44549

no-warez.gif
  • lucifer9393
    Melyik logóra gondolsz? Az ajtó felettire? Mert az nagyon pofás! :) Jó a diszkó a teraszon, főleg a lebegő diszkófény a semmi plafonon Simsben mindent lehet
  • V43 1105
    Fraps.
  • kem001
    Szoktatok ti a játékban lévő videokamerával felvenni dolgokat? Egyszer vettem fel a diplomaosztó után vele felvételt, hát eléggé érdekes lett :DD Pl.: lépcsőn nem lehetett lemenni XD
  • Joschka
    Hát ja, nézegetni bírom...de megvenni?!
  • Joschka
    Mivel említetted, hogy MAC book-od van, (nos azok meg nem nagyon nevezhetők a részemről lejárt szavatosságú ócskavasnak, mert nagyon bírom a MAC cucokat...)
    Akkkor meg a tán a böngésző szórakozott veled.
  • Joschka
    Igen?!...

Milyen neted van?
  • lucifer9393
    nem ÚGY nem jönnek be h. nem tetszenek, csak mikor először néztem, nem töltötte be őket a rendszer
  • Joschka
    Egyedül csak a logó...amit tegnap hegesztettem össze hirtelenjében...
  • Joschka
    Nem probléma, nem vagyunk egyformák...

Egyébként ez csak olyan alapszintű építkezés...semmi ciráda vagy ilyesmi.
  • lucifer9393
    Én is gondoltam ilyesmire, mert kell valamilyen hely az új mászófalaknak :) (képek nekem nem jönnek be...)
  • Joschka
    Építettem egy új szabadidő központot. Fitness termem, italbár valamint egy tetőterasz diszkó található benne. Íme néhány kép is róla:

• Roccio
    Jaja a paparazzi az néha idegesítő de sehogy nem tudod kikapcsolni sztem...
  • Roccio
    micsoda?? :D
  • Ironman2
    Leülhetsz! Egyes!
  • kem001
    Csak a paparazzi idegesít benne. Bár abból jó, hogy a megszületett gyerek kapásból 2-es csillagú sztár lett. Viszont egy dolgot nem értek... Gyereket miért vádolhatják meg? Ráadásul még bíróságra sem mehet, hogy tisztázza magát
  • Roccio
    Hát de most jön a vár a szípad az éj folytatása akkor mit akarsz kikapcsolni a sztárokon mikor az új kieg is jó elsősorban show de második sorban sztáros lesz....?! :)
  • kem001
    Egyébként tudtommal a sztárságot sem lehet kikapcsolni..:S
  • kem001
    De szerintem nem lehet eltüntetni őket, vagy nincs erre valami tipp?
  • Ironman2
    Ja én félreértettem a leszedném szót.bocs
  • kem001
    Nem, szerintem úgy értette, hogy hogyan tüntetheti el a vámpírokat anélkül, hogy törölnie kelljen a kiegészítőt
  • Ironman2
    Ez most jó kérdés volt! Miért a Leszáll az éj nélkül is vannak benne vámpírok? Ezt nem is tudtam
  • Jossua
    be kell hozzá jelentkezni :)
  • nono28
    Sziasztok a Warez oldalra miért nem lehet belépni?Rányomok fent a warez feliratra és nem ad be semmit!
  • Jossua
    srácok h kell megoldani ha nem akarok vámpírokat a játékba ? Anélkül persze h leszedném a leszáll az éj kieget ....
  • koj
    mi van az amd.com-on? Friss a driver
  • Ironman2
    Aham
  • kem001
    amd.com?
  • koj
    ja és mindegy milyen felbontásban játszok a legkisebben is akad
  • koj
    Újratelepítettem a játékot, kevesebb kiegészítővel és akadozik. Nincs ATI kártyára valami patch, vagy valami? Olvastam igen hogy optimalizálatlan a játék de a régi gépemen akadás nélkül ment, most meg az új gépen akadozik. Pedig frissek a driverek is. (Gépem: AMD Phenom II X4 955 3,2 GHZ, 4 GB RAM, ATI 5670 1 GB)
  • lucifer9393
    nem tudom miért írtam azt h. "hamar megvan" nem is illik a kontextusba
  • lucifer9393
    Jó ez a falmászós cucc, csak lehetne magasabb.... hamar megvan, ha jó az atlétika, még pénzt is kereshetsz vele :)
  • kem001

Letöltés
  • Joschka
    Próbáld meg újra telepíteni csak a Házi kedvenc kiegészítődet, hátha megszűnik a jelenség (A patchot ilyenkor nem kell ismételten telepíteni, mivel már az bent van a játékban!).
  • Shiwo
    asszonny háztartásával történt az eset, nem tudja pontosan mikor, egyszer csak feltűnt neki, hogy bárhová megy, nincs állat sehol..megnéztem és én se láttam állatot a városban
  • Joschka
    Ez csak most fordult elő nálad vagy rendszeres jelenség?
  • Shiwo
    Helló,

találkoztatok már olyan buggal, hogy az összes állat eltűnik a szomszédságból, csak a saját háztartásbéli maradt meg?
  • Joschka
    Ja, otthon a fene se akar a saját melójával még játék közben is foglalkozni.
  • Joschka
    Mongyuk ezt részedről teljesen elfogadható indok...
  • Ironman2
    Én meg nem akarok elképzelni pékséget máááá
  • Ironman2
    Ja.Tényleg vazze! Ez eszembe se jutott