BPRNR
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Budapest Rock N Roll szinte legnevesebb képvéselõének a Superbuttnak egy videoklipje.. (ha érdekel valakit😄) :Szájon át
Downhill!!
Holnap Superbutt a Süss fel napban..
Mivel holnap végleg bezár a Süsü remélem sokan leszünk...
Mivel holnap végleg bezár a Süsü remélem sokan leszünk...
Downhill!!
Hát van némi igazság benne. De majd iderül.. Mindenestre a Superbutt egy isten zenekar.. És a Subscribe is.. A Blind Myselfrõl ne is beszélve... Na és az Insane... Jajjjjjj.. Mikkor lesz már koncertt??
Igaz Insane most vot és ku...a jó vott.
Igaz Insane most vot és ku...a jó vott.
Downhill!!
végül is.. Auróra, Sunscreen még a mai napig is köszönnek, néha hamarabb mint én, szóval ki tudja. 😊 De a lényeg akkor is az, hogy nekik mi a fogyasztók vagyunk. Emberibbek mint a tucatbandáknak, kik le se szarnak minket, de azért nekik is megvan minden városban a rajongóik akikkel szívesen elbeszélgetnek velük egy-egy sör mellett. De több semmiképpen. 😊 Nem is baj ez 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez nem igy van.. Hidd el emlékezni fog rád.. Nekem is szinte mind bratyi. A Subscribeból Csongor Bálintot énekest és a Mike-t a gitárost is ismerem.. Mind ezt ugy hogy egy koncert utánni beszélgetésból lett. Szóval szerintem ha legközelebb mennek nyugottan köszönj neki.. Megismer az tutti!!
Downhill!!
most voltak itt, pár társzenekarral Székesfehérváron. Ami a legjobban tetszett, hogy az összes zenész ott bratyizott az emberekkel. Söröztünk, beszélgettünk, csocsóztunk. Ez a hozzáállás tetszik. A végén a Superbutt Vörösével majdnem barátokként váltunk el. Nincsenek illuzioim, a mai napon már nem is emlékszik egyikünkre sem, de tetszik, ahogy közös hangot probálnak teremteni azokkal, akik miattuk jöttek el.
Még a színpadra felugrálokat is egész jól türték a fiúk, sõt még volt olyan akit õk hivtak fel mert tetszett nekik a jellmezük 😊
Még a színpadra felugrálokat is egész jól türték a fiúk, sõt még volt olyan akit õk hivtak fel mert tetszett nekik a jellmezük 😊
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
subscribe-t imádom
highfly , roll n rock , feedback
highfly , roll n rock , feedback
Ja és még annyit hogy szinte mindenkitõl tudtok az oldalról zenét leszedni.. Ez minden eggyüttesnél két szám ami csak bemutatkozás..
Downhill!!
Sziasztok!!!
Nyitottam egy totyikot... A Budapest Rock N Roll Tagjainak!!!
Ezekbe beletartozik: Subscribe, Superbutt, Blind Myself, és még sokan mások!!!
Ha kedvelitek ezeket a zenekarokat gyertek ide!!! És irjatok.. (igaz a címet elirtam DDDD)
A honlap:BPRNR
Nyitottam egy totyikot... A Budapest Rock N Roll Tagjainak!!!
Ezekbe beletartozik: Subscribe, Superbutt, Blind Myself, és még sokan mások!!!
Ha kedvelitek ezeket a zenekarokat gyertek ide!!! És irjatok.. (igaz a címet elirtam DDDD)
A honlap:BPRNR
Downhill!!