12
-
SirMaci #12 Erre én is kíváncsi lennék, hogy mennyit fogyaszt tulajdonbképpen a számítógépem.
-
Lame #11 5W?
Ezt honnan veszed?
Erdeklne :)
-
Csukii #10 Üres járatban a gépem 5 W-ot eszik, normál használatnál pedig 110 W-ot. (+monitor)
Mi ez az 50 W? Soknak gondolom üres járatnak.
-
Emmegki #9 "Megújul az Energy Star minősítés"
...az átlag vásárló meg sz*rik rá mint ahogy eddig is tette. A nyomi gémergyerekek képére meg még ki is ül a vigyor ha annyit fogyaszt a gép mint a porszívó. -
GABOR16 #8 Egyfelől sírj, hogy ilyen rossz a helyzet, másfelől nevess, mert ilyen jóvá akarják tenni :) -
TH448 #7 50w üresjáratban asztalinál? Ha ez a hálózatból felvett teljesítmény, akkor durva, mert nekem a notim eszik annyit... (Most sírjak vagy nevessek?)
-
BCs design #6 nyomulnak már az 1000 wattos tápok :D -
syn7h37ic #5 Hmm. Szép dolog, de a mostani pc-k 80%-a bebukja az 50W idle max teljesítményt.
Vagy a VGA CPU Alaplap komponenseket különválasztják? Úgy működne a dolog, de ekkor ott vagyunk, ahol a part szakad. -
#4 Sokszor látom ezt a jelet :)
Remélem, a jövőben sem lesz másként. -
#3 ügyi vagy :) -
LADA Kalina #2 a hír leírásából ítélve nem a környzetvédelem a fő cél, azonban én reménykedek, hogy télleg csökkenni fog a számítógépek fogyasztása, ami a jelen korban elég fontos a környezetvédelem szempontjából -