29
-
winnie #29 "mert nem ok adjak le eloszor Magyarorszagon, azert"
ezért írták oda, hogy "először országos csatornán"
nem mindegy, hogy a viasaton 400ezren nézik vagy az rtl-en 1,5 millióan.
és senki nem olyan hülye, hogy úgy reklámozzon valamit, hogy "másodjára magyarországon". az lenne a szánalmas, ha vbalaki a termékének nem az előnyös oldalát domborítaná ki. -
Kagemusha #28 miert, miert?
mert nem ok adjak le eloszor Magyarorszagon, azert
raadasul azota a Viasat3 is orszagos TV lett az ORTT szerint, innentol tehat megannyira sincs letjogosultsaga a plakatoknak
igaz, elvileg mar leszedtek oket
es szamomra vegso soron azert szanalmas az RTL Klub eme plakatolasa, mert hatasvadasz -
winnie #27 miért? -
Kagemusha #26 ...ettol meg szanalmas, hogy "eloszor Magyarorszagon..." -
winnie #25 linkeljek kisebbeket is? a legkisebb a city light. ott is leírták. mindehol ugyanaz a szöveg. -
#24 Aha, akkor azért nem láttam ,ert az álatalam látott plakát ennél SOKKAL kisebb volt, és arra nem írták le ilyen szép hosszan. -
#23 Egyetértek. -
winnie #22 szelektív a látásod:)
-
#21 " országos csatornára a sorozat"
Bocs, de ezt a mondatot nem láttam sehol a plakáton... -
winnie #20 "és ott azzal vág fel az RTL, hogy NÁLUK lesz eőször leadva. Szánalmas a köbön. "
ott azzal vág fel az rtl, hogy először kerül országos csatornára a sorozat.
(szerintem szánalmasabb, ha valaki fals infót ad:) -
#19 "Ha jól tudom a Viasat3 már rég leadta ezt meg az összes Helyszínelőket.Nem értem mi ebben a hírben az újdonság."
Semmi, de láttam a hiredetést az utcán és ott azzal vág fel az RTL, hogy NÁLUK lesz eőször leadva. Szánalmas a köbön. (Megjegyzem én nem néztem, de ettől még tudom, hogy leadták a Viasaton.) -
winnie #18 "Helyszínelőket.Nem értem mi ebben a hírben az újdonság."
az, hogy az rtl-en is lesz.
"A másik meg az hogy állítólag más forrás meg azt írta hogy csak a sima Helyszínelők volt sikeres a többi része megbukott Amcsiban."
baromság. mindhárom helyszínelők sorozat top15-ös odakint. nem véletlenül mennek a sokadik évadok.
"És tényleg mégvalami mi volt a valaha vetített legsikeresebb sorozat világszerete,"
olyan nincs, max legnézettebb sorozat epizódok. minden sorozatnak van csúcsnézettsége és gyenge nézettsége, ami miatt megszüntetik.
a legnézettebb epizód egy mash-rész volt, utána egy dallas, majd egy seinfeld (a finálé) -
Loverman #17 úgy szeretem azokat az embereket akik először gondolkodnak 10 percig és aztán írnak be, és persze NEM fikázzák a cikket vagy a cikkben szereplő dolgokat 8) -
Loverman #16 nem úgy kezdődik, az egy cross-epizode volt, amiket nem első epizódokra szoktak megcsinálni, de mind1... -
#15 Ha jól tudom a Viasat3 már rég leadta ezt meg az összes Helyszínelőket.Nem értem mi ebben a hírben az újdonság.
A másik meg az hogy állítólag más forrás meg azt írta hogy csak a sima Helyszínelők volt sikeres a többi része megbukott Amcsiban.És tényleg mégvalami mi volt a valaha vetített legsikeresebb sorozat világszerete,valamint melyik a TOP3 legnépszerűbb sorozat(nem mostani hanem világviszonylatban eddig a három legnézetebb)??? -
winnie #14 "hogy adják miami csi rtlen,mintha az rtl hozta volna magyarországra-de nem ők vették meg először"
ja, persze, ez jogos. mondjuk ki is írják, hogy "oeszágos csatornán" van most először.
"minap meg a tv2-t hallottam hogy új sorozatok jönnek eureka+4400+asszem heroes ezeket tudtommal nem adták még sehol itthon"
4400-nak lement mind a 3 évada már a cinemaxon, de az még kisebb mint az axn és tényleg tele vannak új cuccokkal. -
sylas #13 Tudom az AXN-en kezdtem nézni a NY-osat
soknál nincs viasat axn meg főleg de hogy adják miami csi rtlen,mintha az rtl hozta volna magyarországra-de nem ők vették meg először
minap meg a tv2-t hallottam hogy új sorozatok jönnek eureka+4400+asszem heroes ezeket tudtommal nem adták még sehol itthon - muszály is mert stat-ban az rtl veri a tv2-t(mondjuk ez már nem kapcsolódik ide :) ) -
winnie #12 sylas:
"Úgy birom - hogy de nagy szó hogy leadják - közben a viasaton már réges régen ment ment a las vegas meg NY-i is"
:) a viasat elott mar más is leadta a NY-t (mégis a viasatra hivatkozol) - az rtl-t mindenesetre jóval többen nézik és láthatják, így persze, hogy nagy szó, hogy nem csak 350-450 ezren, hanem 1-2 millióan fogják látni. 500 ezer ember is nagy szó. -
winnie #11 "A miami sorozat ugye úgy kezdődik, hogy Catherine Willows egy ügy kapcsán Miamiba megy, ahol az ottaniakkal nyomoz együtt... "
a miami sorozat egyáltalán nem úgy kezdődik. a csi-ben van egy rész, amelyben az egyik szereplő elmegy miami-ban. (ún. backdoor pilot)
na, az lett volna az igénytelenség, ha a csi: miami-t elkezdik egy másik sorozattal, másik főszereplőkkel (más magyar hangokkal) vetíteni:)
nem szívesen védem az rtl-t, de még szerencse, hogy nem tőled veszik az ötletet:) -
winnie #10 "Arról ír AZso hogy a Sima CS:Helyszinelők az első sorozat, ezutn jön a Miami, "
arról ír, mint az egyik folyománya lenne a másiknak. és arról, mintha ez magyar jelenség lenne. (nyissuk tágra az ablakot - több ország is van, ahol a miami nagyobb csatornán megy, mint a csi)
az, hogy szerepel egy szereplő az egyikben vagy felvezetik egy spinoffal az egy dolog. de nyilvánvaló okokból nem volt lehetősége az rtl-nek csak ezzel indítani.
várhatott volna egy évet vagy elindítja. naná, hogy elindítja. -
sylas #9 Úgy birom - hogy de nagy szó hogy leadják - közben a viasaton már réges régen ment ment a las vegas meg NY-i is
ez volt a lost-nál is adják az AXN-en már ment ás ugyanazt vették meg(mondjuk az AXN tényleg enm soknak volt/van)most meg az AXN-en a 3.évadot adják febr.11 től asszem, sztem szinkronnal(nem wok lost fan/néző)
Sopranos-t vártam hogy adják RTL-en máskor ment ilyenkor már az 5.ávad meg előtte lévők-úgy emléxem -
#8 Arról ír AZso hogy a Sima CS:Helyszinelők az első sorozat, ezutn jön a Miami, majd a los angelesi vagy nemtudom potnosan a harmadik nevét:)
+ még van a tergerészei helyszienlők, de az nem igazi CSI cask a tv2 lelopta anevét amiért a viasat pereskedett is.
A lényeg, hogy kisebb utalások azért vannak benne.
Könyvet se ugy olvasok hogy először A sárknáéy 5öt ovlasom el és utána a legelső részt...
Bár a star warsnál ez bejött, hogy 4, 5, 6, 1, 2, 3 a sorrend :) -
AZso #7 Én nem értettem félre, tudok olvasni. -
Wittgen #6 Teljesen félreértitek a cikket, nem a 2. résztől kezdődik, hanem egyszerre adják le egymás után az első két részt!!! -
#5 -
AZso #4 Ja, végülis... A miami sorozat ugye úgy kezdődik, hogy Catherine Willows egy ügy kapcsán Miamiba megy, ahol az ottaniakkal nyomoz együtt... De igazatok van, nincs köze egymáshoz. Igénytelenség rulez, főleg ami a magyar ker.tv-k sorozat-menedzselését illeti... -
winnie #3 "Kezdjünk hármas sorozatot úgy, hogy először leadjuk a másodikat... Grat ezúton is."
egyik sorozatnak semmi köze a másikhoz. egy azon alomból származnak, de ennyi. a law and order sorozatoknak sem megy mindegyik itthon most, csak a 3.-nak indult, de mivel különálló, ezért tök mindegy. -
Loverman #2 mivel nem kapcsolódnak egymáshoz,nem tök mindegy? .... -
AZso #1 Tipikus magyar ker.tv. Kezdjünk hármas sorozatot úgy, hogy először leadjuk a másodikat... Grat ezúton is.