20
  • beatz
    This video is no longer available.
    >.>
  • profchaos
    Jó kis promóvideo,de nekem semmi újat nem tudott mutatni.

Ez a jelenet benne volt az 1. részben annyi különbséggel,h nem ez a karakter volt,hanem 1 amanda nevű nő.
    Aki látta a 1. részt az úgyis tudja h miről beszélek, aki meg nem annak ajánlom,h nézze meg. (bár elvileg ide azok írnak akik már látták)
  • valaé valaé ná
    Ejnye, ejnye. Nem láttátok az előző részeket?
    Az öreg előre felvehetett annyi "feladatot" halála előtt videóra, ami kitart akár 10. részig is...
  • winnie
    10/5? ó, ha csak minden negyedik film olyan jó lenne, hogy közepesnek lehessen értékelni. akkor pláne kell a köv. rész.

ilyen leírás mellett egy 10/3 lenne logikus.
  • schrank
    a 3. már csak egy újabb rókabőr volt és már csak a idióta kivégzéseken kívül semmi nem volt benn izgalmasnak nem volt izgalmas látványosnak látványos volt 10/5
  • spongya
    Mi ez a zene alatta? Benne volt valamelyik rész filmzenéjében?
  • koschwarz
    nekem a 3. azért már nem tetszett annyira. nem volt rossz, de valahogy mégsem... lehet hogy szimplán csak már nem volt olyan újdonság mint az előző 2 rész.
  • Wittgen
    Nem azt mondom, hogy nem jó, imádom az ilyen filmeket, csak ekkor már más sztorit kellene kitalálni.
    Mondjuk vki, aki kopizza Jigsaw-t.
  • Acheron
    Tök zsír ez a kis rövidfilm.Hallom a zene maradt az eredetire is,ez megint csak pozitívum.Remélem a többi rész is hozza az eddigi színvonalat!
  • winnie
    "szerintem a trilógia bőven elég volt"

de éppen ez benne a szép. akinek elég nem nézi, de az a pármillió ember még ettől hadd élvezze a folytatást, nem?
  • Wittgen
    szerintem a trilógia bőven elég volt

Kiderült benne, hogy miért kezdett gyilkolni, mik voltak a motivációk és a 3. résszel le is zárult.

Kicsit olyan, mit a Gladiátor 2, hiszen az 1-ben meghalt Russel Crowe, mégis őt akarják főszereplőnek.
    Az ilyet nem szeretem...
  • winnie
    "ez kezd unalmas lenni ez a saw"

nem is kell nézni, ennyi. nézi majd más:)
  • gyuri12
    amúgy mi lesz akkor,ha nem bírja levenni sapkáját a fejéről?:)
  • BCs design
    ez kezd unalmas lenni ez a saw
  • Sanyix
    Jack Bauer honnan támadna fel? Őt nem ölheti meg senki más csak önmaga, és chuck norris.
  • szombi
    Nagyon zsír a videó!
  • sweech
    ha jól emlékszem még 5. részre is leszerződtették
  • winnie
    hülyék vagytok. ikertesója van. sőt, hármasikrek alapból:)
  • norti
    És ha feltámad, mint Jack Bauer? :D Bocs LOL
  • Bith
    Sztem a 4. rész tuti előzmény lesz, mert máshogy elég nehéz lenne a Jigsaw-t szerepeltetni benne (csak a Pamela álmodta, hogy meghalt, mi?), és úgy tudom már le van szerződtetve.