Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de sokan szeretnek!
Kapom az anyázós leveleket ezerrel😊
Hát járok rabolni nem titkolom de ez benne van a játékba...
Kapom az anyázós leveleket ezerrel😊
Hát járok rabolni nem titkolom de ez benne van a játékba...
-74 -100
Elég rossz helyre rakott igaz 1.5 hete kezdtem az egészet.
Igazság szerint annyira nincs szükségem klánra mert itt nem okoz gondot senki, nem nagyon támadnak szerencsére de ugy izgalasabb😊
Meg egy jó közösség se árt. Van 1-2 meghívóm gyenge klánokba de nem tartom értelmét mindenhová belépni majd ki.
Elég rossz helyre rakott igaz 1.5 hete kezdtem az egészet.
Igazság szerint annyira nincs szükségem klánra mert itt nem okoz gondot senki, nem nagyon támadnak szerencsére de ugy izgalasabb😊
Meg egy jó közösség se árt. Van 1-2 meghívóm gyenge klánokba de nem tartom értelmét mindenhová belépni majd ki.
Nagyobb klánon én a Top 50-et értem. Abba azért szerintem már beférnék.
nem ismerem az itt lévõ klánokat azért kértem segítséget!
nem ismerem az itt lévõ klánokat azért kértem segítséget!
Sziasztok!
Segítséget kérnék!
Klán szeretnék lassan találni de nem szeretnék ki be lépegetni. Koordinátám dél-nyugat. Errefelé Milyen nagyobb klánok vannak akik be is vennének?😊
215 fõs a falum.
Segítséget kérnék!
Klán szeretnék lassan találni de nem szeretnék ki be lépegetni. Koordinátám dél-nyugat. Errefelé Milyen nagyobb klánok vannak akik be is vennének?😊
215 fõs a falum.
Hát igy az elején igen unalmas még...
Viszont reggel fürgén katingattam, és 3. voltam a toplistán, a második helyezettnek is anyi népessége volt mint nekem. (multihunter kezdéskor 28fõs volt, mindenki más csak 2)
délen vagyok -12;-5 piccar nincs olyan messze tõlem.
Viszont reggel fürgén katingattam, és 3. voltam a toplistán, a második helyezettnek is anyi népessége volt mint nekem. (multihunter kezdéskor 28fõs volt, mindenki más csak 2)
délen vagyok -12;-5 piccar nincs olyan messze tõlem.
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
ja.ez ma nem az én napom volt.reggel elalszok utána elmegy a net.
it egy jó kis spoiler volt...de észrevették
már azóta gondolom sokan regeltek, és az újabb regeket egyre kijjebb északnyugatra rakja, ezért vagyok én szinte legszélen
Fire de most nezem csak az elozo klanom van vele szovibe XD Lego es en mar Lego 2os vok de igy is joh <#vigyor2>#vigyor2>
Üdv.
Nem ugy volt ma reggel 6:00 -tól indul a speed?
Mert most néztem az aktiválást és 24:13:35 van hátra (vagyis holnap reggel 6:00 kor telik le)
remlélem hogy máma indul
Nem ugy volt ma reggel 6:00 -tól indul a speed?
Mert most néztem az aktiválást és 24:13:35 van hátra (vagyis holnap reggel 6:00 kor telik le)
remlélem hogy máma indul
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
tok8 en klanom klanszovibe van vele 😄
én már regeltem .kiváncsi vok milyen lesz a gyors server
én már ott vok
Rufirant névvel.Meglepö?
és most gall lettem ezt is ki kell próbálni
Rufirant névvel.Meglepö?
és most gall lettem ezt is ki kell próbálni