21
-
sathinel #21 ) csak winyót kell venni -
huuu #20 Azt nem tudom, hogy meddig lesz erre pénzük az ilyen buzi szervezeteknek.
Remélem 1-2 éven belül tönkremennek a kiadók.
Különben ez rajtunk múlik.
Légyszi ne vegyetek CD-t DVD-t! -
bakagaijin #19 Csak link nincs rá :). -
Cat #18 az cikk, nem hír - ugyanúgy elérhető most is. -
syn7h37ic #17 Fúj! undorító! Ezt a pénzhajhászást! A kalózverziók majd akkor fognak visszaszorulni, amikor ingyen lehet filmeket kapni a boltokban. A kalózkodás már olyan régi, mint az otthoni zenehallgatás. Érdekes. a '60-as években a kutya sem szólt a hippikre, hogy ne másolgassák a szalagos magnójukkal a zenéket. Most pedig egyes országokban börtön jár a zeneletöltésért. tiszta 1984 -
bakagaijin #16 Jól látom hogy az ASVA levetette a bemondó jogdíjas cikket? (Magatehetetlen jogvédők című) Ami a főstory volt az elmúlt 1-2 napban, a hírarchívumban sincs belinkelve. Hát, nem semmi :). -
#15 Ok akkor digitális tvre se lesz értelme átváltani:
-velünk fizettetik a másolásvédelmi szarokat
-minden kva tvhez egy kva szarrámásolásvédett dekóder kell még porfogónak, meg hogy nehogy 1 távirányító elég legyen
-egy háztartásban minden tvre külön elő kell fizetni, elosztani nem lehet
-lfszt a seggükbe :) -
sathinel #14 Lol mostmár a letöltők is a teroristáknak vannak titulálva? lol. Nemsokárra ha másolt film lessz helyszínen fejbelőnek... Egyébként aki pénzért vesz ingyen a neten lévő filmet, adatot, az elég láma. Egy 10 éves torrentet elkezeli rendesen. Ha már gép van kiírni sem nehéz. Aki akkora láma hogy ilyenre költ az meg nem honlapokról fog letölteni hanem megveszi a piacon. Internet ellenörzése kicsit megmagyarázva lenne ennek a szabályozásnak a célja vagy mi? Vagy csak arról van szó hogy az internet terjedése melett nem nézik a TV-t annyian? (én kb hetente 1-2 óra és az is sok..De UPC-hez kell a kábel) -
Bigbiggie #13 "azt szeretnék elérni"...
"a kereskedők, az adott tartalmak tulajdonosai és az előfizetők fizetik meg"...
"Az illegálisan másolt tartalmak terjesztését és a hackereszközöket gyakran csak néhány fiatal számítógépes bűnöző hobbijaként állítják be, pedig egyre világosabbá válik, hogy az így befolyó bevételekből finanszírozzák például a terrorszervezetek működését és az emberkereskedelmet"
ki*tt hipokrita dilettánsok! be egy dél-amerikai városba az ilyenekkel! mit, hogy több millióan üljenek a sitten, vagy, hogy több millió átlagfelhasználó fizesse a nyaralásukat? nyomorék harácsolós köcsögök!
elnézést... -
ssdb #12 hmm... ez egy folyamatos vita aminek semmi értelme. Kalózkodás mindig is volt/lesz amég számgép lesz.. .főleg ilyen letöltési sebességek mellettt :D -
#11 Én amúgy tonna szám viszem haza az 500-600 Ft-os DVD-ket: Traispotting, Dune, Bound, Adaptáció stb. Szinkronosan kiváló minőségben, extrákkal.
Tessék szépen olcsóbban adni a filmeket, vagy a neten árusítani. Sőt ne adj úristen az ember a havi 10 ezer forintos előfizetésével had kapja már meg azt a jogát is, hogy amit lát letölthet.
Még jó hogy a slágerrádiót nem CD-n terjesztik, és aki kazira vesz fel belőle, azt bezárják a gyerekgyilkosok közé. -
tmisi #10 Én már nagyon unom ezt a témát. Mindenki azzal ba***akszik, hogy mennyien töltenek le DVD filmeket fájlcserélőn. Most mégis könyörgöm szerencsétlen júzernek már-már fillérekért adják néhol a 6-8 Mbit-es netet, és azt most mégis mire használja???? Netezni elég 256k is. A szolgáltatóknak azt is tudnia kéne, hogy csak gigabájtos tartalmak letöltésére van értelme ekkora sebességet használni. Ezek többsége pedig természetesen illegális cucc. (Én nem láttam még freeware DVD filmet, vagy DVD-s játékot, hümmm.) -
aaaaa #9 Egyértelmű ha nem hazudnak valami óriásit, akkor sennki nem fogja kellőképpen megsajnálni őket, ezért kénytelenek a terrorista, embercsempész, maffia "varázsszavakat" bevetni, ha már más nem segít.
A másik szokásos csúsztatás megint, hogy azért drágák a dolgok mert létezik a kalózkodás. Pedig a leghülyébb ember is felfogja hogy, ha nem lenne kalózkodás, még pofátlanul drágábban adnának mindent, nem adnának egy fillérel sem olcsóbban semmit, ha 5x annyi fogyna, akkor sem.
Ha rajtuk múlna életfogytiglant adnának minden, "kalóznak" akár az 5 éves kisgyerekeknek is.
A rablók, tolvajok, erőszakoskodók felderítésével tizedennyit nem foglakoznak. -
Cat #8 miért csodálkozol, Kovács László szerint is igy van:
http://www.sg.hu/cikkek/50199/a_maffia_hamisitja_a_dvd_ket -
#7 ugyan ez jutott eszembe ... de milyen rendesek, h a veszteségek ellenére mégis vállalják ezt a kockázatos üzletet, pusztán emberbarááti jócselekedetből ...
én amugy azt hittem, h a drogban és a fegyverekben van a pénz.. kiderült, h nem :O -
#6 Ez is jó:
"Az okozott kár felbecsülhetetlen, az AEPOC becslése szerint csak a másoláshoz szükséges eszközökre évente egymilliárd eurót adnak ki a másolók."
Persze, többek között matricás DVD-ket, meg CD-ket vesznek belőle! De talán még a DVD írón is ott a jogdíj, de hogy az MP3 meg média lejátszókon ottvan az hótziher!!!
LOL -
#5 es warez jatekprogramokbol finanszirozzak a terroristakat is:)) es ezek utan az osszes kart nekunk kell megfizetnunk!:))
-
irkab1rka #4 Külünböztessük meg a kalózt a p2p letöltőtől. Az egyik pénzért adja tovább amije van, a másik meg nem.
A képviselőd következő fogadóórájára menjél el, kérdezd meg tőle, hgoy tudja-e mi a különbség. Ha nem, akkor vissza kell hivni, mert egy pöcs, és nem képviseli az érdekeidet. -
Inquisitor #3 És ki lenne az a sőtétlelkületü idióta, aki pénzt ad a terroroknak mondjuk a Lost HDTV epizodokért ... ??? :D -
prefix #2 ezt tényleg gáz, mégint demonizáljak a dolgot.. -
#1 "Az illegálisan másolt tartalmak terjesztését és a hackereszközöket gyakran csak néhány fiatal számítógépes bűnöző hobbijaként állítják be, pedig egyre világosabbá válik, hogy az így befolyó bevételekből finanszírozzák például a terrorszervezetek működését és az emberkereskedelmet"
Dedúrva. Ezexerint az emberkereskedelem olyan defficites, hogy a warezből kell finanszírozni;)))