Megújul az Energy Star minõsítés

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre én is kíváncsi lennék, hogy mennyit fogyaszt tulajdonbképpen a számítógépem.
<#kerdes>
5W?
Ezt honnan veszed?
Erdeklne :)
Üres járatban a gépem 5 W-ot eszik, normál használatnál pedig 110 W-ot. (+monitor)
Mi ez az 50 W? Soknak gondolom üres járatnak.
"Megújul az Energy Star minõsítés"

...az átlag vásárló meg sz*rik rá mint ahogy eddig is tette. A nyomi gémergyerekek képére meg még ki is ül a vigyor ha annyit fogyaszt a gép mint a porszívó.

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

Egyfelõl sírj, hogy ilyen rossz a helyzet, másfelõl nevess, mert ilyen jóvá akarják tenni :)

ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...

50w üresjáratban asztalinál? Ha ez a hálózatból felvett teljesítmény, akkor durva, mert nekem a notim eszik annyit... (Most sírjak vagy nevessek?)
nyomulnak már az 1000 wattos tápok :D

Hmm. Szép dolog, de a mostani pc-k 80%-a bebukja az 50W idle max teljesítményt.
Vagy a VGA CPU Alaplap komponenseket különválasztják? Úgy mûködne a dolog, de ekkor ott vagyunk, ahol a part szakad.

TothLaci
Sokszor látom ezt a jelet :)
Remélem, a jövõben sem lesz másként.
Mynet
ügyi vagy :)

a hír leírásából ítélve nem a környzetvédelem a fõ cél, azonban én reménykedek, hogy télleg csökkenni fog a számítógépek fogyasztása, ami a jelen korban elég fontos a környezetvédelem szempontjából

AMD Athlon X2 AM2

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |