7029
  • vass17
    ha most megpróbálod, tudsz már reggelni.
  • ToCsEk
    AZ attól függ hogy milyen állatok védik... Ha vangyülekezőtered akkor le tudod szimulálni a harcot.
    -----------

Fórumon olvastam hogy az új szerver speed lesz... ez igaz? Kiváncsi leszek rá... Be is telt volna az új szerver? Vagy csak én nem tudok jelentkezni rá?
  • Cicaaa
    Cijjasztok.Azt szeretném kérdezni hogy hogy tudok elfoglalni egy elhagyott területe? Körübelöl mennyi katonával sikerülne?
  • Punker
    itt van mellettem egy falu 2,5x akkora mint én, 6 fosztogatásból 4x üresen ment haza azóta békén hagy :)
  • ToCsEk
    őőőő igen, régen amikor elidnult a speed.. de akkor még nem voltam a klánban.. meg farmolt 2x és utánn meg is egyeztünk és utánna többet nem támadott..
  • madass
    papillon farmolt?

ha akarod javasolhatlak hogy felgyere mihozzánk....
  • ToCsEk
    Hát ez gg :D

Van pár ember aki nem tűri hogyha támadják :D De szerintem ezt máshogy is le lehet rendezni :D .... Engem is farmoltak 2x speeden de a második támadás után megegyeztem a gyerekkel MERT Ő ÉRTELMES VOLT és pár hónap eltelte után bevett a klánjába mert jól fejlődtem... ráadásul ő nem is pancser játékos mert jelenleg ő az első speeden.
  • Punker
    persze de egyelőre szeretném az összes bányát 5-ösre szal az is eltart 1 ideig :)
  • madass
    nincs de érdemes elöre gondolkodni....
  • Punker
    szal az elején a játéknak nincs gyakorlati haszna.
  • madass
    katapult pontosabban lő, 15 ös szint felett tudsz gyakorloteret, 20 as szint és 20 katapult felett egy táámadásnál 2 célpontot tudsz kijelölni
  • Punker
    srácok ha a gyülekező teret fejlesztem nagyobb szintre az milyen pluszt ad? nincs leírva.
  • madass
    az a baj h akkor kapok figyelmeztetést mert ronda szavak de azért másolok
    akkor:

AlbaVolánRt 12.12.07
    nincs cím 15:01:31
    A jo kurva anxádet te fastfej ja csak anyi higy meg kurom az anyádat meg a barátnödet és a hugodat ha van enyire bunko paraszt fasz fejt még életemben nem látam !!!!!!!!!!!
    csak még anyi hogy nyugotan kuld el a multi hántörnek jó csökent pedofil!!!!!!!!!

2,ik:
    AlbaVolánRt 12.12.07
    nincs cím 15:10:00
    Remélem hogy az anyád nak el mondtat tekis buzikám!!!!!!!!4

3,ik:

AlbaVolánRt 12.12.07
    nincs cím 16:22:05
    Gyere csak a kurva anyádat montam hogy holnap dugom meg az anyádat ja még anyi hogy lefog szopni ! anyád jo kis kurva nem !!!!!!!!!!!

4,ik

AlbaVolánRt 12.12.07
    nincs cím 16:51:47
    Rermélem hogy örul a kis pöcs fejed!

(a második levél után mentek a katapultok...

• ToCsEk
    Bevagyok jelentkezve és nincs semmi se... másold már be őket :D kiváncsi vagyok!
  • madass
    ma már kaptam egy két ien levelet söt még durvábbat is ha be vagy jelentkezve akkor meg tod nézni:
    1 levél
    2,ik levél
    3,levél
    4,ik levél
  • CSOki444
    Geci ez hülye :D:D:D:D:D: azta :D zizis a kiscsoka :)
    ilyen leveleket még még még ...
  • madass
    mi a neved travin tocsek?
  • zoltan93
    Hello! Nekem kéne spedre egy helyttes aki hétköznap délelött is tudna helyetesiteni. A FORCE EK klánba vagyok és Goat a nevem
  • ToCsEk
    Az jóó :) Akkor testvér klánba vagy :). Én a H-KHT -t ben vagyok. :)
  • CoR Zolly
    Ha elötte ér oda a sereg, lesz csata. Ha a törlés után, akkor nem.
  • madass
    tocsek én is h-kh-s vagyok (ruttu)
  • vass17
    mi van akkor, ha elküldöm támogatásba a seregemet és törlöm a felhasználómat???
  • ToCsEk
    szevasz te f..... elmehetsz a jó k.....va a......ba, remélem jól érzed magad? én is jól éreztem magam amikor megb....tam a....dat apád hátán... hi-hi-hi... szopogasd a f....mat kis b...i
    ha
    ha
    ha!!! :)
    remélem bosszant?
    törölni nem fogom magamat!!!

Nah ez most normális ?:D Kicsit lekatapultoztam, de szerintem folytatom tovább :D
  • CoR Zolly
    A travianfüggőség jelei:

- mikor kimész a kertbe, az első gondolatod az, hová építsd a magtárad.
    - Mikor kimész a piacra, nem érted miért nem akar veled senki búzát cserélni fáért és agyagért.
    - Vidéki sétálgatás közben búzamezőt látva arra gondolsz: „Ah de jó búzamező… milyen szép sereget lehetne állomásoztatni itt..!"
    - Mikor valakit nem győzöl le véglegesen, száz kémet akarsz ráküldeni hogy szemmel tartsd.
    - Amikor azt olvasod a tankönyvben hogy egy testőrségi alakulat vereséget mért egy ellenséges seregre, akkor te hevesen vitatkozol a tanárral hogy a testőr márpedig csak védekezésben jó…
    - Elmész a tanácsházára, és kéred hogy rendezzenek egy nagyszabású ünnepséget.
    - A napilapok hasábjain a horoszkópot böngészve meglepetten veszed észre, hogy a tűzkatapult helyén mégiscsak a nyilas van.
    - A fizetésed vasban szeretnéd megkapni.
    - Amikor a tanár feleltetni akar, látod magad előtt a két keresztbetett kardot, piros „Támadás" felirattal.
    - a focimeccsen azt fontolgatod, hogy minden ellenfél otthonára elterelő portyázást indítasz hogy leköthesd az erőiket.
    - A matek órán a felelést inkább a sitteredre bíznád.
    - Amikor a barátnőd kérdezi hogy hová küldözgetsz annyi sms-t, nyitsz neki egy fórumtopikot és törlöd a hozzászólásait.
    Ha házat akarsz venni de nincs elég pénzed, felállítasz egy remek hadsereget és ráküldöd a szenátoroddal egy tetszetős falura.
    - Azért ásol a kiskertben, mert elfogytak a vastartalékaid.
    - A tévét nézve azt gondolod, azért nem ért még véget az iraki háború, mert az amerikaiak nem találták még meg a támadófalut.
    - Amikor azt látod hogy emberek gyülekeznek a házad előtt, gyorsan segítséget kérsz a szomszédoktól.
    - Amikor keresel egy lányt akit meghódíthatnál, felfogadsz négy szentárort.
    - A biztonság kedvéért lándzsákat és kardokat szúrsz a kerítésed mellé.
    - Amikor a szomszéd szóvá teszi hogy leszedted a fáiról a gyümölcsöt, te csak annyit felelsz, hogy csak az ő hibája ha hagyja magát farmolni
  • uwu
    Akkor felesleges volt kettészedni a csapatot. Ezzel igazából csak rosszol járhatsz.
    Ha nem esik csapdába az összes amelyik az első körben megy, és harcolni fognak amíg meg nem halnak. Tökéletesen felesleges bukás, ráadásul a második sereg annyival kevesebb katonával száll be a harcba, és még nagyobb lesz a veszteség.
    Ha egyszerre mentél volna normál támadással, páran csapdába esnek, a többiek harcolnaek egyszerree, teljes létszámban, így a veszteseég minimális. (a minimális nem azt jeleni, hogy kevés csak azt, hogy annál nem lehet kevesebb)

Az alábbi esetekben éri meg a dupla támadás:
    -Ha vannak védőid, és tudod mekkora a csapda, akkor megéri velük feltölteni.
    -Ha van másik falud és tudod mekkora a csapda, akkor belekűldhetsz bármit, hogy megteljen.

A támadóseregnek tisztán támadókból kell állnia, és a létszám a lehető legnagyobb legyen.
  • Csekolto
    S4-en egy bátor lélek megtámadta a falumat....Már úton vannak a katák :D Aztán csak elmegy tőle a kedve :)
  • Cat 02 #4383
    nincs védőm, elég kaki falum van s5 ön :D 100 buzogányos és semmi több :)
  • uwu
    Ha gyors vagy, akkor még lehet a kárt csökkenteni.
  • uwu
    Az ilyen támadásnak csak akkor van értelme, ha a csapdát vádőkkel töltöd fel, hogy az összes támadód harcolhasson. Bár én nem mennék védőkkel támadni, még így sem.
    Ha a védőket küldted támogatásba, akkor viszont nagy cumi volt, annál nagyobb veszteséget nem is okozhatsz magadnak.
  • Cat 02 #4380
    fák :S
    gallt úgy támadok h küldök 20 at rablóba, 50 et normálba, erre baze első 20 támogatásként ment :S
  • ToCsEk
  • Cat 02 #4378
    na jah, fav om mikor betámadt a srác 57 testőrséggel, nekem meg volt 16 és győzte m xD
  • ToCsEk
    okos gyerek lehet :D lándzsással támadni...
  • Cat 02 #4376
    hát jah, enyéim is úton vanna hozzá, 23 óra lessz a hazaút :D
  • forgoszek66
    Jó, hogy megtámadott...
  • Cat 02 #4374
    lol
  • Cat 02 #4373
    s3 on kész a 3. falum, naon prö vok -.-' :D
  • Cat 02 #4372
    satírozáson van mit javítanom :D
  • ToCsEk
    Hali emberek.
    Van egy dolog amit nem vágok. A szenátorral csak 1 falut lehet elfoglalni? Vagy hogy működik ez?
  • Timbo
    town of cats