CD/DVD időtállósága

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
öngyújtóval szépen lehet formázni 😊 csak könnyen elpattan

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Csabesz6
hát aki szarja a $-t....<#sniffles>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Én meg csúszkáltam rajta..
De sajnos azok nem mindíg rossz cd k voltax..
Volt egyszer egy 12ezer ft s játék is....

PíszLávJuniti
az a baj vele, hogy nem jól alakítható az anyaga..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

lpmaskmancick
nekem régebben az volt a szokásom hogy a szar cd-ket haverommal suliba menet szétfociztuk 😄

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

lpmaskmancick
ja kb 😄 mint Adam meg Jamie

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

PíszLávJuniti
Igen, de használat során mégis csak érik kisebb mértékben ugyan azek a hatások.

PíszLávJuniti
Még az se kellett hozzá, magától felvált, a melegtõl + a víz száradásától.

PíszLávJuniti

lemosás után közvetlenül:

száradás után:

Taranov
Azért tegyük hozzá, hogy minden muszaki cikket optimális körülmények között kell tárolni ahhoz, hogy az élettartama is optimális legyen.
Lényeg a lényeg, fagy, nedvesség, napsütés, por, pára kizárva.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Kicsit alkohollal, illóolajjal áttörölgeted, utána szépen le lehet róla húzni a fóliát.

Csabesz6
én meg hozzávágtam a szekrényemhez anno a fifa 2004 play cdjét(persze élíveee<#idiota>)...ma már peses vagyok😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

vegicsek
Nekem van valahol egy CD ami petádára volt kötve

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

akyyy
nekünk anno hoztak németbõl egy cd-t. kukába volt persze😄

kocsit díszítetük vele, mert az miyeln menõ volt akkor, stb.

aztán kíváncsiságból betettük a gépbe😄

és OLVASTA, egy koraeli gamestarcd-hez lehetett hasonltani, persze win95ös idõkbõl.

bár azért az ennyire nem volt megrongálva, de elg sokat fogdostuk, napfény is meg hideg is érte😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Czdano
lol xD ki tudja lehet még müködik 😄

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

zaki
Tedd már be a gépbe, hátha jó még... 😄

Elmehetnél az állítólag c. mûsorba a két barom mellé... 😊

Dragooon
<#wow1><#pias>

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

kas123
ez szép 😄

0ppika
na és olvasható még? <#idiota>

http://epica.nl

PJack
<#hehe>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Drephis
ez durva!!! ezt be nem tenném a gépbe<#idiota>

help

Rexor
LoL! Ötletes! Mehet DeviantART-ra<#idiota>

<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

szegény verbatim cd 😄D

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

PíszLávJuniti
mennyire durván ment szét eddig lemezed?

csináltam egy durván fél éves próbát, elég biztató eredménnyel.
nyáron nap sütötte, télen kicsit fagyott, közben vízben algásodott..
http://media.proxnet.hu/upload/20070210/14345265272.jpeg
http://media.proxnet.hu/upload/20070210/14345265272.jpeg