20
segitséget kérnék ezen cimek kereséséhez
-
#20 Eladó egy München és környékére 2009 - ben kiadott könyvecske, amiben több mint 600 nyilvános lomolós hely van a bolhapiactól a használtbútor - műszaki, irodai lerakókon keresztül a galériáig. Pontos címmel - telefonszámmal. Igencsak megkönnyíti az ember dolgát, lényegesen nagyobb hatékonysággal lehet használtcikkeket megszerezni.
Cserébe érdekel: androidos tablet, androidos telefon, gázpisztoly, gumilövedékes fegyver, MTB, robogó stb. Ajánlatokat várok. -
hapagliod #19 Jellemző, le sem tagadhatnánk hogy magyarok vagyunk. Ezek csak nyamvat piacok, a magyar már csak ilyen lesz. Hajrá magyarok -
#18 Üdv.
Ha vki tud bolhapiacos cimet esetleg betehetné ide... -
#17 KÖSZÖNÖM!!!!1ET ÉRTEK!!! -
#16 így van...
hiába,nem vagyunk még igazán Európa... és még egy ideig nem is leszünk... :( -
#15 Vannak olyan emberek, hogy ra sem neznek arra ami ki van dobva, az mar szemet. Szerintem ha talalna egy tizezrest a foldon a kuka mellett azert sem hajolna le, mert biztos csak vmi hulyegyerek nyomtatta.
Teny, hogy tolunk nyugatabbra olyan szajrekat dobnak ki rendszeresen ami meg 100% hasznalhato es esztetikai hiba cimen magyar uzletekben meg mindig szep aron adjak. -
#14 ugyanmár, ne sarkíts ennyire.
Nekem volt egy LG TV-m amit azért dobtak ki, mert ráömlött vmi gané, ráadásul olyan részére, hogy az pont a fal felé nézett. Ezt úgy szedtem fel Lüneburgban a kuka mellől... Máig jó a mostani gazdájánál...
Semmi köze nincs ennek a szemétbálákhoz. -
#13 :))))) -
#12 szerintem senki nemfogja a tuti cimeit átadni.Konkurrens leszel. Pár tipp: beszélj németül, nézd az osztrák "bazár" ujságot, kocsival szánj rá pár napot és járd be a környéket ahova menni szeretnél, kinti emberekkel beszélj,ök hova viszik a felesleges holmijukat, egy tipp: szombatonként a Bécsi repülötér mellett a (Schwechat) településen van bolhapiac reggel 6 tól. -
#11 persze,nyugodtan oltsad csak nyugodtan,miértisne? -
#10 -
#9 én nem szemetet szeretnék....olyat meg pláne nem.. -
Vlala #8 Ez érdekes, itt hőbörög a fél ország azon, hogy Németországból idehozzák a szemetet, erre kiderül, hogy megyünk mi azért magunktól is. -
#7 az nem baj ha esztétikai hibásak...köszi -
#6 gondoltam megpróbálom....sose lehet tudni...kanizsa azért messze van ,,találomra kiugrani..nem? -
LeePí17 #5 németország..utcasarkok..
nekünk pl TV, 2 rádió,2 porszívó, görkori onnan van..
ismerősünk anno 2-3éve így járt haza.a házba lévő ingóságok No-ból való..
kisebb nagyobb esztétikai hibásak.. -
#4 gondolod ,hogy itt a tizenéves gyeekek akik többségben vannak kijárnak lomtalanitani??? -
#3 köszi...gondoltam,hogy ez lesz.... -
#2 kimész Bécsbe és már monnyák is!! -
#1 Üdv.
Keresnék osztrák lomtalanitási depók,telepek cimeit....Köszi