7029
-
#2010 hogy lehet belépni a klánba? -
#2009 okés akkor ha a többieknek megfelel akkor te irányitanád. szervez játékosokat, délután akkor megkopod a jogokat. diplomáciai dolgokat valamilyen szinten tudnám csinálni... de csak péntektől. Ilyen tárgyalos megegyezős dolgok mennek, csak az a gond hogy a speed es klánnál is sok volt a gond amit igy neekem kelettett intézni... pl. szövetséges támadása stb.... mind1 majd megdumáljujk
Meghívó anime részére
Meghívó á.d.á.m részére
Meghívó Paink1llah részére
Meghívó laslandes részére
Meghívó mikecpl részére
Meghívó Shikamaru részére
Meghívó gabo_91 részére
Meghívó madass részére -
Dexantreal #2008 Bezony, már vártam, mikor olvasol vissza.
Vazzeg, Randy Orton utóbbi időben egyre jobb és jobb, nagyon bírom!
Go Legend Killer!
Sry offért.
Klánba majd ,hogy kell belépni? :S
Vagy kapok meghívót :S, ahogy laslandes írta? -
#2007 bő, tartalmilag részletesen kifejtett meghívás :D -
#2006 ezt már néztem. És igen, világosan lejön belőle, hogy a németek csak egyike a germán törzseknek, a nomád germánok beolvadtak számos kultúrába, köztük a németekébe is. "All present-day countries speaking a Germanic language including Germany have mixed ethnic roots not restricted to the Germanic peoples." Asszem, ez kifejezi eléggé. -
#2005 megint betámadott. zsákmányolt 0-t mindenből :D amúgy klántag ő is :S -
#2004 "Üdv.
Gyere csatlakozz az MTSZ klánba!A meghívót kiküldtem!"
milyen csábító :D -
#2003 úúú rendesen lefarmoltak :S
engem eddig kétszer farmolt le ugyanaz a srác, elintéztem dilomáciai úton :D -
F1re #2002 XD -
#2001 :) RANDY ORTON:D -
#2000 örülnék egy meghívónak :CCC
-
Dexantreal #1999 .
Jövök majd Legend Killer néven. -
#1998 check this:p
azon állításod, h a németeknek semmi közük a germánokhoz megdölni látszik
mégis a németek honnan származnának?
ON -
#1997 Írtam travianon ggabo-nak üzit, holnap felhúzom a követséget és jöhet a meghívó. -
#1996 ok tudom, csak férrenyomtam, sry :D -
#1995 nem én írtam ne nekem mondd :D -
#1994 mint nyelv, a német is a germán nyelvcsaládba tartozik, de a germánok a római birodalom határain élő nomád népcsoportokat jelölték összességében. Ennyi erővel ugyanannyira lehetne angoloknak, de leginkább franciáknak hívni őket, mint németnek, ugyanis nagyrészt ezekkel a kultúrákkal keveredtek. -
Dexantreal #1993 Ha rám célzol, én csak azt mondtam, hogy van egy 1-es szintű követségem, ennyi. -
#1992 na írtam játékban üzit, szóval én akkor irányítanám az alsó területet, még kell rajtam kívül 1 ember... ugye te leszel sszem középen, meg még valaki a felső részből. -
#1991 akkor biztos Németország külföldi Germany elnevezése is téves, sőt a földrajzi elhelyezés még félrevezetőbb -
#1990 üdv. kevés az időm msot csak hétvégén leszek. Megcsináltam az egyik klánt.
ggabo-nál lehet sorbaállni meghivoért. Irogassatok neki aztán küldi...
8ember léphet még be, de majd fejlesztem a követséget.
Kérnék akkor vezetőket is.
VAgy csináltatok ti már klánt? (150hsz-t msot nem fogok viszaolvasni) -
#1989 a germánoknak semmi közük a németekhez =) -
#1988 mondanám, hogy támadd, csak akkor meg a klántársai visszatámadnak :S lehet, nekünk is be kéne írni profilba, hogy "SG klán" -
#1987 Hiall
Kémeknek a fegyverzetét kell fejleszteni hogy kevesebb haljon bele a kémlelésbe?:D -
#1986 az elhagyatott völgyekbe mi van? -
F1re #1985 1 ido utan alapbol elengedi oket a csapda :D -
F1re #1984 amugy a kurva eletbe mar csinalhattam volna 3mas kovetseget de valaki bevaltal remelem vegre kesz van mar mert ideges vok .D -
F1re #1983 letamadjam 22 buzoganyossal ? :D
-
#1982 :D:D én most csinálok 2 légióst:D + csinálok még 1-2 csapatot egyenlőre védelemmel aztán megyek garázdálkoni:D:D -
#1981 nekem eddig 4 buzogányosom esett csapdába... :S
írtam a srácnak hogy ha elengedi őket, nem támadom többet. remélem aktív a srác és nem fognak ott rohadni a katonáim a végtelenségig :D -
#1980 ja de én mondjuk nemott vok:P -
#1979 Nah készül a 2légiós hadseregem. -
#1978 mondjuk ezt a támadást azért kicsit megszopta -
#1977 ezért kéne végre egy klán, ha látná hogy itt vagyunk egymás mellett, nemhiszem hogy betámadna :/ ha mégis, meghal -
#1976 engem meg megtámadtak :S Pirates klán tagja, de csak az infójába írta bele a nyomi.
-
#1975 én építettem, egy ideig nincs vele gond :D
rejtekhely nem kell -
#1974 akkor csak nyersanyag?:P
(meg rejtekhely?) -
#1973 tök fölösleges az elején raktár meg magtár -
#1972 korántsem germán mki... ;)
először építs egy raktárat meg egy magtárrat, atzán kezdd el fejleszteni a nyersanyagtermelésed. -
#1971 na megcsináltam:
kordináták:-38,-63
mit csináljak kezdésnek?:P