44549
-
általában 19 ó környékén szoktak kezdődeni... ha abban a kiugró ablakban már nem tudod visszakeresni, akkor térképnézetben lila kör ikon, fehér lufikkal jelzi majd neked a bulit... -
meghivtak egy buliba, el is fogadtam, de elfelejtettem mikor lesz, hol lehet ezt megnézni?:D -
Akkor neked ajánlom simsville-t. Sims 1 városát megcsinálták sims 3-ba -
Ironman2 #21277 Jah,ráérek még holnapig DDDD -
Köszi, akkor szerintem folytassuk ott:) -
Ironman2 #21275 http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1305978466
beveszlek a csapatba,ott jókat szoktunk dumálni mindenről. -
Köszi:) Régen a sims 1-el baromi sokat játszottam, a kettővel viszont nem, az nem jött be.. ez a 3 viszont most tetszik mert sokban hasonlít az egyre (de ezt már írtam korábban)
Melyik a te topikod? -
Ironman2 #21273 Nagy sims fan vagy te is.Üdvözlümk a közösségben! Ajánlom neked az Off topikot,ahol dumálhatunk egy jót,meg az én topikomat,ahova majd beengedlek ha akarod. -
Az jó:)
Egyébként a szőlős dolog azóta sem oldódott meg, pedig ez már tutira olyan szőlő amit kért..de igazából mindegy mert közben elértem a hivatásom csúcsát szóval már nem oszt nem szoroz, hogy megcsinálom-e:) -
Ironman2 #21271 Persze.ÍGy ki lehet szürni a hibás tartalmakat -
De ha kiszeded akkor utána jó a játék, nem? Szóval nem muszáj újratelepíteni -
Ironman2 #21269 Összezavarják a játékot.Már volt nálam is példa,egy rosszul eszkábált ház okozta a fagyást -
Köszi!
Milyen galibát okoznak? -
Ironman2 #21267 Csak lassan ám,mert az egyedi tartalmak sok galibát okoznak mindenkinél.Amúgy a Thesimsresource,és a Modthesims oldalon rengeteg ingyenes cucc van.Mind a 2 oldalra be kell regisztrálni! -
Ironman2 #21266 Én azt töröltem a gépemről.Egyenlőre nem vásárlok tőlük! -
És tényleg, milyen egyszerű:) Köszi szépen!
Az origin akkor kell ehhez, vagy sem? Mert ha nem akkor törlöm a fenébe:)
Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy hol találok nagyobb kínálatban letölthető bútorokat, stb-t a játékhoz? Ha ennyire könnyű berakni akkor meg is jött hozzá a kedvem:) -
Ironman2 #21264 sims3 pack fájlokat másold be a Dokumentumok/Electronic ARts/The sims3/download mappába.Nyisd meg utána az inditópanelt,és a letöltéseknél megjelenik a cucc.kijelölöd,és telepitést választod.Ennyi -
Ironman2 #21263 Ma már azt Origin-nek hivják,régen volt EADM,ez egy progi amit fel kéne telepíteni.De nem kell vele foglalkozni,nyomjál okét.
Itt találod az Origin klienst -
Okézd le, nem kell evvel foglalkozni -
:( -
Az indítópanelnek fel kell ismernie ha duplán rákattintasz -
őő nem teljesen világos...
.sims3pack fájlokat kapok, arra meg hiába kattintgatok, nem tudja mivel megnyitni
-
download sims3package-re rámész 2x rákattintasz és feltelepíti az indítópanelen -
Ez de zsíír:) Mennyire bonyolult betenni az autókat? -
Ironman2 #21256 Szívesen.Amúgy ezért találták ki a mini-imaget.Az nem warez! Milyen szar megoldás még mindig hogy megy a játék,és pörög benne a lemez. -
Köszönöm szépen mégegyszer a gyerekeim nevében.Ma megvettem nekik de 3 gép van és ugy elég szar játszani ha csak egy tud a cd-vel :) köszönöm.. 
-
Ironman2 #21254 tessék:
http://www63.zippyshare.com/v/25644005/file.html -
Ironman2 #21253 Ja,mert csak belülről lehet belépni oda.Mindjárt feltöltöm neked valahova: -
köszönöm de valami nem jó mert nem jó oldal jön be... -
Ironman2 #21251 Van:
http://dl.gamecopyworld.com/?c=725495341&d=2012&f=Netshow-Sims3SP05_DC!rar -
Sziasztok
Van már az uj kieghez mini image? ( királyi lakosztály)? -
Letöltés -
Lóboxot hogy kell építeni és hol tudok szénát venni a lónak? -
Valaki a warezban tudna nekem segíteni egy kicsit? :) -
Megvaaaan! :DD
-
Hát ezt megszívtam keményen:D
Köszi a tippeket meg a segítséget neked is meg a többieknek is
-
Flora2 #21244 A franciáknál sok helyen van szőlő, nemcsak a borászatnál. Van pl. egy telek nem messze a turistaszállótól, ilyen lépcsőzetes telkű elhagyatott nagy ház, ott nő szőlő, de a legritkább fajták nőnek pl. földalatti kriptákban, ahova kincskeresős küldetések szólnak. Lehet próbálkozni a boltban is (a Café, ahol kajákat árulnak a városka főterén). Jó felfedezést... (hehe, legközelebb meggondolod, mit vállalsz el, hehe). -
Elmentem a pincészetbe, van is az épület mellett egy nagy szőlőterület, ahol van vagy 5 féle szőlő de ez ami nekem kell nincs.. ilyenkor mi van? :D -
Ez van. -
lol, alig macerás :D Fent van az összes kieg.
Megpróbálom akkor:)