44549

no-warez.gif
  • Jossua
    idézhatném drága forumtársamat h fáradj át a varez topikba ! :) DDDEE nem fogom :) ez azt jelenti h a te játékod nem eredeti és nincs crackelve(feltörve) !Le kell szedned egy cracket vagy a mini imaget amit be kell mountolni a deamon toolsba és olyan mintha bent lenne az eredeti DVD ennyi :) remélem tudtam segiteni :) Ne kérdezd honnan lehet leszedni de a warez topikba tuti h tudják:)
  • detta12
    Sziasztok! Most regisztráltam az oldalra...és nem igazán tudom, hogy működik, de azt hallottam, hogy Ti tudnátok segíteni! Na, az lenne a problémám, hogy leszedtem a sims 3 házi kedvenceket és fel is telepítettem, el is kezdtem belépni a játékba de aztán ezt írja ki: ",Nem tudjuk megerősíteni, hogy a birtokodban lévő lemez a The sims 3 Házi Kedvencek jogtiszta másolata. Kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!". Ilyenkor mi a teendő? Válaszokat előre is köszönöm :)
  • Joschka
    Ki tuggya...egyébként a Warez topikban nézegessél az ilyesmi után.
  • Jossua
    szevasztok !! Srácok h volt az a ,,gyorsítás,, vagy tisztítás amitől kicsit meggyorsul a játék melyik mappákat kellett kitörölni a játékból majd újraindítani ?:)
  • kem001
    hajrá,én meg megyek New York-ba, oda költöztetem simjeimet
  • Joschka
    No, megyek építek valamit...
  • Joschka
    Kocsijaim már most is vannak hozzá, csak éppen ezek is mind díszek lennének egy közösségi telken.
  • kem001
    Vagy mint a 2-ben, autókereskedést nyitnék
  • Joschka
    Mondjuk ezeket már most is tudnám hozni, csak éppen dísz funkciójuk van a játékban.
  • Joschka
    Nyitnák egy jó nagy szabadidő központot, ahol lenne a már megjelent sok szórakoztató eszköz, és lenne benne egy jó kis étterem (mivel már bár, kricsni az úgyis építhető).
  • kem001
    Remélem az lesz utána a következő. Eltudnék képzelni egy pékséget kemencékkel, vagy pizza kemencét
  • Joschka
    Valamilyen vendéglátós, boltos kiegszerűség is jöhetne akkor már...
  • Joschka
    Már csak 30 egynéhányat kell akkor aludnunk addig...hihihi
  • Joschka
  • kem001
    Pont a születésnapomon :DDDDD
  • Joschka
    Most akkor ezek szerint Március 9. lesz a Vár a szinpad megjelenési dátuma?
    Mert az alábbi képen (Forrás: Sim Programs) ez áll.

• Joschka
    Most már annyi jó kacat lesz, hogy kezdhetek tervezgetni egy jó kis szabadidő központot...
  • Joschka
    Frankó cuccok lesznek benne...hehehe
  • Joschka
    Vagy a Sims 4!!!!!
  • Joschka
    Sims 3 - Vár a színpad

6 új játékszer lesz többek között a márciusban megjelenő kiegészítőben.

Skeeballgép, biliárdasztal, fotókabin, mechanikus bika, karaokegép valamint dj pult.

(Forrás: Sim Programs)
  • Gné Era
    Mindegyik városban kell hogy legyen..Éjjel keresd városnézetben,a források vagy halastavak körül..
  • Ironman2
    Hivemind lesz az! tuti!
  • Ironman2
    A legendás Will Wright által alapított Maxis egy új játék fejlesztésébe kezdett bele, mely a stúdió eddigi munkáihoz hasonlóan egy szimulációs játék lesz.

Az új, egyelőre név, megjelenési dátum, illetve célplatformok nélküli játékról annyit tudunk, hogy egy AAA-kategóriájú szimulációs játék lesz, de hogy pontosan miről van szó, az sajnos nem derült ki a programot leleplező álláshirdetésből.

„A Maxis egy tapasztalt grafikust keres, aki csatlakozna az emeryville-i csapathoz. Ebben a munkakörben egy gyakorlott és tehetséges csapat tagjaként dolgozna egy AAA-kategóriájú szimulációs játékon.”

Az 1987-ben alapított stúdió Will Wright irányítása alatt elhozta nekünk a Sims- és a SimCity- játékokat, illetve az újszerű Spore-t, ám a mester 2009-es távozása után a cég nem tudott kiugró sikereket elérni, az ígéretes Darkspore ugyanis csak langyos fogadtatásban részesült -- ennek ellenére azonban várjuk az új játékot, hiszen biztosan vannak még ott tehetséges emberek.

Pc guru
  • kem001
    Nem abban a városban vagyok
  • Gné Era
    pedig az új városban minden éjjel láthatsz a haletetőnél és a forrásnál..ha városnézetbe kattintasz ilyen szivárványszerű dolog szálldogál a forrás felett..ha rákattintasz láthatod az egyszarvút
  • Joschka
    Tornatermi cuccok (Dísz!)

Letöltése:

http://www21.zippyshare.com/v/69946589/file.html
  • Roccio
    Máris az Afrikai paradicsomba érzem tőle magam
  • Roccio
    tetszik az Afrikai szett meg a falmászó
  • Joschka

Februári store szett

(Forrás: Sim Programs)

• kem001
    Unikornist amúgy még nem is láttam a játékban
  • Ironman2
  • kem001
    Szerintem úgy unalmas a játék. Sokkal jobbakat csinálnak a játékosok, mint az EA..
  • Gné Era
    Hihetetlen miket csináltok..Én maradok a régi jó öreg kiegészítőnél..Semmi cucc..csak az ami a kieg-ben benne van. De van egy unikornisom..csak még azt nem tudom,hogyan kell pároztatni? Volt valakinek így csikója?? Azt mondják ,unikornis csikó is lehet..
  • kem001
    Íme egy kép :DD
  • Ironman2
    DDD Tényleg megnézted?
  • kem001
    Nincsenek benne, legalább is nem láttam. Nem is rossz szomszédság
  • Joschka
    Szia!!!
  • Ironman2
    Még az ikertornyok is állnak? Meg kell nézni a szomszédokat,hátha van közöttük Bin Laden.
  • Joschka
    Na, ehhez biztos kellhet paksról is egynéhány főáram vonal, hogy rendesen fusson is...
  • kem001
    Link lemaradt :D