15
-
#15 bírom az SG cikkeinek képminőségét... erre azért oda lehetne figyelni :P -
#14 BUTA VAGY.
Ki mondta, hogy egyiptomi múmia lesz??? Olvasd már el a film címét vazeg: A sárkány átka. Szerinted Egyiptomban ismertek sárkányt???
Kínában is voltak ám múmiák, nem is kevesen. Ergo...? -
GErYkE83 #13 Imothep Imothep!-et a népnek!! nembaj majd a Múmia 4-ben visszatérnek mind2-en Jet Livel igázzák le a világot, és a végén összevesznek Anck Su NaMun-on!!! Győzzön a jobbik!! -
Librarian #12 Ha Vosloo játszhatná, akkor sosem lehetne elég méllyen... -
#11 Na ez tuti lerombólja a múmia fílinget.A kettő végén csak azt szúrták el szerintem hogy túl méjre került imhotem onnan kicsit nehéz lett volna visszahozni de ha meg mégeszszer visszahozzák az már lerágott csaont lett volna szerintem. -
#10 Ezek szerint Anck Su Namun sem lesz :( pedig Arnold Vosloo Imhotep szerepében milyen jól tudta mondani már: Anck Su Namun?! :D
-
#9 J. Li-nek volt már mumiás filme( A láda), persze nem ő volt a múmia
Ázsiai gonoszt pedig Halálos fegyver 4-ben volt utoljár gonoszt J.Li, ha bár az egyetlenben is gonosz volt.
Hű de leírtam -
Librarian #8 Nekem már a kettő sem tetszett...
Az a hülyegyerek. Pff.
Az egy az volt a jó. -
Grizzly87 #7 A címből ítélve valószínüleg nem egyiptomban fog játszódni a sztori.
És így már érthető Jet-Li, mint múmia. Sztem jó filmjei vannak Jet-Li-nek, persze nem lehet mindenkinek ugyan olyan ízlése. -
Loverman #6 egyértelműen B film lesz a 3. rész. -
viizo #5 jaaaj neee :(
a múmia sorozat a szívem csücske, erre ezt is elgagyisítják :(((
először rob cohen, most jet lee :SSS -
Atomy #4 Én nem vagyok fajgyűlölő(csak szag-gyűlölő), de eléggé fura hogy egy egyiptomit egy ázsiai játszik, főleg egy olyan filmben ahol nem a színészi játékon van a hangsúly hanem a látványon. Ha pedig valamilyen ázsiai szál lesz benne akkor meg az a fura :) -
pauly #3 Jet Li-t meg amúgy se nagyon csípem :) -
pauly #2 Már a 2. rész se volt szvsz olyan jó,a 3.-tól már nem is várok sokat.
Arnold Voslo meg kár hogy nem lesz benne...Ő tényleg jó volt... -
GErYkE83 #1 Arnold Voslo volt az igazi Múmia... 3. rész gagyi lesz már látom előre... hérdekes Rob Cohen 1 vérbeli akciórendező, nem tudom, hogy jó választás e 1 mumia film ledirigálásához...