Lisa Nowak jó fej
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a sztoriból kihagytátok azt a részt hogy a táskájában vitt magával egy húskloffolót vagy baltát (nem emlékszem pontosan), egy kést és még egy pisztolyt is"
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Kíváncsi leszek, mi lesz a következõ lépés... Az atomsiló egyik dolgozója bekattan és szét akarja atomozni a világot mert szar napja van vagy mert levették kedvenc sorozatát a TV-rõl?:/
Szeressük a zacskós tejet
sose nyomd fullba a kretént
400mérföld alatt nem jutott eszébe hogy faszságot csinál? :|
nem is néznétek ki belõle, de tuti lenyeli :o
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Bazinga!
azért hogy megkaparintsa a faszit beült a kocsiba letekert egyhuzamba 1200kmet egy pelenkában hogy ne kelljen megállnia szarnia sem aztán amikor megérkezett elkapta a nõt megkötözte és ki akarta nyirni
egyébként 3 gyereke van biztos büszkék anyura meg az igaz szerelem erejére amivel az ügyvédek védekeznek
http://www.lohere.net - a MagyarChan
mennyit ivott?
te mennyit iszol,mielõtt mektukod?
Ramadamammy rapidrandi
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
ha tudsz angolul, akkor KATT, február 6 és 7.-ei adásban elég jól kifigurázzák:))
a megdugnám részhez...hmm én nemhiszem :D bár ha benyesel 1 teljesalakos képet feszülõs cuccba ;)...
sztem tökjól tette hogy meg akarta gyilkolászni a másik nõt itt. mi lett volna ha ûrhajón teszi.
meg amúgy dugnám.