53
Freight tycoon inc. (rig \'n\' roll: truck tycoon)
  • atosz15
    nekem 1. indításkor volt hang, a 2. pedig már nem... vhogy nemlehet visszahozni?
  • TycoonHQ
    Sziasztok!

Szeretném a figyelmetekbe ajánlani a Tycoon Headquarters (http://tycoon.atw.hu) weboldalt, ahol rengeteg menedzselős és városépítős játékról, többek között a Freight Tycoon-ról is találhattok képeket, videókat, leírásokat. Emellett szórakozhattok flash játékokkal is, valamint olvashattok érdekes cikkeket is az oldalon. Érdemes benéznetek, nem bánjátok meg. :)
  • kisbesi
    Sziasztok
    Valaki el tudná magyarázni érthetően mit kell csinálni hogy visszajöjjön a hang?
  • lang2
    Sziasztok! Freight tycoon-hoz magyarosítást keresek. Ha valaki tudna, küldjön nekem, illetve azzal a segítséggel, hogy hogyan kell feltenni.Előre is köszönöm a segítséget.
  • casper0123
    hali
    a játék azért nem tökéletes mert egy butitot dosos játék!!
    amit felismer az xp de egy idöm mülva az ixpé alap vetö szoftverek felul írják a játék dosos át alakitot fájlait ezért nem lehet az elmentet játékrész be tölteni vagy egyáltalán menteni! és ezért sincsen hang rajt!!
    a játék Windos 85-98 és 2000 ezren menek jól!! és talán az XP Szervi pak 1 en el megy a játék normálisan de ott szerintem lezsnek kisebb fen akakdások benne de az új Xp pl.: Szervi Pak 2; Szerviz Pak 3 makon meg látszik a butit ot dosos része a játéknak!!
  • levi1989
    "Portosz1" a magyar fájlokat nem tudnád nekem elküldeni nagyon megköszöném
  • Portosz1
    Sziasztok!
    Megvettem a magyar nyelvűt, de nem tudom elmenteni a játékállást, egyszerűen nem tárolja el.
    Találkozott valaki ilyen problémával?
  • Neuman
    A fordításhoz neki fogott valaki?
    Már ajánlották, én is néztem de nem tudom megoldani!
  • DF14tomcat
    Még 2 tanács:
    1. Ha lehetőséged van, mindig több egyforma szállítót vegyél, mert akkor a szervezéssel kevesebb gondod lesz.
    2. Lehetőleg 1 szerződésre annyi kamiont küldj, ahány fordulót kér.

Sikerült a 4. pálya :)
  • DF14tomcat
    Szia!
    A 4. pályán akadtam el, és egyszerűen nem tudom a megoldást. 4millió felett van a kb-m és már az égvilágon mindent max szintre emeltem(iroda, garázs + mindent megvettem) de még mindig nem sikerült a küldetés.
    Azoknak akik veszteségesek, adok pár tippet:
    1. Lehetőleg tartályos, konténeres és "van"(4. típus, balról) kamionokat vegyél, mert ezek hozzák a legtöbb nyereséget, meg persze elég drágák:)
    2. Minden szerződésnél nézd meg h hány nap alatt kell teljesíteni, mennyit fizet és persze azt, hogy mekkora az 1 fuvarral teljesítendő forduló.
    3. Amint lehet, vegyél nyergesvontatókat, mert a nagy pénzt ezek hozzák, nem a 4-8tonnásak.
    4. Ne sajnáld a pénzt a jobb sofőrökre mert gyorsabbak, ügyesebbek és jobb a "lerobbanási" statisztikájukj, ha magasabb szintűek.
    5. Ha fuvarozol ne csak a pénzt nézd, hanem azt is, hogy honnan-hova kell szállítani, mert lehet, hogy messze van a kamiontól a célállomás, kezdőállomás.

Hát ennyi hírtelen. Akinek kell még segítség írjon, és az is aki már megcsinálta a 4. pályát, mert az még nincs meg
  • félix1995
    köszi szépen.
  • Coxeter
    Na jo, csak mert félix1995 megorul a csondben elarulom nekem hogy sikerult hangot csiholnom.

Inditsd el a programot a -s kapcsoloval:
    tycoon.exe -s

Ekkor bejon az installalas utan jol ismert setting menu. Az audio fulecskeben allitsd a sound device-t direct soundra, a sound driver-nel pedig valaszd ki a hangkartyadat. Igazabol nem tudom a ketto kozul melyik szamit, de igy egyutt tuti megy.
    Ezek utan ha gondolod, meg kipipalhatod a 'Show settings at the game start' mezot is, hogy legkozelebb is igy induljon el.

Aki meg vistat hasznal azt csak sajnalni tudom (sorry Me Ga) :)
  • csabarinkoo
    Csak bízni tudunk abban, hogy majd vmi patch kijavít minden hibát..
  • Me Ga
    Állítólag nem csak Vista alatt lassul be... Ötlet?
  • Me Ga
    Srácok, hasznája valaki ezt a programot Vista alatt? Nekem egy-egy pálya betöltése 10-15 perc (!!!), de van úgy, hogy ennyi idő sem elég...
    Tud erre valaki valamilyen megoldást?
  • félix1995
    Ok
  • Neuman
    Gondolom azért nem válaszoltak, mert ők se tudják!
    De ha visszaolvasol akkor láthatod hogy mindenkinek ez volt a gondja.
  • félix1995
    hogy lehet kijavitani a hangot?
  • félix1995
    hahó!
  • félix1995
    kérlek irjatok!
  • félix1995
    hogy lehet kijavitani a hangot?
  • Neuman
    Na igen, most az a helyzet hogy itthon vagyok, és nincs normális netem csak vonalas"egyenlőre". Tesómnál leszedtem a játékot de ugye az volt a probléma, elfelejtettem kiírni, így itthon nincs meg! :D
    Próbálom megszerezni valakitől!
  • félix1995
    Köszi szépen
  • csabarinkoo
    Neuman : Neked a linkem nem oldotta meg a problémádat?

Hang, nah igen azzal én is szenvedtem. Ha jól emlékszem "ügyesen" léptem ki a játékból alt+ctrl+del :D és legközelebb nem volt hangom.
    Ezért uninstaláltam, majd újraraktam és mitad Isten akkor sem volt. Mindegy a lényeg, h letöröltem aztán felraktam egy MÁSIK particióra és utána volt hangom.

Nekem alapjábavéve tetszik/tetszett a játék csak végleg letöröltem mert kb minden második pályakezdés, játékmenet közben csontra kifagyasztotta a gépemet.. :( ha kijön vmi patch, akkor visszarakom.. hátha...

Félix: Mindig a teherautódnak megfelelő Tonna és km/h-ás csomagokad szállítsad, ( vagy kevesebbet )mert azokat tudod időre leszállítani és nem kapsz érte minuszt.
    Vegyél hozzá "platót", hogy még nehezebb cuccokat bírj szállítani.
    Én azt csináltam még,hogy tegyük fel, hogy egyszerre 2-3 verdának nem volt épp rakománya aztán míg kikerestem, hogy egyátalán melyiket tudja vinni és egyátalán melyik területen van addig le-pausoltam. Aztán ha megvolt akor visszaengedtem megint 4x sebességre.
    Kb röviden ennyi a többire úgyis ráfogsz jönni!
  • Sanko
    még én sem jöttem rá...

azt tudom, hogy install után a zenét lehuztam mert idegesítő volt...

késöbb ujra inditva a gamét no hang, és inaktív a menü, nem lehet semmit tenni.

néztem init meg ilyesmi fileokat de nem találtam bennük hangra utalo paramétert...

így egy kicsit spectrum feeling van :D
  • félix1995
    Hellosztok ennek a játéknak van magyaritása,kodja-Meg kérnék szépen tippeket hogy lehet több pénzt szerezni mert nekem elég kevés van és még csak ma kezdtem,Amugy a játékba nincs hang hogy lehet megcsinálni mert,4-órakor még jó volt áramszünet lett és mikor elinditottam akkor nem volt hang.Kérlek segitsetek.Elöre is köszönöm!
  • Neuman
  • csabarinkoo
    Te hallod, nem baj, hogy alattad 4-el is ezt kérdezték ?
  • Pitkany
    Hali!

A játék indításkor egy hibaüzenetet ad, ezzel a szöveggel.
    "Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert d3dx9_30.dll nem találhaható. Az alkalmazás újratelepítése megoldhatja a problémát."
    Ez miért van? Valaki segítsen please!
  • Sanko
    nekem nem megy a hang és nem is lehet állítani (inaktív a menüben)
    ez miért lehet?
  • Zsocee
    a 7es pályánál járok de már kezd elég uncsi lenni amugy nem tudja valaki melyik fájl felelős a nyelvezetért?ezt azt átírnék benne
  • csabarinkoo
    ---> Katt Ide <---

Hozz létre neki egy külön mappát ahova majd ő kicsomagolódik, majd ott a dxsetup.exe-t inditsd el.

Enjoy ! =))
  • csabarinkoo
    A Te hibád az, hogy tedd fel a legújabb DiretX 9c-t =)
  • Neuman
    Közbe nekem is sikerült leszedni.
    Ezt írja ki: d3dx9_30.dll nem található.
    Nem tudom mi baja lehet. Lehet Crack kell hozzá?
  • csabarinkoo
    Én privát torrentről:)
    Amúgy rájöttem a játék lényegére, kihozom nyereségesre, csak valamiért kifagy tőle az egész gépem mikor gondol egyet... =(
    valami patch lehet jól jönne.
  • Neuman
    Engem először az érdekelne, hogy honnan szereztétek be! :D
    Guilotin: Ha nagyon ráérsz én szívesen fogadom a fordításod!
  • csabarinkoo
    Nekem is ez a gondom. Első küldetést ( nem a tutoriált ) megcsináltam úgy, hogy már "nem tudtam" mire költeni a pénzemet a második küldetést már csak ezüst éremre, míg a harmadik küldetésnél viszont végig minuszban vagyok és nem értem miért.
    Tutoriál is csak arra tér ki,hogy konkrétan hogy indítsd el a teherautókat és a személyzet, de arra nem, hogy melyik árú az amit ha "felveszel" nem lesz veszteséges. Sok mindent kiír és ha figyelmbe veszem ami oda van írva ( mennyi km/h-ás verda kell hozzá, hány tonnás dologról van szó) még akkor is veszteségesre hozza ki.
    Egyszóval fingomsincs az egészről :) Gondoltam megnézem itt hátha, sokkal okosabbak az emberek,mint én, de látom Ti is elakadtatok.
  • Guillotine
    A programot letudnám fordítani,de csak ékezet nélküli betükkel.
    Érdekel igy beneteket?
  • Neuman
    Én is leszedtem de valahogy nem jött be, nem tudtam nyereségesen üzemeltetni a teherautóimat.
  • Kisvigyori
    Nekem ez van meg ha jól emlékszema haulinal együt jött le mikor szedtem még az nap mikor megjelent