318
-
#158 ;) thank!!
#157 Jó a banner ;) -
#156 Hát nem tom én nagyon vakk vagyok de még egy kis csalással photoshoppal is megnéztem és így se látom. Úgy hogy én feladom -
#155 Én mér ki is nyomtattam ezt a képet de nincs meg.. !!! Kis segitséget kaphatunk.. az embereken van vagy a növényzet vagy a talajon?? -
#154 Oks ha jo akkor jo..; )
#153 amondó vagyok, hogy ezen a képen csak 9 hiba van, a tizedik lefelejtődött róla. -
#152 lehet:D -
#151 nekem is ugyan ezek a 10-es lehet hogy elbújt a fák mögé és nem látszik. :D -
#150 Én ennyit találtam a 10 én se látom
-
#149 Na akkor nézzük -
#148 biztos 10 van? én 9-et találok csak. nem lehet, hogy jobbra lent a földön 2 hibát tettél egymás mellé, és olyan mintha egynek számítana? remélem tudod mire gondolok. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!a jobb szélső álló csaj alatt a földön a néhány fehéres pötty -
#147 De... :D (10 hiba van)
-
#146 Nekem a tiéd jobban tetszik.
Na nem dob fel valki egy képet? -
#145 akkor jó lesz ez... majd később lesz változás. ;) -
#144 ö keretet azért nem akartam rá rakni mert a szöveget az alján ugy gondoltam hogy egybeolvasdjon majd azzal a kék háttérrel.. És hogyha a nagy kép keretet kap akkor az az iv és a betüknek is eltünik az áttünése..
mi legyen :/? -
#143 Nekem tetszik, de.: Keretet + a szöveget olyanra kéne sztem mint az enyém... Azaz tegyél rá keretet, és küld el enekm ugy hogy nuku szöveg majd rátesezm. :) ugy megnézzük? -
#142 Nah én erre jutottam:
-
#141 kezdheted is! :) ;) -
#140 Köszi -
#139 Zsir!! Holnap én is megprobálok egyet azt meglátjuk.. nem sürün csináltam még csak gondoltam nyitottam egy topicot, akkor én is megprobálom már :D:D
(bár ezt nem hiszem hogy le lehet nyomni ;) )
#138 tudom, ez csak pihenés volt :) -
#137 -
Az enyém sokkal nehezebb volt -
#135 én meg azt hidtem, hogy valami képhiba xD -
#134 ez könnyű.. :D
-
#133 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én 12 azt gondoltam amit az én általam belinkelt kép bal alsó sarkában lehet láthi egy halvány kis fehér feliratott az alsóban az nincs. -
#132 most ilyen kicsi képet kaptok :P egy könnyebb az elözö után.
5 hiba
-
#131 Egy kivételével jó -
#130 jöhet. -
#129 ok... :) de azért:
-
#128 nah hogy álltok? megvan, vagy még nem biztos? rakhatom a következőt? -
#127 Nekem is eddig ez a 10 különbség van O.o -
#126 középen a csaj haja csak akkor látszik leginkább, ha az egyikről rákopizom a másik csajra egy új rétegben, és játszadozok az opacity(átlátszóság)-vel, és így kitűnt valami pirinyó eltérés -
#125 Asszem megvan: -
#124 De holnapra csinálok... had csináljak én csak edig nem akartam azt hittem befullad a topic ... de ha igény van rá akkor.!!!
_________
EGYSZERŰEN NEM TALÁLOM AZT A MÁSIK KETTŐT!!!!! -
#123 France men majd csináljak egy bannert vagy nem csinálsz egy bannert ide? -
#122 én is csak ezt a tizet találtam -
#121 ááá már szét folyik a szemem de akkor sem találom meg őket!! :):) -
#120 Akárhogy nézem ez csak 10...
-
#119 10