5
  • Hegyikecske
    #5
    Az 5let jó volt a pannon részéről, gratulálok hozzá tényleg! Mondjuk az már más kérdés h volt olyan akiknek a "régebbi mobil" fogalmát egy szintén szineskijelzős mobil jelentette, én olyat nem adtam volna be 5ezerért bár ki tudja. A nagyobb gondot abban látom, h valamelyik nap megyek el egy pannon előtt és akkor látom látok kirakva használt mobilokat a vitrinbe: 3310, 3410, (meg volt az a színes kijelzős teló is aminek így kéken foszforeszkál az előlapja, annak nem tudom mi a típusa na mind1) és kiírva alá az ár: 7990,-
    Azér ezt nem tartok túl korrekt húzásnak, hogy amit bevesznek 5ezerér eladják 8ért...
  • AljasGetto
    #4
    Elvileg a mobiloknál is érvényes, hogy ha veszel egy új készüléket, akkor egy darabot köteles átvenni az eladó, akármilyen állapotban is van (persze ingyen, de nem neked kell gondoskodni a (z esetleg veszélyes) hulladékról).
    De lehet, hogy tévedek... nem vagyok benne biztos...
  • Natsuto
    #3
    Tényleg, miért csak a Pannon?
  • Mipi
    #2
    Ez egy nagyon jó ötlet hogy összegyűjtik a régi mobilokat. És újrahaznosítják őket. De a Pannonnak ez az 5000 Ft os kedvezmny akciója volt a legjobb. Sokan leadták a régi mobilt és szerintem még a Pannon üzletileg jól is járt mert új ügyfelei lettek! Ez egy jó üzlet.
  • tshoky
    #1
    A többi társaság is követhetné a pannon példáját.