Két kép közti különbség!

← ElőzőOldal 7 / 7

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Benc16
Jelöljétek már be... 😄 így nekem oylan izéé 😄

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

zvaragabor
-cica szeme más színû
-balra fönnt a csillagok hoányoznak a bal képen
-nap szája orra hiányzik
-szürke a rózsa a nap mellett a jobb oldali képen
-középen fönnt hiányzik a felhü a bal oldali képen

Chaos Anno Domini

jbal
a többit nem tudom

France men
nincsenek csillagok felül és hiányzik egy felhö na már csak egy kell ; D

München ist ROT!!!

jbal
ott a zöld teremtmény mellett a felhõ itt a nem tudom hol a jobb oldalon a nap alatt az egyiken szürke a másikon piros a jobb oldalin a napnak nincs szája és orra

France men
A macska szeme és a rózsának a színe már megvan =)

München ist ROT!!!

France men
Az nem akarta hiba lenni! Csak az ecset belelogott amikor a csákeszt tüntettem :😄😄

München ist ROT!!!

jbal
ja és az alsó képen a csávó kesztyûje fekete a felsõn világosabb olyan szürkés

Benc16
5 db hiba van rajta, találjátok meg. Ha nincs emg akkor beteszem a helyes képet.

¸.•\'´¯)¸,ø¤°`bbMaister©`°¤ø,¸(¯`\'•.¸

magus
hú mennyi ötvenest dobáltunk már bele az egyik kocsmában ebbe a gépbe míg a csocsora vártunk, és kerestük a különbségeket-.-

NEOreg3
és a topik kihal...😄

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

France men
Tökéletes, mind! <#nyes> Ti gyüsztök.. de csinálok még én is...

München ist ROT!!!

CoD23
[/img]
tess ennyit találtam <#vigyor2><#taps><#pias>

Gigabyte EP35-DS4,Intel E8400,OCZ 2GB 800mhz,Corsair HX520W,ASUS HD 4850 512MB,AeroCool AeroEngine II

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Dragooon
felsõrõl mondok
repülõ orra, 3. ember balról hiányzik, orr mellett balra van vmi cucc, farkon lévõ szám (011) különbözik, egyik ember sapkáján fordítva van a betû

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

DJ Skyline
az egik fazon, orr melletti szürkés rész, az egyik képen csak 01 van, nem 011, az orr hegye <#idiota> (nem tudom a szakszót), és az egyiknek a sisakján M van, nem W

NEOreg3
megvan mind az 5

egyik muksó hiányzik, egyik csávó fején a W megfordítva, gép árnyéka eltûnt, gép orrán nincs oylan "pöcök", és a felsõ szárnyán (nemtudom hogyan hívjam) 011 helyett csak 01

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

France men
Ezen 5 van!! Várom a megoldásokat és az uj képeket!!!

München ist ROT!!!

← ElőzőOldal 7 / 7