Travian
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt valaholva felkéne vésni... banner és a linkek közé 2-3 sorba? vagy nem tudm hova. más ötletem nincs...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
jah, az más dolog, h a rómaiaknak lesz a legkésõbb seregük, mivel drágák az egységek, s érdekes dolgok fognak történni a 3nap lejárta után<#alien>#alien>
Das Schlimmste ist, wenn das Bier alle ist!
Ha jól megnézem, két nagyobb csoport van:ba települtünk:
(-63,-6) Paink1llah
(-59,-5) gabo91
(-57,-4) sweech
(-58,-10) laslandes
(-65,-15) Anime
(-61,-8) madass
2.
(-46,-36) mikecpl
(-42,-38) Czdano
(-51,-31) DonPeyote
(-37,-49) WTalex
(-45,-44) á.d.á.m
(-52,-25) JárásiBatman
aztán még ott van Picar, libas, shikamaru.
Mi lenne, ha 3 frontja lenne a klánnak, ezen a három területen, mindegyik területre választunk egy tisztet, aki toboroz az adott régióba, és vezeti azt?
ja, a plusz számlán meg aktiváld hogy két hétig +25%-al növekedjen a termelés (búzából csak egy hétig).
így gyorsabban megy a fejlõdés. most persze azok vannak elõnyben akik rómaival vannak, mert egyszerre tudnak két dolgot építeni, így aztán pörögnek. késõbb viszont ha már lesz sereged (legalább egy kicsi) te fogsz pörögni mert miután végigfosztogattad vele a környéket, jó sok nyersanyagod lesz :)
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
[ a problémám megszünt mivel shikamaru közel van hozzám, meg libas sincs messze ...]
()() (^^)
(-63,-6) Paink1llah
(-59,-5) gabo91
(-57,-4) sweech
(-58,-10) laslandes
(-46,-36) mikecpl
(-42,-38) Czdano
(-5,-58) Picar77 (?)
(-51,-31) DonPeyote
(-51,+13) dodzylla
(-52,-25) JárásiBatman
(-37,-49) WTalex
(-10,-62) Shikamaru
(-45,-44) á.d.á.m
(-4,-40) libas
(-65,-15) Anime
(-61,-8) madass
eddig ennyien vagyunk nagyjából, Picar77 kérdõjeles.
pl. elvileg 3-as szintûre kell nyomnom egy búzafarmot, és aztt mondja, küld nyersanyagot a rendszer. De mennyit? megéri ezzel foglalkozni most?
Kordináták: -65-15
Egy térképen vannak velem a következö emberek:
zolika, laoudosis, teeeb0r, Robi28, Nari, DarkEngel, balazs111
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
madass
figyeljetek rájuk, jönnek majd a klánba õk is.
libas faluját elvettem speed-en aztán mondtam neki hogy inkább ezel a szerverel probálkozzon. A gyerek viszavonta a tõrlést azért hogy elvehehessem a faluját...
madass pedig egy haver.
ggabo-t nézzétek meg, hogy milyen mesze vagytok tõle. Mert .... hát õ gall , és a római már uncsi egy kicsit...
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May
Ezzel csak az a baj, hogy Picarral ketten vagyunk ezen a részen, és melettem egy kölyök már szervezi a környékbeli embereket a klánjához... így valószínû egyedül lennék egy idegen klánterületen :p
regeltem egy újat, de még nem jött meg az aktiváló kód... szal még várok rá, hátha valami jobb helyre rak, és római, hogy aztán rögtön fejlõdhessek.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Én is regeltem, a koordinátáim (-45|-44) és Róma a falum neve.
az lenne a problémám hogy az elsõ falumban felépítettem a 10 es rezidenciát és alapítottam egy új falut
na most a második falumat akarom megtenni fõfalunak és ott palotát akarok építeni de nem enged csak rezidenciát
az lenne a kérdésem hogy hogy tudom neki azt mondani hogy az legyen a fõfalu hogy tudjak palotát építeni?
Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.
a másik falumnál pedig sok az oázis és jok.
ismerõsök vagy oázis... ez a kérdés válasszatok... :D
de a nickem travianban: mikecpl
falum neve: Suburbia
koordináták: -46 | -36
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Azért odab@sz rendesen....
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
az elsõ germán, de az rohadt messze van, a második római...
sweech
gabo_91
itt vagytok 3kockár tõlem
\"Szerintem mar a kukasok is uj szaknyelvet hasznalnak, ami tele van \"megelozo csapas\", meg hasonlo kifejezesekkel es Improvised Explosive Deviceket keresnek a szemettartokban. LOL\" by NEXUS6
#1429: igen nem vagy messze te sem...
aztán majd foglalásokkal egymás mellé kerülünk
ahogy látom ez nem jött össze :S
Mikeal együt vagyunk viszonylag, másik térképlapon van
2 oázis van a sarkon. egy sima agyag meg egy fa+buza :S