Travian

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ruffirant
pech de ez jol esett ennek örömére iszok egy kis kolát.eléggé megszomjaztam

it egy jó kis spoiler volt...de észrevették

Picar77
:CC
<#eljen><#taps>

()() (^^)

ruffirant
inkáb én

Picar77
-.-

()() (^^)

Picar77
meg kell csinálnom 😄

()() (^^)

Picar77
lassan ték

()() (^^)

Picar77
ez is igaz (bár nekem szerencsére nem volt ilyen problémám soha kop-kop 😄D)

()() (^^)

ruffirant
az igaz de ha valahova jó messze rakom ahol nincs nagyon senki erösebb akkor tok fejlödni nem kell hadsereggel bajlodnom

Picar77
magad mellé teszed akkor gyorsabban tudsz cuccokat küldeni neki....

()() (^^)

ruffirant
most fogok egy uj falut alapítani.szerintetek hova küldjam a telepeseim.Maradjak a környéken vagy menjek messzebb?

gabo91
Szerintem a belépés a chetbe vagy ilyesmi a funkciója.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

gabo91
De lehet két féle képpen.
- veszel pénzért
- beszervezel játékosokat

Beszervezni ugy tudsz hogy van egy olyan menüpont, hogy aranyszerzés ott találsz egy linket azt megadod valakinke és azzal a linkel ha regisztrál és eléri a 75 fõs lakosságot akkor kapsz 20 aranyat. De emailben is meghivhatod.

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Deloi
Mi a bánatot csinál a klán chat-nél az Ally chat gomb? Vki mondja már el pls 😊

nemlehet vhogy haxolni magamnak aranyat?😄D
gabo91
Nekem is mûködik vele.

Harcszimulátorban tesztelgettem a dolgokat, és elég meglepõ dolgot fedeztem fel.
Római-Római
Védõnek és támadoank is 20-20 birodalmit állítottam be.
Az eredmény megdöbentett, támadobol mindõssze 9 halt meg míg a védõböl az összes...
De 20-20 equ.imperatosnál mégroszabb a helyzet. támadonak meghal 5db amíg a védõktöl mindenki meghal.
Ez azért elég érdekes dolog... Támadonak sokkal jobb lenni mint védõnek...

A bányákat amugy hányas szintig lehet felhuzni alapból palota, vagy fõvárosi cím nélkül?
Mert 1-es szerveren 11-es bányáim vannak, holott ugyolvastam, hogy a fõvárosban lehet 15-ig a többi helyen meg 10-ig huzni a bányákat.

tarti19
ezeket azért dobja ki neked , mert nem tudsz tárolni anyni búzát a amgtárban ami szükséges az 5. szintû malom megépítséhez😊

nekem muxik
Mozilla Firefox 2-ben mit kell beallitani, hogy lehessen rendesen Travian-ozni, mert nekem mindig visszalep a fooldalra? <#help>

hoy ehh

lenne egy kérdésem mesterek!😄 van ugye a malom... hogyan tom elérni a max 25 %ot ha aszongya elõször a magtárat építsem ki!? 20% ig ment simán, a magtáram 13 as szinten van...
tarti19
Ez így van😊
még anynit hozzátennék hogy elsõsorban búzára és vasra kell majd menni😊
és sok katit vigyéál hoyg kicsi legyena veszteség az oázisnál amit éppen elszeretnél foglalni

gabo91
Igen és még anyit tennék hozzá az oázisokhoz, hogy csak azokat tudod elfoglalni amik a 7x7 es területen belül vannak. katt a térképre és amit akkor látsz azt tudod elfoglalni. (falud legyen középen) Ja és egy faubol csak 3db- ot lehet foglalni.

amugy itt vannak kepek meg minden ezek az oazisok amiket irtam
link
Tipusok:

1.)25% Fa(csak erdõ van a képen)

2.)25% Fa + 25% búza (Erdõ es búza látható)

3.)25% Agyag (Csak egy agyagbánya látszik a képen)

4.)25% Agyag + 25% Búza (Agyagbánya és búza látható)

5.)25% Vas (Csak hegyek láthatók a képen)

6.)25% Vas + 25% búza (hegyek és búzamezõk látszanak)

7.)25% Búza (Csak búza és tó látható a képen)

8.)50% Búza (Egy nagy búzamezõ látható a képen)
Picar77
jó kérdés , nem foglaltam el még gall falut...

()() (^^)

Mortel
Ha vki rómaikénet elfoglal egy gall falut... akkor tud gall cuccokat is csinálni?
pl csapda... vagy azaz épület egyszerûen elpusztul..

Picar77
oks <#awink>

()() (^^)

Mortel
Azé csak sikerült😊

Az zavart meg, hogy csak rablótámadást lehetett indítani nem normálistat..

Picar77
óázisok kb így néznek ki (kis eltérés van azért mindegyik között)

()() (^^)

és mindegy hogy milyen a föld? azaz van amin rajzocska van... meg ilyenek
Picar77
felderiteni kell õket , az ott tanyázo szörnyeket kell kinyirni, és ha ez sikerült akkor a hösöd elfoglalja automatikusan, ha odaküldöd

()() (^^)

Mortel
Ez logikus, hogy erõsebb lesz a katona, de a kérdés hogy mennyivel? Mert lehet ,hogy nem éri meg fejleszteni inkább csináln helyette még egyet..

Egy olyan kérdésem lenne még , hogy kell oázist foglalni?
van hõsõm 10-es szintû hõsõk házám és nem tom oda küldeni az embereimet csak is felderíteni..

gabo91
okés akkor reggel inditom is...

Picar77
ha üres a terület mehet a telepes nyugodtan

a páncélt meg azért érdemes növeslni mert úgy erõsebb lesz a katonád

()() (^^)

gabo91
Én sem értettem ezt a páncél dolgot, meg a fegyverzetet. Aniyt még hozzákérdeznék én, hogy esetleg megtudnád mondani, hogy menyit növel a szintek fejlesztése? (%-ban növeli vagy hogyvan) seholsem találtam ilyent én se...
És még anyit, hogy most mennék uj falut foglalni, akkor ahova küldöm a telepest oda elötte küldjek katonát, vagy nyugottan lehet küldeni telepest az üres területre?

És gratula, tényleg elég erõs vagy... és a klánod is durva...

tarti19
vanank szövijeim😊 meg hát ugye a klánom sem kutya😄 azt sem kell melegetni
bár sokan tévedésbe vannak miszerint a megítélés kissé furcsa sok emebr nézeteibõl visszatudakolva. bár sokszor örülök mikor sikerül az embereknek bebizonyítani hoyg mi nem vagyunk különcök avgy emebrtelenek

Picar77
több 😄D

()() (^^)

tarti19
nem nekem😊
s1-en jelenleg 2k támadót tudok felmutatni, deh van akinek 10k ficánkola falujában😄

Mortel
2-3k=2000-3000??? az nadon sok...

tarti19
szia attól függ milyen néppel vagy😊
és persze inkább attól hogy védekezõ avgy támadó mentalitású vagy. az elején biztos ne ezekre pazarolj deh mikorra összejön 2-3k támadó vagy védõ avgy bármiylen eygség akor már érdemes nekik dobni páncélt vagy fegyvert😊

Mortel
Hi all!

Érdeklõdnék egy olyan dologban, hogy érdemes-e fejleszteni az egységeket?
Hogy mûködik ez a dolog leírásban nem találtam semmit. Lehet hogy én vagyok a lúzer és elnéztem, de megköszönném ha adna vki egy linket vagy vmi kis infót.

Elõre is köszi a helpet.

M.

gabo91
Használ valaki grafikus csomagot?
Mert találtam egy jot, ráadásul magyarra van fordítva, de csak explorel -ben müködik, mozillában átkell irkálni nekei valami fájlokat. (azt nemtudom mit és hogyan)
De ha valakinek kell akkor Itt megtalálja.

gabo91
Hát én a kettes szerveren csak bányákat nyomattam, nagoyn jol ment, jobban fejlõdtem mint az egyes szerveren ahol azért pár épületet meg rejteghelyet felhuztam. De beléptem egy klánba ahova nemkelett volna azota egy 260népességü napi 4 szer támad totál kifoszt, és a bányáim meg buzafarmjaim álandoan visszaesnek 1 szintet, ugyhogy nemfejlõdöm csak vissza. napi 4500 at termelek mindenböl (buzábol 3500 at) ennek a 70% át elviszi, pedig van 2 10es szintü rejteghelyem is...

Kmarha
No ennyi volt a játék. Nehezen megy az eleje. Nem tudok építeni, katonákat képezni, amig nincs nyersanyagom. Amig nyersanyagot építek, addig sebezhetõ vagyok. Folyamatos támadás alatt áll a városom, és teljesen kifosztanak, még bányákat sem leszek képes így építeni.

Zsákutca.

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

joebacsi
1es szerver 😞

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

gabo91
7 szerverre regisztráljatok, azon azért kevesebben vannak (kb csak tízezren vannak)

gabo91
Kicsi off:

Tribal Wars -ozik valaki?
(hasonlo a travianhoz csak angol meg szerintem kicsit élvezhetõbb, mivel többet termelsz és talán olcsobak a dolgok, több minden van, kicsit többet lehet vele játszani.

Regisztráljatok!

Picar77
mire vagy kiváncsi?

()() (^^)

Holdpro
sziasztok valaki segít elsõ lépésekben ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Picar77
lemehetsz minuszba is csak akkor nem tudsz épitkezni 😄

()() (^^)

gabo91
Hát a buza az ugyvan, hogy van mondjuk egy farmod ami oránként 10 buzát termel, akkor 10 et kapsz oránként a buzákbol. Ám ha van mondjuk egy agyagbányád, vagy valamid ami mondjujk két hely (áthuzott buza, ez olyan mint mondjuk a stratégiaikban a háziko, hogy menyi népeséged lehet) akkor 10-2=8 tehát csak 8 buzát kapsz oránként...
és olyan nincs hogy oránként 0 buzát termelsz, de van mondjuk 500 buzád akkor csinálsz egy katonát, és majd az 500 buzábol lekajálja az oránkénti egyet, a készletböl nemfogyasztanak olyan áthuzott buzát...
probáltam valahogy leirni remélem elég érthetõ... <#szomoru1>