44549
-
Melyik logóra gondolsz? Az ajtó felettire? Mert az nagyon pofás! :) Jó a diszkó a teraszon, főleg a lebegő diszkófény a semmi plafonon
Simsben mindent lehet
-
Fraps. -
Szoktatok ti a játékban lévő videokamerával felvenni dolgokat? Egyszer vettem fel a diplomaosztó után vele felvételt, hát eléggé érdekes lett :DD Pl.: lépcsőn nem lehetett lemenni XD -
Hát ja, nézegetni bírom...de megvenni?! -
Mivel említetted, hogy MAC book-od van, (nos azok meg nem nagyon nevezhetők a részemről lejárt szavatosságú ócskavasnak, mert nagyon bírom a MAC cucokat...)
Akkkor meg a tán a böngésző szórakozott veled. -
Igen?!... 
Milyen neted van? -
nem ÚGY nem jönnek be h. nem tetszenek, csak mikor először néztem, nem töltötte be őket a rendszer
-
Egyedül csak a logó...amit tegnap hegesztettem össze hirtelenjében... -
Nem probléma, nem vagyunk egyformák...
Egyébként ez csak olyan alapszintű építkezés...semmi ciráda vagy ilyesmi. -
Én is gondoltam ilyesmire, mert kell valamilyen hely az új mászófalaknak :) (képek nekem nem jönnek be...) -
Építettem egy új szabadidő központot. Fitness termem, italbár valamint egy tetőterasz diszkó található benne. Íme néhány kép is róla:
-
Roccio #20788 Jaja a paparazzi az néha idegesítő de sehogy nem tudod kikapcsolni sztem... -
Roccio #20787 micsoda?? :D -
Ironman2 #20786 Leülhetsz! Egyes! -
Csak a paparazzi idegesít benne. Bár abból jó, hogy a megszületett gyerek kapásból 2-es csillagú sztár lett. Viszont egy dolgot nem értek... Gyereket miért vádolhatják meg? Ráadásul még bíróságra sem mehet, hogy tisztázza magát -
Roccio #20784 Hát de most jön a vár a szípad az éj folytatása akkor mit akarsz kikapcsolni a sztárokon mikor az új kieg is jó elsősorban show de második sorban sztáros lesz....?! :) -
Egyébként tudtommal a sztárságot sem lehet kikapcsolni..:S -
De szerintem nem lehet eltüntetni őket, vagy nincs erre valami tipp? -
Ironman2 #20781 Ja én félreértettem a leszedném szót.bocs -
Nem, szerintem úgy értette, hogy hogyan tüntetheti el a vámpírokat anélkül, hogy törölnie kelljen a kiegészítőt -
Ironman2 #20779 Ez most jó kérdés volt! Miért a Leszáll az éj nélkül is vannak benne vámpírok? Ezt nem is tudtam -
Jossua #20778 be kell hozzá jelentkezni :) -
nono28 #20777 Sziasztok a Warez oldalra miért nem lehet belépni?Rányomok fent a warez feliratra és nem ad be semmit! -
Jossua #20776 srácok h kell megoldani ha nem akarok vámpírokat a játékba ? Anélkül persze h leszedném a leszáll az éj kieget .... -
koj #20775 mi van az amd.com-on? Friss a driver -
Ironman2 #20774 Aham -
amd.com? -
koj #20772 ja és mindegy milyen felbontásban játszok a legkisebben is akad -
koj #20771 Újratelepítettem a játékot, kevesebb kiegészítővel és akadozik. Nincs ATI kártyára valami patch, vagy valami? Olvastam igen hogy optimalizálatlan a játék de a régi gépemen akadás nélkül ment, most meg az új gépen akadozik. Pedig frissek a driverek is. (Gépem: AMD Phenom II X4 955 3,2 GHZ, 4 GB RAM, ATI 5670 1 GB) -
nem tudom miért írtam azt h. "hamar megvan" nem is illik a kontextusba
-
Jó ez a falmászós cucc, csak lehetne magasabb.... hamar megvan, ha jó az atlétika, még pénzt is kereshetsz vele :) -
Letöltés -
Próbáld meg újra telepíteni csak a Házi kedvenc kiegészítődet, hátha megszűnik a jelenség (A patchot ilyenkor nem kell ismételten telepíteni, mivel már az bent van a játékban!). -
asszonny háztartásával történt az eset, nem tudja pontosan mikor, egyszer csak feltűnt neki, hogy bárhová megy, nincs állat sehol..megnéztem és én se láttam állatot a városban -
Ez csak most fordult elő nálad vagy rendszeres jelenség? -
Helló,
találkoztatok már olyan buggal, hogy az összes állat eltűnik a szomszédságból, csak a saját háztartásbéli maradt meg? -
Ja, otthon a fene se akar a saját melójával még játék közben is foglalkozni. -
Mongyuk ezt részedről teljesen elfogadható indok... 
-
Ironman2 #20761 Én meg nem
akarok elképzelni pékséget máááá
-
Ironman2 #20760 Ja.Tényleg vazze! Ez eszembe se jutott