7
  • bakagaijin
    Kis naív :). A biztonsági mentés PÉNZBE kerül, spórolni meg szeretnek a cégek is... Vagy lehet hogy van mentés, de szeretnek spórolni a rendszergazdán is. Márpedig attól hogy valaki ment, nem biztos hogy azt vissza is lehet olvasni, ha gáz van... Tényleg hordozott laptoppal dolgozók, otthoni billentyűütők túlnyomó többsége szerintem nem ment. Az szokott menteni, aki (jó esetben) más vagy a saját kárán már megtanulta hogy érdemes. Vagy még akkor se...

Szerintem a többség anyáz és fizet.
  • cr3ativ3
    én is kaptam ilyent :D
    Egyszerűen kiröhögtem, és letiltottam :P
  • AranyKéz
    Körülbelül annyi hülye van aki kifizeti mint amennyi megveszi a spammerek cuccait.
  • BCs design
    jó ötletnek hangzik de elég kevés hülye lehet aki ki is fizeti szerintem, hosszútávon nem hiszem hogy bejönne :D
    ahol valóban értékes adat van ott meg úgyis szokott lenni heti biztonsági mentés
  • Bith
    Én erről még nem is hallottam eddig, fura.
  • wanek
    Amióta létezik számítástechnika, azóta az egyik legfontosabb ténykedés az adatok mentése. Az adatok nem csak ilyen rosszindulatú programok miatt veszhetnek el, hanem akár hw hiba is lehet, mint pl. beszarik a winchester. Az ostobábbak elmulasztják a mentést, és így "megfizetik a tanulópénzt". Viszont ilyen barom fenyegetésekre nem szabad fizetni.
  • Sir Quno Jedi
    Csak a hülye fizet egy névtelen, internetes zsarolónak, aki akár lehet egy pattanásos arcú kamasz, valamék orosz fősuli koleszában. Soha. Inkább vesszen oda több éves munkám. Amikor már megzsarolnak, akkor tulajdonképpen már el is vesztettem azokat az adatokat, amikkel zsarolnak, pont mint egy "balesetben". Ha nincs mentés, az az én hibám. Az embernek a saját hibáiért meg kell fizetnie (én is fizettem eleget), abból tanul.