Osztrák lomi cimek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cserébe érdekel: androidos tablet, androidos telefon, gázpisztoly, gumilövedékes fegyver, MTB, robogó stb. Ajánlatokat várok.
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
hiába,nem vagyunk még igazán Európa... és még egy ideig nem is leszünk... 😞
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Teny, hogy tolunk nyugatabbra olyan szajrekat dobnak ki rendszeresen ami meg 100% hasznalhato es esztetikai hiba cimen magyar uzletekben meg mindig szep aron adjak.
\"Lehetetlen, hogy igazságtalanság, szószegés és hazugság tartósan hatalomra jussanak. Ilyen hazugságépületek csak egy ideig ámíthatnak. De idővel összeomolnak\" Démosztenész megmondta! :)
Nekem volt egy LG TV-m amit azért dobtak ki, mert ráömlött vmi gané, ráadásul olyan részére, hogy az pont a fal felé nézett. Ezt úgy szedtem fel Lüneburgban a kuka mellõl... Máig jó a mostani gazdájánál...
Semmi köze nincs ennek a szemétbálákhoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Kis reggeli merevedés: hugyozni sok, dugni kevés...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
nekünk pl TV, 2 rádió,2 porszívó, görkori onnan van..
ismerõsünk anno 2-3éve így járt haza.a házba lévõ ingóságok No-ból való..
kisebb nagyobb esztétikai hibásak..
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.