44549
-
Jossua #20759 idézhatném drága forumtársamat h fáradj át a varez topikba ! :) DDDEE nem fogom :) ez azt jelenti h a te játékod nem eredeti és nincs crackelve(feltörve) !Le kell szedned egy cracket vagy a mini imaget amit be kell mountolni a deamon toolsba és olyan mintha bent lenne az eredeti DVD ennyi :) remélem tudtam segiteni :) Ne kérdezd honnan lehet leszedni de a warez topikba tuti h tudják:) -
detta12 #20758 Sziasztok! Most regisztráltam az oldalra...és nem igazán tudom, hogy működik, de azt hallottam, hogy Ti tudnátok segíteni! Na, az lenne a problémám, hogy leszedtem a sims 3 házi kedvenceket és fel is telepítettem, el is kezdtem belépni a játékba de aztán ezt írja ki: ",Nem tudjuk megerősíteni, hogy a birtokodban lévő lemez a The sims 3 Házi Kedvencek jogtiszta másolata. Kérjük vedd fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal!". Ilyenkor mi a teendő? Válaszokat előre is köszönöm :) -
Ki tuggya...egyébként a Warez topikban nézegessél az ilyesmi után. -
Jossua #20756 szevasztok !! Srácok h volt az a ,,gyorsítás,, vagy tisztítás amitől kicsit meggyorsul a játék melyik mappákat kellett kitörölni a játékból majd újraindítani ?:) -
hajrá,én meg megyek New York-ba, oda költöztetem simjeimet -
No, megyek építek valamit... -
Kocsijaim már most is vannak hozzá, csak éppen ezek is mind díszek lennének egy közösségi telken. -
Vagy mint a 2-ben, autókereskedést nyitnék -
Mondjuk ezeket már most is tudnám hozni, csak éppen dísz funkciójuk van a játékban. -
Nyitnák egy jó nagy szabadidő központot, ahol lenne a már megjelent sok szórakoztató eszköz, és lenne benne egy jó kis étterem (mivel már bár, kricsni az úgyis építhető). -
Remélem az lesz utána a következő. Eltudnék képzelni egy pékséget kemencékkel, vagy pizza kemencét -
Valamilyen vendéglátós, boltos kiegszerűség is jöhetne akkor már... -
Már csak 30 egynéhányat kell akkor aludnunk addig...hihihi -
-
Pont a születésnapomon :DDDDD -
Most akkor ezek szerint Március 9. lesz a Vár a szinpad megjelenési dátuma?
Mert az alábbi képen (Forrás: Sim Programs) ez áll.
-
Most már annyi jó kacat lesz, hogy kezdhetek tervezgetni egy jó kis szabadidő központot... -
Frankó cuccok lesznek benne...hehehe 
-
Vagy a Sims 4!!!!! -
Sims 3 - Vár a színpad
6 új játékszer lesz többek között a márciusban megjelenő kiegészítőben.
Skeeballgép, biliárdasztal, fotókabin, mechanikus bika, karaokegép valamint dj pult.
(Forrás: Sim Programs) -
Gné Era #20739 Mindegyik városban kell hogy legyen..Éjjel keresd városnézetben,a források vagy halastavak körül.. -
Ironman2 #20738 Hivemind lesz az! tuti! -
Ironman2 #20737 A legendás Will Wright által alapított Maxis egy új játék fejlesztésébe kezdett bele, mely a stúdió eddigi munkáihoz hasonlóan egy szimulációs játék lesz.
Az új, egyelőre név, megjelenési dátum, illetve célplatformok nélküli játékról annyit tudunk, hogy egy AAA-kategóriájú szimulációs játék lesz, de hogy pontosan miről van szó, az sajnos nem derült ki a programot leleplező álláshirdetésből.
„A Maxis egy tapasztalt grafikust keres, aki csatlakozna az emeryville-i csapathoz. Ebben a munkakörben egy gyakorlott és tehetséges csapat tagjaként dolgozna egy AAA-kategóriájú szimulációs játékon.”
Az 1987-ben alapított stúdió Will Wright irányítása alatt elhozta nekünk a Sims- és a SimCity- játékokat, illetve az újszerű Spore-t, ám a mester 2009-es távozása után a cég nem tudott kiugró sikereket elérni, az ígéretes Darkspore ugyanis csak langyos fogadtatásban részesült -- ennek ellenére azonban várjuk az új játékot, hiszen biztosan vannak még ott tehetséges emberek.
Pc guru -
Nem abban a városban vagyok -
Gné Era #20735 pedig az új városban minden éjjel láthatsz a haletetőnél és a forrásnál..ha városnézetbe kattintasz ilyen szivárványszerű dolog szálldogál a forrás felett..ha rákattintasz láthatod az egyszarvút -
Tornatermi cuccok (Dísz!)
Letöltése:
http://www21.zippyshare.com/v/69946589/file.html -
Roccio #20733 Máris az Afrikai paradicsomba érzem tőle magam
-
Roccio #20732 tetszik az Afrikai szett meg a falmászó
-
Februári store szett
(Forrás: Sim Programs)
-
Unikornist amúgy még nem is láttam a játékban
-
Ironman2 #20729 
-
Szerintem úgy unalmas a játék. Sokkal jobbakat csinálnak a játékosok, mint az EA.. -
Gné Era #20727 Hihetetlen miket csináltok..Én maradok a régi jó öreg kiegészítőnél..Semmi cucc..csak az ami a kieg-ben benne van. De van egy unikornisom..csak még azt nem tudom,hogyan kell pároztatni? Volt valakinek így csikója?? Azt mondják ,unikornis csikó is lehet.. -
Íme egy kép :DD
-
Ironman2 #20725 DDD Tényleg megnézted? -
Nincsenek benne, legalább is nem láttam. Nem is rossz szomszédság -
Szia!!!
-
Ironman2 #20722 Még az ikertornyok is állnak? Meg kell nézni a szomszédokat,hátha van közöttük Bin Laden. -
Na, ehhez biztos kellhet paksról is egynéhány főáram vonal, hogy rendesen fusson is...
-
Link lemaradt :D