20
  • Tripax
    #20
    A Nokia olyan mint a rossz kurva. Megtehetsz vele mindent. Én ezért használok egy egyszerű mobiltelefont.
  • aru
    #19
    Hahaha, kapjatok már a fejetekhez!
    Rendben, hasonlít az iPhone-ra, de nézzetek már a külső mögé!!
    Az Apple azzal menőzött, hogy EDGE is van benne, meg 2 megapixeles, fix fókuszos kamera. Ebbe beletolták a 3G, 7,2 Mbit-es HSDPA-t (mobilban elsőként!), 5 megapixeles AF kamerát vakuval és VGA videóval, meg még néhány más dolgot, amivel simán otthagyja az iPhone-t. Kétségtelen, hogy annak különlegesebb lesz a kezelőfelülete, de műszakilag egyszerűen lelépi. Igen, az Apple-nél van WiFi, de nézzük csak meg az F520-as készüléket, ami hasonló ehhez, de kétirányú csúszkája van, a kamera "csak" 3 megás AF és van benne WiFi is.

    Ja és amúgy mi ez a duma, hogy "jó lenne, csak kár, hogy Samsung"?? Mégis miért baj az? Ha nem tűnt volna fel egyeseknek, akkor már nem csak a Nokia képes jó telefont gyártani. Vagy netán van olyan társaság, ahol ciki, ha nem Nokiával jelensz meg?
  • Gerygrey
    #18
    Szerintem te is birkának neveznéd aki elhiszi teszemazt a Microsoftnak hogy Bill Gates teremtette a földet.
  • GregSB
    #17
    Aha, igen. :)

    Szeretem amikor emberek ilyen jó emberismerőnek hiszik magukat, emberek millióit be tudják skatujázni mindenféle gond nélkül (birkázásra gondolok). Valahogy Hitler is így kezdte, jó uton haladsz!
  • Gerygrey
    #16
    És jó lenne ha nem az Apple-t koppintanák, és egyedi dizájnt csináltak volna hozzá.

    Nekem ez inkább erőteljes HTC TyTN koppintásnak tűnik.


    Hagyjuk már az Apple-t, az nem csinált még eddig semmi újat csak eladrégóta létező dolgokat forradalmiként beállítva, jó marketinggel megfűszerezve a birkáknak.
  • GregSB
    #15
    Igazad van :)

    Egyébként az Epül nem a tácsszkrínt, hanem a multi-tácsszkrínt tartja forradalminak. Ami végülis valóban forradalmi tech, csak az a bökkenő hogy a képnézegetésen kívül nem nagyon használja ki a telefon...
  • joebacsi
    #14
    pedig ott is egyenes csík ugyanúgy a hangszóró, egyértelmű a koppintás :P
    amúgy maga a vita eleve hülyeség, nem is érdekel kifejezetten :)
    most ha koppintották a kinézetet akkor mivan?
    lehet, hogy neked katarktikus érzéseket okoz, hogy most jól leleplezted őket, de van egy olyan érzésem, hogy ez nemsok vizet zavar :D
    egyébként én is hasonlóan vagyok az epöl hájpolásával, hogy övék az első ilyen forradalmi érintőképernyős mobil, és alapjaiban remegtetik meg az ipart...dehát ugye ez se hat meg túlsok mindenkit, ha sikeres a marketing, és mennek az eladások, kutyát nem érdekel, hogy átb@sznak mindenkit...
    és hogy őszinte legyek azért zavar jobban, amit az apple csinál, mert nekik sanszosabb, hogy összejön, mint ennek a samsung izének :)

    én köszönöm, de jól megvagyok a p910i-mel, és meg is leszek egy jódarabig (a maradék Asimov könyveket még tuti ezen fogom elolvasni, ami ugye nem kevés :))

    szóval ilyen hülyeségeken nehogy már leálljunk egymás torkát marni :)
  • GregSB
    #13
    LOL, ez egyáltalán nem hasonlít az iPhonera, vagy a Samsungra...

    Más a formája, nincs krómcsik a szélén és több gomb van rajta. De asszem felesleges vitázni veled, mert úgy látom zsigerből útálod az iPhonet. Azt meg tudom érteni hogy valakinek unszimpatikus lesz az Apple aggresszív meg hájpoló marketingje miatt + valóban vannak hiányosságai. De letagadni azt a jól látható tényt, hogy a Samsung koppintott az iPhoneról azt jelenti hogy objektivitás = nulla, "csakazérisellenmondok mertegyfelhájpoltszar".
  • Blasta
    #12
    Az a négyzet ott a kijelző közepén, valamifél célkereszt? :)))
  • rumos
    #11
    ezem milyen oprendszer lesz?
  • zidder
    #10
    Szegény P990-esről megfeletkeztek...
  • Griphons
    #9
    Hát ma már elég nehéz olyan design-t kitalálni ami nem koppintása vmi előtte jelen lévőnek. Nekem akkor is jobban tetszik mint az iPhone, bár lehetne 320*240-es kijelzője, meg ne lenne Samsung :P
    Az árára azért kiváncsi lennék összehasonlitva az apple termékéével.

    Azt én sem értem miért írták, h a harmadik az érintőképernyős mobilok között, amikor a SE a P sorozata már javában hódít, ahogy előttem bölcsen már megjegyezték.
  • joebacsi
    #8
    akkor a logikád szerint az epölösök erről koppintottak, mi? :)
    ájfónról pedig nagyon el akarják hitetni, hogy olyan hú de forradalmi, és ők találták fel mobilban az érintőképernyőt, előttük senki nem csinált ilyet, és micsoda ugrás ez a mobiltechnológiában...
    pedig inkább a gyermekbetegségek azok, amik megtalálhatók rajta :)
    (office doksikat nem tudja olvasni, nincsenek játékok, etc, etc...jó, persze a marketingjük über, ez kétségtelen, de kérdés, hogy mire lesz elég :))
  • GregSB
    #7
    Nem koppintás ez ÁÁÁÁÁÁ

    Még a hangszóró formáját is ugyanolyanra kellett csinálniuk.
  • GregSB
    #6
    Én a lekerekített krómszélű téglaformára, és a képernyő alján elhejezkedő 1db gombra gondoltam. Ilyen PDA-n még nem láttam az iPhone előtt. Lehet én vagyok rosszul tájékozódott, mutass egyek ha volt ilyen.
  • joebacsi
    #5
    "A Samsung F700 ezzel a harmadik ilyen megoldást felmutató készülék lesz a mobil piacon, az Apple iPhone és az LG K850 modellje után. A dél-koreai cég természetesen azokról sem feledkezett meg, akik jobban szeretik a billentyűket használni."

    SE P széria pedig már ezer éve feltalálta ezt a spanyol viaszt, de mind1 :)
    és annak ezekkel szemben volt ideje kiforrnia :)
  • BandiG
    #4
    Jó lenne ha linuxos lenne.
  • szacsi
    #3
    tehát ha valaminek érintőképernyője van, kerek és csak egy gomb van rajta, az rögtön apple koppintás?

    akkor pár pda gyártó valszeg látja a jövőt, mivel hogy hasonló külsejű cuccok már jópár éve kaphatók...
  • GregSB
    #2
    És jó lenne ha nem az Apple-t koppintanák, és egyedi dizájnt csináltak volna hozzá.
  • Tetsuo
    #1
    Jó lenne ha nagyobb lenne a felbontás és nem Samsung lenne.. :)