7029
  • Szaruman
    #7029
    Ezzel a szarral már évek óta nem játszik normális ember :)
  • SzirmosSzisza
    #7028
    #7026 :D
  • Picar77
    #7027
    Játszik még valaki?
    én elkezdtem megint :'D
  • SzirmosSzisza
    #7026
    Elkezdtem de meguntam :D
  • Grr1234
    #7025
    Játszik még valaki? :D
  • SzirmosSzisza
    #7024
    Hm, ez az új design eléggé mehh lett :D
  • meteoreső
    #7023
    na Hrabó barátunk most szünt meg.

    Ne mondjátok már nekem hogy nem csalás.
    50 faluval játszanak 50 táp
    ezüstöt nyersit , aranyat mindent lehet átadni egymással.
    Ha játszik a Pirates akkor annak a szerver szeletnek dk annyi.
    Rohadtul semmit nem tesznek semmit a Travian managerek ellen.
    Jön a csapó ember lecsap ja éjjel fél háromkor a fősereged és betesznek egy travian managerben 3 óránkénti fosztással
    Álljál már fel bebőle.
    Az arany klubbosoktól is hányingerem van. Ja hogy neki elbújik az erdőbe a serege támadáskor le sem támadhatom.
    Bejöttek az ereklyék a játékba de minek ?
    A környék összes erekjéjét egy ember viszi el majd átadja a klántársainak.
    Szerezzek egy ereklyét hogy meglátogasson egy 10 szer nagyobb sereg és elvegye?
    Kedvenc mondásom hogy ez egy olyan játék mint amikor egy 12 éves kisfiú
    kihív sakkozni, és ránézel a sakktáblára és minden paraszt helyén neki
    királynő van.
    Atomporrá ver aztán meséli a haverjainak hogy ő milyen nagy cool stratéga.
    A az 50 arany faluja meg kémkedik a klánokban és mikor véletlenül be akarják védeni, aznap hogy hogynem épp nem támad :)
    Haggyad már :)

    Én azt nehezményezem nagyon hogy hamisak a reklámok szép szines travian logók megújultunk... tényleg nagyon klassz az új grafika főleg az egységek új képe szuper a rajzoló srác...

    Csak azt felejtikel közölni :
    Szerbusz kedves játékos gyere játszani, mert kellenek a farmok a nagy arc infós szuper stratégiáknak.
    ha naponta bent vagy az első hónapban fognak farmolni , ha napi 3 sor a 2 dik hónapban
    ha már rákattantál és sokat vagy itt és találtál értelmes klánt ahol van klánélet is ahol gyámolítják a kis játékosokat akkor kihúzhatod 3 hónapig.

    Aztán lefarmolnak, elolvasod az infóját a tagnak:
    Minden oázisra jogot tartok 15 mező körzetben, mindenkit lefarmolok ha ellenállásba ütközök mennek a katák....

    Ekkor ha értelmes vagy örlöd magad hogy ne farmolják még hetekig a falujaidat és ebből tápolják tovább magukat a NAGY ARC-ok.

    A programozók egyáltalán nem támogatják a Normál játékosok védelmét !!!!
    4 szeres túlerőnél szinte semmi vesztesége a nagy halnak.
    Miért nem lehet azt bevezetni hogy legyen szint limit mint minden szerepjátékban?
    1000 a népességed ? akkor támadhasd a 800-1200 népességű embereket.
    De NE a 100 asokat !!!!!!!!!!!!!
    Meg ugyan miért nehéz azt megcsinélni hogy egy IP címről csak EGY játékost lehet indítani ???

    Megmondom miért mert ez is csak a pénzről szól, és semmi de semmi köze sem a szerepjátékokhoz sem pedig a stratégiai játékokhoz !!!

    Mindenkinek azt ajánlom aki most ismerkedik vele messziről kerülje el !!!








  • ToCsEk
    #7022
    mókázunk kengurúknál
  • Szaruman
    #7021
    Nagyrésze faszság. Sokáig voltam mh, illetve az egyik pontot én ihlettem, és eléggé ki van színezve a dolog. Madzin a (magyar) travian legnagyobb csalója volt, mhként olyanokat mondott magáról, h a németek küldték ellenőrizni a magyar admint, etc. Az az ember egy szardarab.
    Mondjuk az tagadhatatlan, h van alapja a dolgoknak, de ezek már NAGYON kibővített verziók itt.
  • ToCsEk
    #7020
    mostani s3on volt klánunkban van egy mh, persze nem s3on mh, ő nem csal, de nem is sokat ért a játékhoz :D
  • gabo91
    #7019
    Hm ez érdekes. Bár nem értem miért is lepődök meg, hisz az mh-k is csak a zsebüket tömik...

    Hát anno / mikor is? még legelső speed, s2, s1 idején/ 24 órából 30-at foglalkoztam vele, de örülök hogy ezt már nem vártam meg...
  • ToCsEk
    #7018
    de, és 100% igaz, mi már tapasztaltuk ...
  • Szaruman
    #7017
    Ez nem véletlenül madzin faszsága?
    Ugyanis elég nagy bullshit...
  • ToCsEk
    #7016
    2hónap alatt össze lehet szedni annyit ha germán és top rabló, problem? :D
    az viszont tény hogy össze magyar szerver előre lejátszott fos, ha meg nem, mh nyeri meg x klánnak (mh haverjainak kémked) szóval érdemes elkerülni hun szerveteket, aki meg nem hiszi el olvasnivaló:

    "Travián szégyenei a multi hunterek.

    Korábban már irtam egy visszafogott ciket róluk amiben probáltam öket is mint emberek beállitani aztán sikerült nekik az ott leirtakat megcáfolni.

    Korábban ugy gondoltam hogy van köztük tiszteséges és becsületes (mondjuk gyévocska) de sajnos aztán sikerült bebizonyitaniuk hogy ök is ugyan olyan becstelenek mint a többi mh.

    Legnagyobb hiba amit egy mh elkövethet az ha öntelt és beképzelt lesz. A következö történetek tartalma a kezdö olvasó számára elretentő lehet de úgy érzem hogy mindenkinek tudnia kell milyen is a magyar travián szervereket felügyelö társaság.

    1. Védett játékosok : Még az elsö speeden történt amikor megismerkedtem a játékkal hogy az egyik mh azért zárolta a felhasználómat mert a testvérét levertem. Lehet hogy mások is találkoztak már ezzel a problémával. Vannak a játékban védett felhasználük akiket ha támadsz egyszerüen a haverja zárol téged valamilyen koholt vád alapján.

    2. Információ szivárogtatás: Ezt az esetet elismerték és a fórumon is közé tették persze ugy hogy törlés alatt lévö felhasználóról van szó. Azt azért elhalgatták hogy a törlés csak utána lett elinditva. Az történt hogy a klán erösebb felhasználóiról információkat adtak ki az ellenfél játékosinak. Mondjuk tudták mikor mennyi egységed van, mikor vagy a gépnél stb. Hab a tortán hogy mikor az admin ezt megtudta és kiderült az igazság csak figyelmeztette az mh-t és nem rugta ki a picsába. A fenti eset után volt alkalmam pár hónapig mh lenni egy szerveren ahhól még több visszáság derült ki.

    3. Mindenek meg van az ára : Normál szerveren történt hogy zároltam egy egesz klánt es a másik mh szinte azonnal oldotta öket. Aztán megint zároltam ö megint oldota természetessen büntetés nélkül. Berágtam rájük és én zároltam újra majd rögtön adtam nekik a max bontást. Ekkor jött a másik mh hogy hát nekik kellene nyerni a szervert. 2 hete megy a szerver és már megvan hogy kinek kell nyerni ? Makogott valamit aztan elmondta hogy mindennek megvan az ára. Normál szerver gyözelem 25000-50000 körül van a speed 3x ennyibe kerül az érdeklödöktöl fügően.

    4. Kettös mérce : ’Ö biztos nem csall , hétvégén voltam nála és lattam hogy játszik’. Na ez az a pont amikor úgy éreztem hogy nincs értelme illuzióban élnem. Gyévocska akit korábban nagyra tartottam ö mondta ezt. A történetröl annyit kell tudni hogy megkeresett pár ember hogy menjek játszani a speedre. Styepan volt a user neve (aki ott volt a szerveren az tudja miröl volt szó.) Kérdeztem hogy mégis hogy lenénk. Hat leszünk 6 –an ha én is beszálok meg kapunk segitséget is. A részletekkel nem untatok senkit. A lényeg hogy multi + bottal nyomták a srácok, a farmokat meg megvették. Amit én láttam az hogy a védetség alatt kaptak 60 * 1200 nyerset ami azt jelentette hogy 300+ buzgájuk volt mikor elkezték a játékot. Bottal lefarmoltak mindenkit, 2 oránként mentek. Multis falukat csináltak és azokat farmolták. Mikor ezzel az egésszel gyévocskához mentem azt mondta ami a cim is enek a pontnak. ’Ö biztos nem csall , hétvégén voltam nála és lattam hogy játszik’ – most itt két eset lehet. Elsö hogy nagyon naiv a csaj , második hogy hülyének néz. Kérdem tölle és mi a helyzet a nyersi küldéssel az elején ? Akkor ö nézett egyet hogy honnan tudok róla. Mondom bent voltam a userben és láttam. Jah hát azért kaptak buntetést , raktár üritést. Ha más emberek csak két felhasználót regélnek egy IP cimröl máris törölnie kell az egyiket, ha haver az illetö akkor persze csalhat ahogy nem szégyel.

    5. Játékosból lesz az mh de az mh miért lesz játékos? A probléma ismert szerintem nem jó az hogy játszhatnak az mh-k a különbözö szervereken. Mikor elsönek mondtam ezt akkor még fele anyit tudtam az egészról Az mh kiválasztási modjával van szerintem a baj. A magyar szerveren úgy lesz valakiböl mh ha ismer egy létezö mh-t aki beviszi a csapatba. Nos szerintem ez az egész rendszer nem jó. Külföldi szervereken , com, us , uk ez ugy müködik hogy nyilvános pályázat van. Meg kell mondani ki vagy milyen képzetséged van , hol játszol és miért akarsz mh lenni. Igy vissza menöleg le tudják ellenörizni a jelölteket majd behivják interjura (Icq , skype bármi) a lehetséges legjobb jelölteket. Meg kell nézni mi a különbség a szerverek közt. Amcsin és angolon lehetetlen csalni. Objektiv döntések születnek, ugyan azért ugyan az jár mindenkinek. Mivel az mh névtelen nem ismert , igy nincsen bratyizás se.

    Véleményem szerint a travánnak az a legnagyobb baja ha az mh és a játékosok világa össze fonodik. Márpedig a magyar szerveren ez már megtörtént. A ketös mérce , a korupció mind hozzá járult ahoz hogy a magyar szerveren egyre kevesebben játszanak és ez csak fokozodni fog. Néha arra gondoltam hogy megirom ezt az egészet a németeknek de hát mi a francnak ?

    Tudják ök pontossan hogy mi a helyzet elvégre elkezdték teljesen autómatizálni a problémás részeket. (nyersi küldés, baráti támadás stb).
    "
  • tbundy
    #7015
    nem biztos, h csalás
    mi is ha indulunk vmelyik szerveren, akkor közösen megyünk egy helyre, és van egy legalább aki aranyozik, többiek meg segítik mindenben
    a kulcsszó az arany és a csapat, na meg a rengeteg ráfordított idő :)
  • meteoreső
    #7014
    ez az egész travian egy nagy csalás
    egy hónapja játszunk a szerver 2 hónapos
    összeszedtünk kb 300 katonát nagy nehezen
    erre egyik klántársamat megtámadja egy 12 ezres buzogányos sereg
    és porig rombolja a falvát
    írok a illetékes elvtásaknak hogy hát csalást jelentenék be
    vizsgálják ki
    erre visszaírják hogy biztos kláncsapat volt...
    ja hogy ennyi és kész?
    röhejes
    van aki indít 20-30 falut és porig rombol amit akar
    aki meg becsületesen játszik annak semmi esélye...
    és akkor ez egy stratégiai szerepjáték?
  • tomy v
    #7013
    Mindkét nagy ablakba másold be.
  • meteoreső
    #7012
    aki tud segítsen már
    a legújabb traviánnal játszom és az a 15. küldi hogy írjam be a
    profilomba hogy #0 a békegalamb megjelenítéséhez
    de én sehol nem látok beviteli mezőt
    ha valatúlment írjon már ide kösz
  • YMan
    #7011
    ja, annyira hogy nem is megy :)
  • chair94
    #7010
    http://84.2.100.250/travian/


    Privát travian szerver... 200x-os speed ;-) nagyon jó ;-)
  • Cat 02 #7009
    Holnap restart
  • tbundy
    #7008
    attól függ mióta megy a szerver, van-e ismerős, stb.
  • kabel15
    #7007
    Szerinted bevesznek egy 50es falut egy klánba?
    nem hinném.
  • tbundy
    #7006
    50-es poppal nem fogsz meg egy 1600ast, akármennyit termelsz.
    ne csalással próbálj megoldást találni, hanem gondolkodj el a lehetőségeiden.
    figyelj rá, h ne tudjon rabolni, v keresel egy klánt magadnak, ami megvéd, v írsz neki egy szép levelet, hátha nem támad utána, v újrakezded a falud...
  • uiztu
    #7005
    Helló!
    Tudom hogy ez nem igazán jó dolog, és én nem is szeretném. De egy falu most kezdett el támadni 1600-as, én 50-es vagyok. Most mégis mit tegyek? Nem lehetne annyit csalni, hogy több nyersanyagot termeljen? Csak addig amíg békén hagy
  • uwu
    #7004
    Én azt szeretném tudni, mikor indul újra valamelyik.
    Speedre nem megyek elvből, S1 meg már túl régi. Első héten kéne regelni, megint lenne hozzá kedvem.
  • ToCsEk
    #7003
    itt
  • uwu
    #7002
    Mikor indul új szerver?
  • zsolt18e
    #7001
    Nem egyáltalán nem farmolnak csak ezen a szerveren nem játszik egy ismerősőm se de a s9 meg igen
  • hzsolt
    #7000
    ennyire farmolnak? ;)
  • zsolt18e
    #6999
    Sziasztok
    Lenne valakinek kedve cserélni egy másik szerverre nekem a 3 szerveren van több mint 2000 népeséges falum és szeretném elcserélni egy másik szerveren levő játékossal akinek szint ugy majdnem enyi pontja van előre is ksözönöm
    várom a válaszokat
  • Szaruman
    #6998
    Az arany eladása/megvétele a gond.
  • Cat 02 #6997
    "mindig más ip címről" nem úgy volt h aranyfalu nem csalás ha másik szerveren van ?
  • Szaruman
    #6996
    Mint mh mondom, h ezért az mh büntethet.
  • zsolt18e
    #6995
    barnabee01 de mien zita azt mond meg mert nagyon érdekel és akkor elmondom hogy mit láttam
  • Immy
    #6994
    Üdv
    Tudom nem szép dolog hirdetni ilyen fórumon, de:

    A travian legjobb játékosainak kínálok aranyat a hivatalos ár kb feléért mégpedig teljesen legális módon. Aranyfaluk létesítésével történik az arany szerzése, mennyiségi korlát nélkül és mindig más ip címről. Minden jelenleg futó szerveren működik már ez a konstrukció és az előző fél évben is sikeresen futott. A szabályzat ezt nem tiltja, a multi hunter nem büntethet érte még akkor sem ha kiderül, de miért is derülne ki...
    Ha érdekel valakit a trafia akkor írjon mailt az [email protected]

    Jó árakról van szó, és biztosíthatlak hogy minden működik korrektül. pénzt nem kell előre fizetni, csak akkor ha már látod hogy az aranyfaluk elérték a 70-es népességet.

    Üdv:
    Immy
  • sanyiute
    #6993
    srácok valaki játszik a 8 szerveren ??? (esetleg azon belül Észak Nyugaton?)
  • sb1
    #6992
    aki szeretné támogatni s03-on az új falumat, annak megköszönöm :D
    (-124|-94)
  • tbundy
    #6991
    akár privátban is...
  • barnabee01
    #6990
    Cs Zita a csajom neve. Most már mond el mit szeretnél :)