7029
-
vass17 #4409 ha most megpróbálod, tudsz már reggelni. -
#4408 AZ attól függ hogy milyen állatok védik... Ha vangyülekezőtered akkor le tudod szimulálni a harcot.
-----------
Fórumon olvastam hogy az új szerver speed lesz... ez igaz? Kiváncsi leszek rá... Be is telt volna az új szerver? Vagy csak én nem tudok jelentkezni rá? -
#4407 Cijjasztok.Azt szeretném kérdezni hogy hogy tudok elfoglalni egy elhagyott területe? Körübelöl mennyi katonával sikerülne? -
#4406 itt van mellettem egy falu 2,5x akkora mint én, 6 fosztogatásból 4x üresen ment haza azóta békén hagy :) -
#4405 őőőő igen, régen amikor elidnult a speed.. de akkor még nem voltam a klánban.. meg farmolt 2x és utánn meg is egyeztünk és utánna többet nem támadott.. -
#4404 papillon farmolt?
ha akarod javasolhatlak hogy felgyere mihozzánk.... -
#4403 Hát ez gg :D
Van pár ember aki nem tűri hogyha támadják :D De szerintem ezt máshogy is le lehet rendezni :D .... Engem is farmoltak 2x speeden de a második támadás után megegyeztem a gyerekkel MERT Ő ÉRTELMES VOLT és pár hónap eltelte után bevett a klánjába mert jól fejlődtem... ráadásul ő nem is pancser játékos mert jelenleg ő az első speeden. -
#4402 persze de egyelőre szeretném az összes bányát 5-ösre szal az is eltart 1 ideig :) -
#4401 nincs de érdemes elöre gondolkodni.... -
#4400 szal az elején a játéknak nincs gyakorlati haszna. -
#4399 katapult pontosabban lő, 15 ös szint felett tudsz gyakorloteret, 20 as szint és 20 katapult felett egy táámadásnál 2 célpontot tudsz kijelölni -
#4398 srácok ha a gyülekező teret fejlesztem nagyobb szintre az milyen pluszt ad? nincs leírva. -
#4397 az a baj h akkor kapok figyelmeztetést mert ronda szavak de azért másolok
akkor:
AlbaVolánRt 12.12.07
nincs cím 15:01:31
A jo kurva anxádet te fastfej ja csak anyi higy meg kurom az anyádat meg a barátnödet és a hugodat ha van enyire bunko paraszt fasz fejt még életemben nem látam !!!!!!!!!!!
csak még anyi hogy nyugotan kuld el a multi hántörnek jó csökent pedofil!!!!!!!!!
2,ik:
AlbaVolánRt 12.12.07
nincs cím 15:10:00
Remélem hogy az anyád nak el mondtat tekis buzikám!!!!!!!!4
3,ik:
AlbaVolánRt 12.12.07
nincs cím 16:22:05
Gyere csak a kurva anyádat montam hogy holnap dugom meg az anyádat ja még anyi hogy lefog szopni ! anyád jo kis kurva nem !!!!!!!!!!!
4,ik
AlbaVolánRt 12.12.07
nincs cím 16:51:47
Rermélem hogy örul a kis pöcs fejed!
(a második levél után mentek a katapultok...
-
#4396 Bevagyok jelentkezve és nincs semmi se... másold már be őket :D kiváncsi vagyok! -
#4395 ma már kaptam egy két ien levelet söt még durvábbat is ha be vagy jelentkezve akkor meg tod nézni:
1 levél
2,ik levél
3,levél
4,ik levél -
#4394 Geci ez hülye :D:D:D:D:D: azta :D zizis a kiscsoka :)
ilyen leveleket még még még ... -
#4393 mi a neved travin tocsek? -
#4392 Hello! Nekem kéne spedre egy helyttes aki hétköznap délelött is tudna helyetesiteni. A FORCE EK klánba vagyok és Goat a nevem -
#4391 Az jóó :) Akkor testvér klánba vagy :). Én a H-KHT -t ben vagyok. :) -
#4390 Ha elötte ér oda a sereg, lesz csata. Ha a törlés után, akkor nem. -
#4389 tocsek én is h-kh-s vagyok (ruttu) -
vass17 #4388 mi van akkor, ha elküldöm támogatásba a seregemet és törlöm a felhasználómat??? -
#4387 szevasz te f..... elmehetsz a jó k.....va a......ba, remélem jól érzed magad? én is jól éreztem magam amikor megb....tam a....dat apád hátán... hi-hi-hi... szopogasd a f....mat kis b...i
ha
ha
ha!!! :)
remélem bosszant?
törölni nem fogom magamat!!!
Nah ez most normális ?:D Kicsit lekatapultoztam, de szerintem folytatom tovább :D -
#4386 A travianfüggőség jelei:
- mikor kimész a kertbe, az első gondolatod az, hová építsd a magtárad.
- Mikor kimész a piacra, nem érted miért nem akar veled senki búzát cserélni fáért és agyagért.
- Vidéki sétálgatás közben búzamezőt látva arra gondolsz: „Ah de jó búzamező… milyen szép sereget lehetne állomásoztatni itt..!"
- Mikor valakit nem győzöl le véglegesen, száz kémet akarsz ráküldeni hogy szemmel tartsd.
- Amikor azt olvasod a tankönyvben hogy egy testőrségi alakulat vereséget mért egy ellenséges seregre, akkor te hevesen vitatkozol a tanárral hogy a testőr márpedig csak védekezésben jó…
- Elmész a tanácsházára, és kéred hogy rendezzenek egy nagyszabású ünnepséget.
- A napilapok hasábjain a horoszkópot böngészve meglepetten veszed észre, hogy a tűzkatapult helyén mégiscsak a nyilas van.
- A fizetésed vasban szeretnéd megkapni.
- Amikor a tanár feleltetni akar, látod magad előtt a két keresztbetett kardot, piros „Támadás" felirattal.
- a focimeccsen azt fontolgatod, hogy minden ellenfél otthonára elterelő portyázást indítasz hogy leköthesd az erőiket.
- A matek órán a felelést inkább a sitteredre bíznád.
- Amikor a barátnőd kérdezi hogy hová küldözgetsz annyi sms-t, nyitsz neki egy fórumtopikot és törlöd a hozzászólásait.
Ha házat akarsz venni de nincs elég pénzed, felállítasz egy remek hadsereget és ráküldöd a szenátoroddal egy tetszetős falura.
- Azért ásol a kiskertben, mert elfogytak a vastartalékaid.
- A tévét nézve azt gondolod, azért nem ért még véget az iraki háború, mert az amerikaiak nem találták még meg a támadófalut.
- Amikor azt látod hogy emberek gyülekeznek a házad előtt, gyorsan segítséget kérsz a szomszédoktól.
- Amikor keresel egy lányt akit meghódíthatnál, felfogadsz négy szentárort.
- A biztonság kedvéért lándzsákat és kardokat szúrsz a kerítésed mellé.
- Amikor a szomszéd szóvá teszi hogy leszedted a fáiról a gyümölcsöt, te csak annyit felelsz, hogy csak az ő hibája ha hagyja magát farmolni -
uwu #4385 Akkor felesleges volt kettészedni a csapatot. Ezzel igazából csak rosszol járhatsz.
Ha nem esik csapdába az összes amelyik az első körben megy, és harcolni fognak amíg meg nem halnak. Tökéletesen felesleges bukás, ráadásul a második sereg annyival kevesebb katonával száll be a harcba, és még nagyobb lesz a veszteség.
Ha egyszerre mentél volna normál támadással, páran csapdába esnek, a többiek harcolnaek egyszerree, teljes létszámban, így a veszteseég minimális. (a minimális nem azt jeleni, hogy kevés csak azt, hogy annál nem lehet kevesebb)
Az alábbi esetekben éri meg a dupla támadás:
-Ha vannak védőid, és tudod mekkora a csapda, akkor megéri velük feltölteni.
-Ha van másik falud és tudod mekkora a csapda, akkor belekűldhetsz bármit, hogy megteljen.
A támadóseregnek tisztán támadókból kell állnia, és a létszám a lehető legnagyobb legyen.
-
Csekolto #4384 S4-en egy bátor lélek megtámadta a falumat....Már úton vannak a katák :D Aztán csak elmegy tőle a kedve :) -
Cat 02 #4383 nincs védőm, elég kaki falum van s5 ön :D 100 buzogányos és semmi több :) -
uwu #4382 Ha gyors vagy, akkor még lehet a kárt csökkenteni. -
uwu #4381 Az ilyen támadásnak csak akkor van értelme, ha a csapdát vádőkkel töltöd fel, hogy az összes támadód harcolhasson. Bár én nem mennék védőkkel támadni, még így sem.
Ha a védőket küldted támogatásba, akkor viszont nagy cumi volt, annál nagyobb veszteséget nem is okozhatsz magadnak. -
Cat 02 #4380 fák :S
gallt úgy támadok h küldök 20 at rablóba, 50 et normálba, erre baze első 20 támogatásként ment :S -
#4379 -
Cat 02 #4378 na jah, fav om mikor betámadt a srác 57 testőrséggel, nekem meg volt 16 és győzte m xD -
#4377 okos gyerek lehet :D lándzsással támadni... -
Cat 02 #4376 hát jah, enyéim is úton vanna hozzá, 23 óra lessz a hazaút :D -
forgoszek66 #4375 Jó, hogy megtámadott... -
Cat 02 #4374 lol -
Cat 02 #4373 s3 on kész a 3. falum, naon prö vok -.-' :D -
Cat 02 #4372 satírozáson van mit javítanom :D -
#4371 Hali emberek.
Van egy dolog amit nem vágok. A szenátorral csak 1 falut lehet elfoglalni? Vagy hogy működik ez? -
#4370 town of cats