlék fér el az albumban.Nekem már kiírta,hogy megtelt az album,több emlékem nem kerül bele,csak ha törlöm őket. Csak egyesével lehet törölni őket? Mert akkor hagyom a fenébe.. -
Gné Era #20569 Ne röhögj..Nem erre akartam.))Hanem ,hogy a textúraváltást nehéz nekik megcsinálni:)) Csak mellévertem:)DD -
Gné Era #20568 Még mindig csodálatos a házad.. Nagyon tetszik.. -
Ironman2 #20567 LOL! Már nem csak a paparazzik pofátlankodnak be a kertembe,hanem a lovak is! Szó szerint kinyitotta a bejárati kaput a jószág,és bejött:
Persze rögtön a kis tóhoz ment,mert szomjas volt szegény.De utánna gyorsan el is távozott -
Roccio #20566 Jaj nem ide akartam nem baj most belefér mert úgy is megint sztáros kieg jön.. :D -
Roccio #20565 Sztárparódia :D
-
Volt egy kód, amivel lehetett törölni a postaládát. Tudja esetleg valaki? Betettem egy egyedit és amikor beleteszi a számlát a postás eltűnik a láda.. -
ezt mire válaszoltad? :D -
Vagy a kertész...DDDDD -
Ajsa #20561 Megjellent!!! :D
The Sims™ 3 Királyi lakosztály Cuccok -
Lehet a postás az apja :DD