44549

no-warez.gif
  • lucifer9393
    általában 19 ó környékén szoktak kezdődeni... ha abban a kiugró ablakban már nem tudod visszakeresni, akkor térképnézetben lila kör ikon, fehér lufikkal jelzi majd neked a bulit...
  • akyyy
    meghivtak egy buliba, el is fogadtam, de elfelejtettem mikor lesz, hol lehet ezt megnézni?:D
  • kem001
    Akkor neked ajánlom simsville-t. Sims 1 városát megcsinálták sims 3-ba
  • Ironman2
    Jah,ráérek még holnapig DDDD
  • greg benz
    Köszi, akkor szerintem folytassuk ott:)
  • Ironman2
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1305978466

beveszlek a csapatba,ott jókat szoktunk dumálni mindenről.
  • greg benz
    Köszi:) Régen a sims 1-el baromi sokat játszottam, a kettővel viszont nem, az nem jött be.. ez a 3 viszont most tetszik mert sokban hasonlít az egyre (de ezt már írtam korábban)
    Melyik a te topikod?
  • Ironman2
    Nagy sims fan vagy te is.Üdvözlümk a közösségben! Ajánlom neked az Off topikot,ahol dumálhatunk egy jót,meg az én topikomat,ahova majd beengedlek ha akarod.
  • greg benz
    Az jó:)
    Egyébként a szőlős dolog azóta sem oldódott meg, pedig ez már tutira olyan szőlő amit kért..de igazából mindegy mert közben elértem a hivatásom csúcsát szóval már nem oszt nem szoroz, hogy megcsinálom-e:)
  • Ironman2
    Persze.ÍGy ki lehet szürni a hibás tartalmakat
  • greg benz
    De ha kiszeded akkor utána jó a játék, nem? Szóval nem muszáj újratelepíteni
  • Ironman2
    Összezavarják a játékot.Már volt nálam is példa,egy rosszul eszkábált ház okozta a fagyást
  • greg benz
    Köszi!

Milyen galibát okoznak?
  • Ironman2
    Csak lassan ám,mert az egyedi tartalmak sok galibát okoznak mindenkinél.Amúgy a Thesimsresource,és a Modthesims oldalon rengeteg ingyenes cucc van.Mind a 2 oldalra be kell regisztrálni!
  • Ironman2
    Én azt töröltem a gépemről.Egyenlőre nem vásárlok tőlük!
  • greg benz
    És tényleg, milyen egyszerű:) Köszi szépen!
    Az origin akkor kell ehhez, vagy sem? Mert ha nem akkor törlöm a fenébe:)
    Illetve még azt szeretném kérdezni, hogy hol találok nagyobb kínálatban letölthető bútorokat, stb-t a játékhoz? Ha ennyire könnyű berakni akkor meg is jött hozzá a kedvem:)
  • Ironman2
    sims3 pack fájlokat másold be a Dokumentumok/Electronic ARts/The sims3/download mappába.Nyisd meg utána az inditópanelt,és a letöltéseknél megjelenik a cucc.kijelölöd,és telepitést választod.Ennyi
  • Ironman2
    Ma már azt Origin-nek hivják,régen volt EADM,ez egy progi amit fel kéne telepíteni.De nem kell vele foglalkozni,nyomjál okét.

Itt találod az Origin klienst
  • kem001
    Okézd le, nem kell evvel foglalkozni
  • greg benz

:(
  • kem001
    Az indítópanelnek fel kell ismernie ha duplán rákattintasz
  • greg benz
    őő nem teljesen világos...
    .sims3pack fájlokat kapok, arra meg hiába kattintgatok, nem tudja mivel megnyitni
  • kem001
    download sims3package-re rámész 2x rákattintasz és feltelepíti az indítópanelen
  • greg benz
    Ez de zsíír:) Mennyire bonyolult betenni az autókat?
  • Ironman2
    Szívesen.Amúgy ezért találták ki a mini-imaget.Az nem warez! Milyen szar megoldás még mindig hogy megy a játék,és pörög benne a lemez.
  • ronso
    Köszönöm szépen mégegyszer a gyerekeim nevében.Ma megvettem nekik de 3 gép van és ugy elég szar játszani ha csak egy tud a cd-vel :) köszönöm..
  • Ironman2
    tessék:

http://www63.zippyshare.com/v/25644005/file.html
  • Ironman2
    Ja,mert csak belülről lehet belépni oda.Mindjárt feltöltöm neked valahova:
  • ronso
    köszönöm de valami nem jó mert nem jó oldal jön be...
  • Ironman2
    Van:

http://dl.gamecopyworld.com/?c=725495341&d=2012&f=Netshow-Sims3SP05_DC!rar
  • ronso
    Sziasztok
    Van már az uj kieghez mini image? ( királyi lakosztály)?
  • kem001

Letöltés
  • Ildooka
    Lóboxot hogy kell építeni és hol tudok szénát venni a lónak?
  • Ildooka
    Valaki a warezban tudna nekem segíteni egy kicsit? :)
  • greg benz
    Megvaaaan! :DD

• greg benz
    Hát ezt megszívtam keményen:D

Köszi a tippeket meg a segítséget neked is meg a többieknek is
  • Flora2
    A franciáknál sok helyen van szőlő, nemcsak a borászatnál. Van pl. egy telek nem messze a turistaszállótól, ilyen lépcsőzetes telkű elhagyatott nagy ház, ott nő szőlő, de a legritkább fajták nőnek pl. földalatti kriptákban, ahova kincskeresős küldetések szólnak. Lehet próbálkozni a boltban is (a Café, ahol kajákat árulnak a városka főterén). Jó felfedezést... (hehe, legközelebb meggondolod, mit vállalsz el, hehe).
  • greg benz
    Elmentem a pincészetbe, van is az épület mellett egy nagy szőlőterület, ahol van vagy 5 féle szőlő de ez ami nekem kell nincs.. ilyenkor mi van? :D
  • Joschka
    Ez van.
  • greg benz
    lol, alig macerás :D Fent van az összes kieg.
    Megpróbálom akkor:)