15
gculpt 3d modellezo
  • gaalgergely
    gSculpt magyar oldalanak linkje
  • gaalgergely
    csinaltam egy kezdetleges oldalt gsculptrol par video gyakorlattal, ha valakit erdekel es tul tud nezni az oldal igen-igen amator szintjen annak talan szolgalhat nemi ismeretet magyar nyelven. (foleg ha nemetes vagy) :) .
    az oldal cime:
    http://www.gaalgergely.sitesled.com/
    barminemu epito jellegu kritika, javaslat szivesen fogadott itt a forumon.
    udv, gaal gergely.
    gsculpt magyarra forditoja.
  • gaalgergely
    uj verzio jelent meg ma..mar at lehet aakitani a 3d ablak szineit a sajatodra....en mar le is teszteltem es kicsit wings-esse tettem :)
  • gaalgergely
    bocsi...gtk-t innen.
  • gaalgergely
    konvertalgatni meg nme lehet nagyon...csak wavefront obj..de aztan ugye ezt mar mas progikban, mint pl. blender meg tudod szerkesztgetni, uvzni, animalni, texturazni, es utanna exportalni mint collada vagy direc x file amit mar benyomhatsz popularis jatekba...vagy md2 igy hirtelen :)
  • zoolee
    oks meg van....
    Kcsit szokni kell..
    Monnyuk az a parancssor eltűnhetne a háttérből...
  • gaalgergely
    van beepitett magyar nyelv. nem bonyolult ha mar van tapasztalatod mas 3d progikkal..egyebkent meg hogy magyar nyelvu, akkor meg jobban elosegiti a nem bonyolult kategoriat. :)
    magyarul fog bejelentkezni ha az operacios rendszered magyar (win xp, vagy linux). ha megsem teszi, akkor le kene tolteni a gtk legujabb verziojat. telepites utan a strat menube berakja a gtk panelt, ott ki lhet valasztani mi legyen a gtk-t hasznalo programok alap nyelvezete, csak allitsd magyarra es kesz.
    gtk-t innen
  • Inquisitor
    Át lehet valami másba konvertálni ez a Wavefront OBJ fájlt?
    Teszem azt mondjuk be akarok illeszteni egy popoláris játékba valamit?
  • zoolee
    NA meg van.-....
    Megnézem mien....
    Bonyolult????
    Van beépített magyar nyelv???
  • zoolee
    NA megvan de időtúllépés van...
  • zoolee
    Honnan lehet dónlódolni???
    Mert ott a downloadban nem nagyon látommm
    csak lamee vok...
    PLS link...
  • gaalgergely
    semennyi penz...ingyenes.
  • zoolee
    Mennyi money az ára???
  • zoolee
    Jónak tűnik....
  • gaalgergely
    udv...egy 3d modellezorol lenne szo, amit magyar nyelven is lehet tobbe kevesbe hasznalni. en magam keszitettem hozza a forditast, ha valami problema lenne vele engem kell akkor felkotni erte :)
    eleg jo kis modellezo kepessegei vannak a kicsinek, mint a wings 3d-nek. nemely eszkoze meg tul is szarnyalja azokat...a szamitas igenyes reszek c++ ban vannak, amugy a tobbi python buhera, szal nem egy rocket a progi, de mukodik. adjatok egy kis idot neki felfedezni a benne rejlo lehetosegeket, s ha valaki csinal vele valami ertelmeset, elkuldhetnetek az oldal galeriajaba :D
    ok, nezzetek meg egy videot rola

itt

nezzetek vegig hogy lassatok miben is kulonbozik a wingstol...
    na jo, nincs neki uv editorja :)

a fenti video ota a srac megcsinalta a felulet csuro eszkozt, shortcut editorral pedig olyanna teszed a billentyuzetet amilyenne akarod.
    ahhoz kepest hogy open source nem rossz. azt kivanom, barcsak a blenderben lennenek meg ezek a cuccok :)
    a progi weblapja
    nezzetek szet a video tutorials reszlegben is, nekem a draw face video tetszett a legjobban...whooa :O