40
  • zeoos
    biztos jóhangulatú játék lesz ez a crysis ... csak kellene egy P5 geforce 885363474859-al:)))))
  • fade2black
    érdekes a far crynál is uezt mondták anno: csak a grafikára alapoznak. :)
    És igencsak fantasztikus vlt a játékélmény pedig a story tényleg nemnagy.

Naha ezt újra megkapom akkor 2év FarCry az etalon útán jön 2év Crysis az etalon. :)

• atomka91
    Mint mar emlitettem a Crysis az csak egy grafikai motor reklám méghozzá a directX 10 -re épülő egyik első ha nem az első grafikai motorja... csak grafikára alapoznak a jaték maga nem lesz egy hüde nagy vaszizdasz.Én inkább olyan jatékokat szeretem amikben van játékélmény nekem tökmind1 mijen az a grafika szal nálam a single playre toplistában a Half Life 2 -ő szerepel esetleg far cry.
    Valaki kérdezte hogy a Stalker tényleg nem klasszikus FPS lesz -e és mint mar emlitettem FPS és talán RPG keveredés lesz vagyis nem mész züzol a palyakon végig hanem van egy nagy terep (amit amig atfutsz az 2 hét) és elején a hullakrol kapargatod le a cuccot kezdő egyszerü küldetéseket vállaslz esetleg lősz 1-2 -őt de nem sokat mert iszonyat gyenge vagy elején + kajálni is kell. Aztnán majd esetleg később felveheted a harcot a többi rivális "Stalker" csoportal meg beljebb merészkedhetsz a veszélyes zónába és megpróbálhatsz ott is érvényesülni ... szal nem sima FPS , közel sem :)
  • Csatti
    ugyan, csak gyorsan állt be nála a hullamerevség. :)
  • Morden23
    ... de a földetérés pillanata előtt szerencsésen felvette a földön fekvő hullapozíciót, mi? :D

• Sámson
    Nem levitálgat, hanem fél másodperce kapott egy csipásat a kobakjába és még nem ért földet vagy földet ért csak mittudomén...
  • Juszufka
    A cikkírónak kb. még nem volt olyan kijelentése amivel akár véletlenül is egyetértettem volna. Azért nyugtáztam a "hírt".
  • Morden23
    Amúgy ezek a képek a Crysis-ból vannak? Nem mintha nem lennének elég csinosak, de azért már bőven nem úgy néz ki, mint amikor elkezdték propagálni... vicces.

Ja, és hogy Gyuri12-őt játsszak: a második képen a híd szélén fekvő hulla levitálgat halálában? :D
  • Morden23
    "A BF-hez hasonlítottam. Amúgy sima b kategóriás akciófilmnek elmegy mint sztori."

Így már esetleg, bár a "b" kategória nem jelent egyet a szar vagy igénytelen történettel... azt jelenti, hogy alulreklámozott és alacsony, vagy legalábbis nem túl nagy budget-ből hozták létre. De a "van egy jó sztorija" azért lássuk be, kurva erős volt. A "van sztorija" némi szarkasztikus felhanggal - na úgy már helyes :D
  • Ginos
    Én meguntam a pc-s játékokat, inkább konzolon nyomom. De ez csak az én véleményem ,színesebb a játékpaletta rajta.
  • icewolf
    A BF-hez hasonlítottam. Amúgy sima b kategóriás akciófilmnek elmegy mint sztori.

Az internet kora?
    Ne magadból indulj ki, csakmert neked van neted... Rengegeteg háztartás nem engedheti meg magának még mindíg az ADSL-t, főleg mostanában, amikor minden forint számít...
  • koschwarz
    a bf-nek a 2142 kódnevű részét ne is emlíccsük egy lapon a többivel, mer csak olyan perverzek jáccanak vele, akik esténként bőrruciban korbácsoltatják magukat
  • koschwarz
    hát az biztos hogy mióta bf2-zök, azóta egy sima single fps nem igazán tud érdekelni. legutóbb végigkínlódtam a GRAW-t, de esküszöm csak azér mer jó zenéje van.
  • Morden23
    C&C régen jó volt, utána szar lett. Talán az új jó lesz.

Crysis-t én is magasról leszarom.

Stalker: éppen itt írta valaki, hogy nem a klasszikus FPS lesz, márpedig akkor nem "zzz".

Supreme Commander, Spore, Witcher, Spellforce 2, Maelstrom, Universe at War, Penumbra: Overture, Gods and Heroes, Jade Empire.

Ez csak egy pár 2007-ben érkező játék, szerintem lesz közöttük jó is. Faszság azt írni, hogy "unalmas" a PC-játékipar, mert a konzolos játékok jó nagy része ugyanaz a történetttelen unalmas fos, mint amiről te beszélsz (az egyetlen dolog, amit irigylek tőlük, az a Final Fantasy, meg még néhány manga-RPG). Az agyonhype-olt Crysis-okra meg én is magas ívben teszek, de úgy írod, mintha nem portolnák az összes ilyen trendi szarságot át konzolra is (pl. FarCry).

"Az Resident is konzolról jön át.... "

És?
  • Ginos
    nahát új C&C,Crysis,Stalker, zzzzzzzzzz. Érted?!
    Az Resident is konzolról jön át....
  • schrank
    az internet korában ne akarjál már mindenféle szir-szar mesterséges inteligencia ellen játszani a jó sztoriról meg annyit hogy valószínűleg a barátokközt forgatókönyvíróival íratták a fárkrájét is
  • schrank
    neked meg az a bajod hogy balfasz vagy multizni aztán singleben vered a ...szodat a grafikára
  • nono84
    Hát ezek a játékok engem nem érdekelnek
  • Sanyix
    Meg szimulátorok, rpg-k kb ennyi. És mi van konzolon? fps, verekedős, platform, némi rts, rpg-k ennyi mi a külömbség? Platform meg verekedős, "unalmasak már ezek" is. ennyi
  • Morden23
    "Van egy jó sztorija."

Ezt azért nem kellett volna... még az UBI-nál is elkezdtek röhögni.

• icewolf
    A Battlefield mióta önálló kategória?
    A Far Cry-ban eléggé fejlett volt a mesterséges inteligencia, még akkor is, ha követett el bakikat. A fizika kezelése ott van a Source Engine mellett a toppon. Van egy jó sztorija.

A BF-nek meg van egy multi része, ami szvsz olyan holt unalmas a maga szürke élettelen pályájival... A fizikát meg még csak távolról sem ismeri (Ami van az is csak utánzat)... Ráadásul az egész nem több egy tucat terméknél, amibe semmi innováció nincs.

BF 2142: Ahhoz képest hogy mennyire Online orintált a játék, a netkód olyan szinten gány, hogy 1 mb/s-es neten is képes belaggolni, úgy hogy az ember szart se tölt? Gáz.
  • sweech
    egy dolgot irígylek a konzolosoktól, a verekedős játékokat, azok közül is inkább a dragon ballosokat. ENNYI!!!!4
  • Morden23
    "pl.: kajálás,max. 40 kilós inventory , NPCk , Questek , szal stalker nem egy egyszerü mész és lősz játék lesz "

Komolyan, ilyen lesz a STALKER? Ha ez nem csak parasztvakítás (most nincsen kedvem beleásni magam a témába), akkor juhú, van egy FPS is, amit várok :D
  • Keldor
    BF? Ne viccelj már... a 2142 is egy hatalmas nagy rókabőr mint a Carbon. :) Szerintem az a bajod a Crysis-al hogy nincs rá jó géped és ezért szerinted már szar... nc. Akkor maradj csak az EA divatjátékainál. ;)
  • atomka91
    Az mar tuti hogy Stalker ki jön marcius 16 -án mert most mar THQ adja ki és ő nem szokott zöldségeet beszénli, én már nagyon várom mert ugye az nem csak egy sima fps hanem rpg-vel keveredik ... pl.: kajálás,max. 40 kilós inventory , NPCk , Questek , szal stalker nem egy egyszerü mész és lősz játék lesz és szerencsére a márc. 16 most mar egy fix időpont szal majd meglátjuk. Crysis szerintem eléggé lősz mész csihi puhi iszonyat felstórolt grafikával és ugy akarják eladni... UT simán jó lesz mint mindig :) és ET:QW pedig megint azért lesz felkapott mert olyan upgrade rendszer lesz benne mint battlefieldben és multiplayerben lesz igazán játszható. Nah enyi.
  • Cat 02 #15
    Stalker az elmegy másfele :D
  • bertino
    stalker legnagyobb vesztese...
    ez nem is lehet kétséges...

:DDDDDDDDDDDD
    nc
  • Morden23
    "még némi rts"

Ami gyakorlatilag exklúzív a pécén, és a minőségi játékok méretes részét adja.

"meg online játékok"

Ami gyakorlatilag stílusteremtő műfaj a pécén (mint oly sok más), és érdekes módon a konzolipar amennyire csak tud, lohol a zsíros csont után.

"ENNYI!!!!!!!!"

Meg a minőségi szimulátorok, RPG-k, kalandjátékok, taktikai FPS-ek, taktikai szimulációk, gazdasági szimulációk, logikai játékok ecetrea ecetera.

"Unalmasak már ezek!!!!!!"

Miért, a konzolokon milyen kvázi-exkluzív stílus van? Platform és verekedős? Ezek inkább unalmasak. Persze attól még oda-vissza portolgatnak...
  • schrank
    miben volt forradalmi a mézeskalács grafikájával egy szimpla szörnyes szar tucat fps a battlefield meg egy önálló kategória
  • diegoam
    Nem szoktam bírálni az itteni híreket, de ez most egyáltalán milyen hír? Mit közölnek vele? "Előreláthatólag", "az is lehet", "valószínűleg"...
  • Ginos
    Ennyit tud a pc!!!!! csak fps van rá,abban meg már kevés az ötlet.ja még némi rts,meg online játékok vannak rá! ENNYI!!!!!!!!
    Unalmasak már ezek!!!!!!
  • icewolf
    Már a Far Cry is forradalmibb volt mint a BF2 ami csak azért 7k még mindíg mert az EA brandhez tartozik...

Az árak nem fedik egy játék minőségét... Főleg ha az ubisoftról van szó.
  • schrank
    nem tudom mit kell ennyire elájulni ezen a krájsziszon egy tucat fps szép grafikával semmi több egy kalap...rt nem ér ami látszik az elődje árán is megjelenéskor 12k fél év múlva 8k +fél év 3k most meg már ingyen osztogatják ezzel szemben a bf2 2 éve kint van és 12k mert multis nem is single csilli-villi lóf...sz ha valamit érdemes idén megvenni fps-ek közül az a "Frontlines: Fuel of War" persze előtte nem árt kipróbálni a demo-t
  • schrank
    fps-ekről volt szó
    amúgy a nfs-t inkább szégyelni kéne nem büszkélkedni vele
  • saxicola
    Nem értek egyet! Az utóbbi években is nagyon sok jó játék volt.
    Gondoljunk csak a Oblivionra, a Prey-re, NFS részek, Company of Heroes és még sorolhatnám.

• Szalámi
    HF2? ÉS hol a MOH: Airbone?
    Amúgy van vmi 2008-ra is. Alan Wake
  • Morden23
    Mondom, rákattintok erre a "játék hivatalos oldala" cuccra... majdnem hasraestem a nyitóképtől.

"Megint sikerült újat és egyedit alkotni"
  • Tinman #3
    Most azt ki kellett moderálni, hogy "Demiajaza HF 2?"

Komoly kérdés volt, és komolyan nem tudom.
  • sped
    Gondolom Half liFe 2 :D FPS-ek is elmehetnének már valami kísérleti irányba. Azért a Crysis érdekes lesz, méginkább a BioShock.
  • Praetor
    HF 2?