44549

no-warez.gif
  • Coolfire
    Nem rossz,de szerintem a tető aránytalanul nagy.:)Mondjuk amennyit én értek az építészethez.:)
  • Joschka
    Na, épül-szépül a házam megint...

• Joschka
    Hát má nincs meg, akkor előbb össze gerebjézem hozzá a szükséges cuccokat a netről...
  • Joschka
    Bár lehet, hogy el is van mentve a gépre...meg is lesem...
  • Joschka
    Na, én meg kedvet kaptam rá, hogy meg építsem újra a simem klafa padlás szobás házát...hehe
  • JethroHUN
    Ha már házak. Ez az első amit sikeres tervezésnek mondhatok. Sajnos legvégén (élesben) jöttem rá h a buta simeknek kevés egy 2x2es terület a csigalépcsőhöz és utólag kellett 1 sorral arréb húzni az egyik falat, alapostul. Amúgy csak nézek, h némelyik gyári ház mennyire jól kivan találva. Az a kastély ami egy 2x kis lépcső magas dobra van építve elég durva. Életbe nem dogok olyat építeni :D
  • Joschka
    Hát ja, marad az újra építés...kár, az ilyen esetekre sem gondoltak a tervezők...többek között.:(
  • Svenson
    Igen, tudom, de néha könnyebb újraépíteni, mint mozgatni.
  • kem001
    Az sem megoldás, nem lehet sajnos elkerülni az újjáépítést
  • Joschka
    Azzal lehet utána húzni a falhoz a lábazatot is, csak pont a tetőt nem lehet vele cibálgatni.
  • Joschka
    Hát az a kéz eszköz, ami az építési módban van, amivel a falakat lehet ide-oda huzigálni.
  • kem001
    Melyik kéz eszközre gondolsz?
  • Joschka
    Hát végül is lehet a házat mozgatni....csak a kéz eszközzel, úgy meg eléggé macerás az egész.
  • kem001
    Hát igen, hogy ne kelljen átépíteni teljesen..
  • kem001
    Basszus mennyi cucc van ebben a pack-ban, mire feltelepítem DD
  • Svenson
    Mondjuk azt nem értem, miért nem lehet az egész házat mozgatni. Néha nagyon jó lenne.
  • Joschka
    Sajna ehhez még eddig én se találtam semmit sem.
  • Joschka
    Persze ez nem felehet meg mindenkinek, mert előről kell megint építeni az egészet.
  • Joschka
    Akkor szerintem csináld úgy mint én tettem: képeket készítettem a házamról, úgy hogy a négyzetrács is látszott a talajon azt ki nyomtattam a képeket és az egészet így pontosan meg tudtam megint építeni, csak egy nagyobb telekre.
  • Coolfire
    Ehhez nincs valami okosság?ha már egyedi méretű telkeket lehet csinálni..
  • kem001
    Simsville-ben raktam a házamat a tengerpartra, mellé pedig közösségi telkeket, amik saját tulajdonúak
  • kem001
    Én meg ha lesz időm, átépítem nagyobb telekre a házamat.. Nem kis munka lesz.. Azt sajnálom, hogy ha nagyobb telekre helyezem a házamat, akkor csak középre lehet helyezni, nekem pedig széléhez kellene előre helyezni :S
  • lucifer9393
    Építettem most egy klubot Starlight Shoresban, mert ahogy észrevettem, semmi hasonló nem volt ott.

• Svenson
    Na, arra vevő leszek. :D

Meg még egy igazi tengerparti város is kéne, ahol a házból egyenesen a tengerbe lehet sétálni. Bárcsak lehetne úszni is a tengerben!
  • Joschka
    Mióta meg csináltam a játékhoz azokat a traktorokat, azóta gondolkodom egy nagyon vidékies városkában...
  • Joschka
    Asszem, mivel a simem szakács-kertész vonzódású...hamarosan falura fog költözni a vadregényes mező világba az MTZ-k közé egy farmra....Be fejezem a városomat, azt neki állok egy takaros, vidéki város építésének.
  • Joschka
    Ez a cucc nekem is meg van, de jelenleg nem használom.
  • kem001
    Ezek tök jól néznek ki, köszi a linket!!
  • Joschka
    Most nekem sincs a simemnek állatkája. De a másik mentésben élő alteregójának van a német juhász kutya.
  • kem001
    Basszus kész állatkert van az indítópanelemben, tegnap betettem még a sok csirkét, malacot, tehenet, de még nem telepítettem fel őket DD
  • lucifer9393
    Itt az MTS-en találtam most ezt a fajta bútort. Nem pont az, amire vágytok, de nagyon jól néz ki. a Lényeg az, hogy magad rakhatod össze a bútorelemeket.
  • kem001
    Nekem nincs egyedül állatom a játékban?DD
  • Joschka
  • Joschka
    Lehet, hogy majd később azért lesz.
  • lucifer9393
    A buli ígyis fergetegesre sikerült, mert a házigazda simem partyarc tulajdonsággal rendelkezett... és sikerült horogra akasztania még a 2 bekerülő csajból egyet

Jelenleg meg akrobata simem van, meg egy hűséges Akita inu kutyája. Kedvenc kutyafajtám :)
  • kem001
    Sajnos az nincs hozzá :(
  • Joschka
    Nyugi Sven, majd mingyá megnézzük, hogy nincs e ebből a fajtából valahol egy egész szett.
  • Svenson
    Ja, és hozzáillő tükör. :)
  • Joschka
    Na ez tetszik, ez jöhet!!!!!! Köszi kem a linket!!!!
  • Svenson
    De jól néz ki. Csak éppen ezt írtam lejjebb, hogy a sims 3-ban nincs igazi garnitúra. Ehhez kéne ágy, szekrény, éjjeliszekrény, és nem lenne baj, ha van hozzá illő kanapé és fotel is. Ez utóbbiak persze már csak az álomkategória. :D