e-mail szolgáltatók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nemtudom ti hogy vagytok vele de ez már vicc hogy több napja nem lehet elérnia leveleket.
Asus P5Q PRO, Intel Core2 E8400, 2GB Kingmax@800Mhz, GeForce 8600GT
pannonmail
van vkinek infoja arról, hogyan ment annak idején a cc:Mail rendszer? Az "rendes" interneten mûködött vagy "azon kívüli" levelezõ szerverek bonyolították a dolgot?! Mûködik-e még manapság? Sok az info róla weben, de annyira azért mégsem - nameg hátha valaki kapásból tudja...
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
bk.ru
ciromail.hu
freemail.hu
gmailt,yahoo-t nem próbáltam még...
az idő pénz a pénz idő by bungee
Vipmailra sok levelet nem kaptam meg 😞 (Torrentoldalakrra meghívókat =(, regeltem fórumba arról se jött vissza a megerõsítõ cuccos...)
aztá mit probáltam még... vipmail nem tom, régen volt, annyira nem fogott meg...
asszem ennyi amit ismerek...
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
meg G-mail
Éjszaka puppol a rigó. Microsoft Windows ME | Microsoft Internet Explorer 5.50.4134.0100 & Mozilla Firefox 1.5.0.11 | MSN Messenger 1.0(1.0.0863) Visszafelé fejlődök :D
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
Nagyon gyors, nicsenek gondok vele, és 5 alias/email cím.
Persze ez nem ingyenes email szolgáltató, de Chello mellé ingyenesen jár 😄
gmail is egy csomó spamet átenged. a yahoo hektikusan jól-rosszul osztályozza..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Pain is inevitable. Suffering is optional.
és az a gáz hogy a felhasználónévnél szívok...
[email protected] ot nem engedi.. azt írja hogy : Sajnos nem tudunk
felhasználói név javaslatot tenni most.
de csak akkor ha mail a vége..😞
leszarom a konfigod...
viszont yahoo msot nagoyn bejövõs, sztek érdeme soda regizni? lehet outllokba használni( igazából thunderbird )
szerk:
Amúgy aki ezt nem irja ide, büntit kap -.-
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...