22
-
#22 Egy animációs film főleg gyerekeknek készül ugye... ;) Egy tizenévest biztosan nagyon érdekel, hogy Kiefer "Jack Bauer" Sutherland lesz Raistlin hangja.
Számomra csak az a lényeg, hogy teljes legyen az élvezeti érték, és ne valami abszolút láma fordítsa (a hivatalosan és hobbi szinten), hanem átjöjjön az eredeti fordítás Tűzkovács Kovástul és Tasslehoff Fúrólábastul.
(Amerika-mániások kövezhettek. :P) -
winnie #21 "Mert ugye az angollal túl sokat nem ér az, aki nem beszél angolul, vagy éppen nem érti. "
felirat? -
#20 És kik lesznek majd magyar szinkronhangok? Mert ugye az angollal túl sokat nem ér az, aki nem beszél angolul, vagy éppen nem érti. Amúgy vicces, amikor a magyar mozikban is úgy reklámoznak egy animációs (főleg gyerekeknek szóló) filmet, hogy ilyen és ilyen amerikai sztár adta hozzá a hangját...
Nagyon kiváncsi vagyok, hogy miként oldják meg a karakterek kinézetét, és már azt is szeretném tudni, hogy miképpen is néz ki egy surranó. :) -
fujin #19 ööö... csak hogy picit csipkelődjek... azért sztem eléggé nyílvánvaló, h teljesen más kaliber raistlin és caramon... ;)) tuti nem adnám nekik ugyanazt a hangot :) -
Hoz_Hun #18 Amúgy nálam is alapmű. Imádtam a regényeket. Annakidején többször is elolvastam. -
Hoz_Hun #17 "mellesleg ki lesz Caramon?"
Ezt biztos viccnek szántad. Lol. Caramon Raistilin ikertestvére (egypetéjüek) és ha Raistilint Kiefer Sutherland szinkronizálja akkor vajon ki szinkronizálja az ikertesóját? -
#16 Nagyon nagyon kíváncsi leszek erre. Remélem a másik 2(3-4?) részt is megcsinálják :) -
fujin #15 már készül egy a silent vertigo fejlesztésében... ;)
http://solarah.silentvertigo.hu/index2.php -
Loverman #14 azért amit még megérdemelnénk, az egy MAGUS rpg játék,szerintem... vannak is róla tervek a fejemben,csak programozni nem tok. -
Kingfisher #13 Köszi az infót, Szukits kezdte el kiadni, de akkor beszerzem a paperbacket. Csak én ilyen hülye vagyok, és mindenből azonos verzió álljon a polcomon. Akkor lesz 2 őszi alkonyom :( -
Zro #12 Nem hinném, hogy rizikós lenne.
Ha jól megcsinálnák, tuti megérné nekik.
Nézd meg az Eragon-t. Nem volt egy kiemelkedő alkotás:
Production Budget: $100 million
TOTAL LIFETIME GROSSES
Domestic: $73,322,107 30.7%
+ Foreign: $165,609,871 69.3%
= Worldwide: $238,931,978 -
Kagemusha #11 Eloszereplos filmet csinalni egy D&D konyvbol/sorozatbol/univerzumbol rizikos, inkabb a rajzfilm, meg ha az erzelmek abrazolasa az arcon kisse nehezebb is.
Amugy szerintem a Forgotten Realms jobb vilag, de "kinek a pap, kinek a papne (nekem speciel a Schulz Gizi)" -
usi12c #10 üdv. a keményfedeles verzióval az a helyzet, hogy elkzdte kiadni asszem az egyik kiadó (nem tom pontosan melyik) és az első két kötetet (Őszi alkony, Téli éj) ki is adták. De aztán vmilyen jogi vitába keveredtek vmely másik kiadóval, és ezért a 3. kötetet már nem adhatták ki, és nem is fogják, mivel azóta a jogok a Deltavision kiadónál vannak. Elég kicseszés, tudom, de ez van. -
fujin #9 uuhúúú... a sárkánydárdák trilógiája indított el a szerepjáték és az olvasás útján...
...nagyon várom, de mint általában, szerintem most sem lesznek képesek a könyv akár csak töredéknyi értékét bemutatni... ezért aggódom cseppet...
a 2. 3. részt még asszem nem adták ki keményfedeles verzióban... bookline.hu nézegesd szorgalmasan, ott tuti lesz, ha megjelenik.
amúgy csendben jelezném, h igény szerintem volna a fantasy jellegű mozgoképekre, csak nem ilyen silány xéna+herkules+d&d és mittomén még mien trágya minőségben... tekintve, h a fantasy rajongók műveltebb népség... ezért nem érik be a szokásos "húzzunk le róluk sok bőrt, és keressünk sokat" megoldásokkal... -
moRtiZ #8 Ahelyett hogy a Fekete Rozsa Lovagja-t tolnak filmbe. Vilag legjobb konyve. :) Lord Soth FTW!!! :) -
winnie #7 kár, de szerintem meghányták vetették és lemondtak a filmről. sok pénz és nem számolnak megtérüléssel. a műfaj nem olyan, hogy bazírozni lehessen rá. a GYU hátszéllel indult, de a D&D film nagyot bukát és a többi fantasy sem muszikál jól. -
MrTressy #6 kár hogy nem rendes filmet csináltak belöle normális rendezö+ szereplö gárdával újabb kultusz film születhetne belöle... -
Kingfisher #5 Hm...bocs az offért, de nem tud valaki valami könyvesboltot, ahol kapható a keményfedeles krónikák 2. 3. része? :)
A hírhez meg annyit, csak reménykedni tudok valami hangulatos dolog sül ki belőle. -
Loverman #4 mellesleg ki lesz Caramon? -
Loverman #3 biztos sok D&D-s nézi majd meg -
cadeyrn #2 zsír, h ezt vagy fél éve tudom az IMDB-ről :) -
Librarian #1 Hát nem is tudom... :s Én imádtam a könyveket, remélem jó lesz.
Bizakodjunk.