Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all"

beugrott róla travian xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

KapuBen
lol írta hogy forduljak gandallhoz gandall meg azt hiszi hazudok:DDD

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Requiem88
annyira utálom az elejét a traviannak... rohadt lassú az egész, sehol semmi izgalom, klánháború vagy ilyesmi... :S

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

Requiem88
üdv klántárs :)

\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6

KapuBen
oda én is belépek mert Apitomo küldött meghívót....

LAMBORGHINI THE BEST CAR

sweech
ja

háháhá :D legalább a fala ölte meg az 1iket ? :)

az azért szép, fõleg h nálam 400 még nem is volt :) max reggel mert miközben alszom van ideje termelõdni

Requiem88
jól toljátok germánnal, kár hogy én nem az lettem de nem bánom - fogok még én olyan haderõt felvonultatni ami leveri az összes germánt <#hehe>

sweech
egy 28-as népességû gall megölt egy buzogányosomat, a többi 8-at becsapdázta <#ticking>

madass
van itt mellettem egy csávo 30 as mindenböl kb a termelése 3 légiossal fosztom egész nap:D

jo buli napi+ 400 mindenböl kb

asus p7h55m i5-760, gts 450, 8GBddr3,razor abyssus

Requiem88
az még nagyon messze van :D

Ebbe semmi mûvészet nincs ez csak matek,a 4-edik nap 8-órakkor már 9 buzogáyossal fosztogattam...2-3óra múlva pedig már kémem is lesz.
Én a klánbalépéssel még várok.

madass
én meg akkor amikor lesznek már 4000 eas gamerek...

Requiem88
hogy ne vinne már... simán visz :)
igen, most éppen elsõk, arra leszek majd kíváncsi hogyan alakulnak a klánok amikor a top20-as játékosok elkezdenek klánozgatni.

látom 1. :D én ha minden jól megy akkor annak a szövetségesébnek a szövetségesébe fogok belépni

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

az jó ? .. :D

Normál támadásnál nem visz szajrét

Requiem88
már ha el nem verik mielõtt felvennék a szajrét :D

Requiem88
most léptem be az É-K-B - Észak-Keleti Birodalom-ba :D

gabo91
sose menyetek RABLÓ támadással... az olyan hogy odamegy, felkapja a szajrét egyet csap mindegyik és mennek...
NORMÁL támadásnál nem ragadnak csapdába...
oda megy leüt mindenkit... és utánna veszi fel a szajrét...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Requiem88
nekem elég nehézkesen megy ez a katonacsinálás...
de gyülekezõterem már van <#nyes>
nem kapkodom el, majd ha meglesz hozzá a nyersanyag. phalanx-okkal amúgysem érdemes fosztogatni menni, a rómaiak leverik (valószínû van már egy-két légiósa), a galloknál csapdába esik (és akkor ki szabadítja ki?) vagy nem hoz semmit a nagy rejtekhely miatt, a germánok meg valószínû leverik vagy ha mégsem akkor gyorsan újragyártja a seregét és visszatámad :S

gabo91
<#taps><#taps> arany...
a töbség az aranyat inkább termelésre lõvi be, minthogy plusz számlára...
nekem is van plusz számlám :D
amugy pedig minek a várolista, mikor 20-40 perces épitkezések vannak...
felesleges

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
hát én szinte mindet kiprobáltam, épitkezési listát nem tudtam csiholni...
viszont a really pont- os scriptet kiszedtem, mert nem engedte hogy a kémeket átküldjem másik falumba támogatás képpen... hiába mindig kiválasztom hova menyen és kiirja álitsam be a falut vagy irjak koordinátát...
most kb 4-5 scriptet használok... :)

madass
ha van plusz számlád aktiválva akkor tudsz épületet vagy bányát várolistára tenni azaz azt lûátod hogy pl.:
agyagbánya(3 szint) 00:23 14:25
fõépület(2 szint) 00:45 14:25
fõépület(3 szint) 32:17 15:01

ez csak egy példa no lehet én nem tom jol....

madass
nekem van kemény 3 légiosom meg 51 es népesség és itt a környéken én fok a király :D az hogy a katik hoznak nekem napi 3-400 at mindenböl az mellékes dolog de én azmellett tolom a bányákat is:D(de csak szolidan):
30
30
30
4

Nem tom szabad-e ilyet kérdezni, de nincs olyan script amivel lehet késleltetve katonát küldeni / sorba lehet állítani az épületeket az építési listán???

Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^

gabo91
<#merges2> azzal a termeléssel csináltál gyülekezõ teret, kaszárnyát, és 3-as szintû fõépületet, meg hozzá pár katonát? ez aztán a mûvészet <#eljen><#eljen> 16:30 kor leszek 1 napos... még két napom van, hogy csináljak pár katit gyülekezõ teret és kaszányát...
(fõépület meglessz ma)
Kockázatos amit te csinálsz, és rohadt nagy szerencse is kell hozzá. De ha megvan a szerencse és beválik a dolog akkor...
Sokkal jobb ez a környék, van 5-6 28-37 népeségû de akad jópár 12-20 közötti és van pár 2-10 közötti is.
Persze õk még erõsödnek, meg a népesség egy dolog.

Hát csak 2 fát mert abbol volt hiányom az elsõ 3 nap.Nekem még most sincs akkora termelésem mint neked de 20perc múlva épül az akadémiám.Én csak a búzábál aktiváltam a 25%-ot de így is minuszban vagyok :D

gabo91
akkor ha jól értelek bányákat sem toldat...
hát én eddig ilyeneket épitettem: (1-es szintre vannak tolva)
3fa
4 agyag
2 vas
5búza
(egyesszintûek)
Termelés:
Fa: 21 óránként
Agyag: 25 óránként
Vasérc: 18 óránként
Búza: 12 óránként
(aranyt belõttem magamnak)

miért nem??hát azt írta ki hogy a kép a fórumba feltöltve...
nem ... töltsd fel a saját galériádba

Hallod???látni a képemet?
Igen én germán vagyok,lejebb leírtam hogy menyit hoznak a kereskedõk.Szerintem a 3nap védetség alatt csak buzogányost csinálj aztán farmolj.Én így játszok.Még ma ki akarom fejleszteni a felderítõt és a lándzsást :)

látjátok a képet??
egnem nem mernek :D vagy azért mert benne vok top 1k ban vagy azért mert a nevemben benne van h csapda powa :D

12 es fal volt, a hõs pedig Ceaserisbõl volt :)) utána esett le h nem nyomtam el az 5 +pontját szal ha elnyomom lehet több hal meg :S (páncélzat 1 es )

Kezdõdik a darálás:D
Ha felnyomtál egy buzamezõt 3-as szintre kapsz nyersanyagot,de csak egyszer.A gallok 3-szor kapnak mindenbõl 125-öt alkalmanként.Germánok egyszeri nyersanyaga viszont 300 körül van mindenbõl azthiszem,de ha jol emlékszem nem kapsz mindenbõl ugyanannyit.
Elég olcso a buzogányos,és fosztogatási bonusza is van.Rómaiakat támadj nekik drága a légiós,igazi aranybánya a kezdetekben :) Gallok bevédekezik magukat,nagy a rejtekhelyük,õket nemérdemes.

gabo91
én is ujra regiztem...
1 helyezett melettem lakik...
5-6-7 -10. helyezet pár kozkával odébb vannak...
esélytelen...
pedig nem reggel 6 kor regiztem hanem délután kettõkor...
most germánnal nyomulok...

VAN ITT GERMÁN????
Mikor kaptátok meg a nyersiket? 3-as szintre kell most tényleg tolni a búzafarmot? mert ez szivás... és hányszor kaptatok?

Engem qrvára idegesít hogy körülöttem csak 1 órányira van 10es népességû,ez nagyon durva,farmolni nuku,nem lehet,elküldöm aztán mikor jön vissza,egy óra,igy semmi értelme,inkább regizek egy másikkal,jobban járok lehet.
Kifogyott itt mellettem a kis farmom. Megtámadtam itt mellettem egy nagyobb népességût, de valószinûleg van relytekhelye már 7-8 szintû, mert csak néhány vasat, meg 200 gabonát hoztam.

Intel E8400(8*450)MHz + Noctua NH-U12P, ASUS P5K PRO, 4*1GB DDRII 1066MHz, Sapphire HD4850 512MB, Chieftec 450W, 5.1 Házimozi hang, 50\" Plasma TV monitor 2*1,5 TB WD Black Raid0, 64 GB Crucial M4

Nah remélem az éjszakát meguszom támadás nélkül,a környékemen mindenkit betámadtam :) az 1200-as magtárat egyszer fullra raktam meg vasból is ugyanennyi lett. :) A környéken én vagyok a legerösebb 49-es népeséggel és van 10 kemény buzogányosom is már :D
Közben az S-2-ön a gall falum is szépen fejlödik,bebetonoztam magam rejtekhelyekkel meg csaptákkal holnaptól futoszalagon gyártom a villámokat :)

gabo91
gondolom s3
vélemény... faladat nem simerem, de látszik hogy dob rajta... páncélzatot enyire nem érdemes fejleszteni csak 1000 feletti seregnél...
Nos buktátok mind ketten a hõst, de lazán 2,5 * anyi katonát bukott mint te. (támdóval jött te meg védõvel védtél... ezen nem kell filozni)
12-16 -os falad gondolom azért van... vagy nem tudom, de valami szépen megnyomta a védést...<#eljen>

Elkezdtem Testõrséget gyártani mert qva ideges lettem h naponta 1 szer letámadnak és mindebõl 4k erre ez :PPP

nem kicsit örültem ...

gabo91
B....ki meglessz 75-ös népeségg aztán inditom a törlést... Nem fogom tovább segiteni... ez durva, legeerõsebb a szomszádom... eddig észre sem vettem... (mármint azt hogy õ az elsõ... azt észrevettem hogy erõs)

gabo91
Capitolium (-64|-8)
Nép: Germán
Klán:
Tulajdonos: hardhandIGM Küldése
Népesség: 65

link

Requiem88
nekem is rajta van a +25%

Termelés:
Fa: 35 óránként
Agyag: 35 óránként
Vasérc: 35 óránként
Búza: 19 óránként

az szép, nekem ez +20 % mindebõl, van csapdakészítõ,3as fõépület, kaszárnya

A nagy népességûeknek általába nincs katonája(van kivétel).De a gallokat azért én is utójára hagyom mert nem szeretem a csapdákat :)