pattogatott kukorica öntetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
jó lenne tudni milyen speciális öntetet használtak xD
Ne tudjátok meg. Mintha szar darabkák lennének a fogaim között. <#idiota>#idiota>
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
hanem egy valamilyen fajta por szerü ízesítõ amit rá szórnak süléskor.....én kiskoromban figyeltem meg ennek a mûvészetét a moizban :]
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
És naon fincsi volt.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
help
asszem ilyen vödrös pálmaolajat,de az melegítés elõtt
még csak ilyen keményebb állagú,kb. mint a hûtõben tartott zsír.
amúgy sztem is a moziba a legjobb😊 de az nem öntet.
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!
amúgy meg a palacsintába tán nem raksz sót? :ss
-the invisible-
édes kaja cukorral
ne vegyíccsük, nem szerettem a kínaji ésdesavanyút :S
ha jól tévedek, akkor ez is egyébként amcsiból jött ötlet
pl nekem a fánk az úgy néz ki, hogy fánk és porcukor meg lekvár.. persza amcsinkál le van öntve minden mázzal - azt már nem szeressem (pedig édes édessel <#crazya>#crazya>)
pattogatott kukoráicára is max a sajtos "feltét" hangzik jól 😊
[/spam]™
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
talan tejfolt tudok ra elkepzelni
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Régen láttam tecsóba hagymás izesítésût jó nagy zacsiban, na az isten volt. 😄
Persze azóta sem találtam..:-|
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
\"Ha majd kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, kifogtad az utolsó halat, rájössz, hogy a pénz nem ehető\"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊