16
-
KoS #16 Azt nem hinne'm, hogy DVD-n is 2 reszben jon ki. Ha megis, akkor kapjak be! -
GErYkE83 #15 Fantasztikus, beleverném a fejét 1 betonfalba annak aki ezt kitalálta, húzzuk le még jobban a népet, és üljünk be kemény 60 percre 1 film erejéig. Good Game!
Ezért nem fogok utazni 2 órát az biztos...pedig érdekelt volna.
Aha DVD-n mi majd az is 2 részletben... nagyot csalódtam eme 2 tehetséges rendezőben, habár lehet ők nem tehetnek róla , bár kétlem.. -
moRtiZ #14 Hát nagy várományos volt, de ezek után nem mozibanézős lesz. Sry.
Majd megyek 300-ra, ez meg marad a DL szinten. -
winnie #13 ha moziban külön lesz, akkor dvd-n nem?:) (meg aztán ki tudja., ha nem jó, akkor nyilván nem veszi meg az ember dvd-n) -
KoS #12 Hat en bizony elmentem volna megnezni ezt a filmet moziban, torrent ide vagy oda.
Igy viszont mar 10% alatt van az eselye annak, hogy 2x fizetek 1 filmert... Majd meglesz DVD-n, vagy mashonnan. -
Natsuto #11 Nem pontosan értem miről van szó, de szerintem a torrenteseket nem fogja érdekelni, hogy hány részletben töltsék le -
winnie #10 amúgy meg mindenki dönt maga, hogy mozizik tavasszal, megnézi a moziripet márciusban vagy kivárja a nyári dvdripet. (hacsak nem lesz hamar dvdscreener.) -
winnie #9 rose mcgowan szerepelt a BB-ben, de azért nem szép onnan ismerni őt. igazi trash színésznő, szerepelt jó pár alapfilmben: sikoly, fantomok, hárman hozzák a halált, kemény dió és az araki-féle elátkozott generációban. -
Lameth #8 Bizony: avi+sub.
Szerintem azért a gyűrűk ura téma nem ez a kategórai. Ha kicsit is hű akart maradni PJ a könyvhöz, akkor kénytelen volt 3 filmet csinálni. Így is a Tolkien-rajongók nagy része hőbörgött, hogy egy csomó minden kimaradt. Vagy úgy gondoltad, hogy egy 9 órás filmet csináljanak? :)
Sayid a legjobb arc! A bal oldali csaj meg nem a Bűbájos Boszorkákban szerepelt?
-
winnie #7 "ja ... köcsög forgalmazók ...ennyit a művészi elképzelésekről !!!"
ööö, a művészek is belementek, sőt. ez eleve szerintem így is volt kitalálva. az ötlet nem újdonság. legalábbis én nem olvasom, hogy QT tiltakozna. igen, az a QT, aki a kill billből is két filmet csinált.
"A Király Vissztaért-et miért nem mindját 3 részben adták le ?"
a gyűrűk urát adták le 3-ba. tripla bevétel, ahogy írod. meg lehetett volna oldani egy filmben, ahogy eredetileg tervezték, csak PJ sem hülye (és természetesen hű akart lenni a könyvhöz.)
"és sírnak hogy 1300 HIF jegyár mellett üresek a mozik ..."
1300? tényleg van ilyen hely? szerintem nincs. diákok mindehol 1000 alatt, a kedvezményes nap 800. csak budapesten. szerintem nem sír senki, mert nem üresek a mozik, az idei évben is jól hozott magyarországon a mozifilm. -
winnie #6 a kamutrailerek mindkettő előtt lesznek. az egyik az egyik, a másik a másik előtt - gondolom. -
zero977 #5 ja ... köcsög forgalmazók ...ennyit a művészi elképzelésekről !!!
A Király Vissztaért-et miért nem mindját 3 részben adták le ?
Tripla bevétel ...és sírnak hogy 1300 HIF jegyár mellett üresek a mozik ...
Marad az avi és a magyar felirat :( -
Szolnokboy #4 és hova teszik a kamutrailereket ? az egyik után vagy a másik elé ?
jól el lett ez b***va kérem szépen! -
Szolnokboy #3 de -
#2 Jobb oldali faszi nem Sayid a Lostból? :) -
#1 Hála ennek a "nagyszerű" döntésnek, ezt a filmet is csak dvd-n tekintem meg, normális változatban. Így egyszerűen élvezhetelen az egész, és átverve érezném magam. A bevételt meg dugják fel maguknak.