Egyedi építésű autók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Függetlenül ettöl azért hihetetlen, hogy a '60-as évekban sikerült az amcsiknak olyan karosszériát összetákolni, ami a mai napig megállja a helyét. Bár én nem pártolom jobban az amcsi autókat az európaiaknál vagy a japánoknál, mint a tisztelt Zolee fórumtársunk, de azért ijen tekintetben Õk nagyot alkottak.
Voltam zárás előtt
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
csak tán nem erre gondolsz ? 😉
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Voltam zárás előtt
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ha meg jól sikerül, akkor jöhet a jó öreg Cobra, Challanger, Charger, stb... 😊
Voltam zárás előtt
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szeretnék én is ezzel foglalkozni, ebbõl adódóan belevágok egy ilyen Eleanor rekreációba. Az a legnagyobb baj, hogy itthon nincs piaca ezeknek az autóknak. De majd meglátjuk <#hawaii>#hawaii>
Voltam zárás előtt

szttöri az egész autó stílusát .. mert ezek a *uzi amcsik a csak a blokkra szerelt feltöltöbe szerelmesek hogy minnél magasabb motort kapjanak .. förtelem
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

408cid Shelby Tuned Small Block, 475 HP
427cid Shelby Tuned Aluminum Small Block, 575 HP

Gondolom vagy legalábbis remélem, hogy sokan szeretik az egyedi tervezésû autókat.
Ha már az egyedi tervezésû autóknál tartunk, akkor ne felejtsük el megemlíteni a világ
egyik leghíresebb autótervezõjét, Chip Foose-t és a Unique Performance autóépítõ csapatát.
Õk tervezték és építették meg a világ talán a legismertebb autóját, mely a Tolvajtempó
címû filmben mindenki láthatott : ez nem más, mint a Shelby Mustang GT 500, alias Eleanor.
Tehát a topik lényegében Chip Foose és Unique Performance által tervezett és épített
autókról szólna. Jöhetnek a képek, mûszaki adatok az autókról és a tervezett felnikrõl.
Esetleg ha más hasonló autótervezõ csapatot találtok, azok munkáit is linkelhetitek.