Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
- veszel pénzért
- beszervezel játékosokat
Beszervezni ugy tudsz hogy van egy olyan menüpont, hogy aranyszerzés ott találsz egy linket azt megadod valakinke és azzal a linkel ha regisztrál és eléri a 75 fõs lakosságot akkor kapsz 20 aranyat. De emailben is meghivhatod.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Harcszimulátorban tesztelgettem a dolgokat, és elég meglepõ dolgot fedeztem fel.
Római-Római
Védõnek és támadoank is 20-20 birodalmit állítottam be.
Az eredmény megdöbentett, támadobol mindõssze 9 halt meg míg a védõböl az összes...
De 20-20 equ.imperatosnál mégroszabb a helyzet. támadonak meghal 5db amíg a védõktöl mindenki meghal.
Ez azért elég érdekes dolog... Támadonak sokkal jobb lenni mint védõnek...
A bányákat amugy hányas szintig lehet felhuzni alapból palota, vagy fõvárosi cím nélkül?
Mert 1-es szerveren 11-es bányáim vannak, holott ugyolvastam, hogy a fõvárosban lehet 15-ig a többi helyen meg 10-ig huzni a bányákat.
hoy ehh
még anynit hozzátennék hogy elsõsorban búzára és vasra kell majd menni😊
és sok katit vigyéál hoyg kicsi legyena veszteség az oázisnál amit éppen elszeretnél foglalni
1.)25% Fa(csak erdõ van a képen)
2.)25% Fa + 25% búza (Erdõ es búza látható)
3.)25% Agyag (Csak egy agyagbánya látszik a képen)
4.)25% Agyag + 25% Búza (Agyagbánya és búza látható)
5.)25% Vas (Csak hegyek láthatók a képen)
6.)25% Vas + 25% búza (hegyek és búzamezõk látszanak)
7.)25% Búza (Csak búza és tó látható a képen)
8.)50% Búza (Egy nagy búzamezõ látható a képen)
pl csapda... vagy azaz épület egyszerûen elpusztul..
()() (^^)
Egy olyan kérdésem lenne még , hogy kell oázist foglalni?
van hõsõm 10-es szintû hõsõk házám és nem tom oda küldeni az embereimet csak is felderíteni..
a páncélt meg azért érdemes növeslni mert úgy erõsebb lesz a katonád
()() (^^)
És még anyit, hogy most mennék uj falut foglalni, akkor ahova küldöm a telepest oda elötte küldjek katonát, vagy nyugottan lehet küldeni telepest az üres területre?
És gratula, tényleg elég erõs vagy... és a klánod is durva...
bár sokan tévedésbe vannak miszerint a megítélés kissé furcsa sok emebr nézeteibõl visszatudakolva. bár sokszor örülök mikor sikerül az embereknek bebizonyítani hoyg mi nem vagyunk különcök avgy emebrtelenek
és persze inkább attól hogy védekezõ avgy támadó mentalitású vagy. az elején biztos ne ezekre pazarolj deh mikorra összejön 2-3k támadó vagy védõ avgy bármiylen eygség akor már érdemes nekik dobni páncélt vagy fegyvert😊
Érdeklõdnék egy olyan dologban, hogy érdemes-e fejleszteni az egységeket?
Hogy mûködik ez a dolog leírásban nem találtam semmit. Lehet hogy én vagyok a lúzer és elnéztem, de megköszönném ha adna vki egy linket vagy vmi kis infót.
Elõre is köszi a helpet.
M.
Mert találtam egy jot, ráadásul magyarra van fordítva, de csak explorel -ben müködik, mozillában átkell irkálni nekei valami fájlokat. (azt nemtudom mit és hogyan)
De ha valakinek kell akkor Itt megtalálja.
Zsákutca.
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Tribal Wars -ozik valaki?
(hasonlo a travianhoz csak angol meg szerintem kicsit élvezhetõbb, mivel többet termelsz és talán olcsobak a dolgok, több minden van, kicsit többet lehet vele játszani.
Regisztráljatok!
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
és olyan nincs hogy oránként 0 buzát termelsz, de van mondjuk 500 buzád akkor csinálsz egy katonát, és majd az 500 buzábol lekajálja az oránkénti egyet, a készletböl nemfogyasztanak olyan áthuzott buzát...
probáltam valahogy leirni remélem elég érthetõ... <#szomoru1>#szomoru1>