Frontline: Fields of Thunder
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Virágboltit honnan lehetne beszerezni?
2 általam ismert és használt "virágboltban" is néztem, de nem találtam :S
2 általam ismert és használt "virágboltban" is néztem, de nem találtam :S
De, egészen véletlenül pont azt. És egy nagy rakás szar a cucc.
hééé ez egészen véletlenül nem teljes egészében a Blitzkrieg 2 motorját használja? mer nekem úgy tûnik....
persze ez nem probléma sokkal inkább észrevétel
persze ez nem probléma sokkal inkább észrevétel
\"A kemény és kitartó munka idővvel meghozza gyümölcsét... A lustaság azonnal!\"
Vki játszik a Frontline-nal??,Mert én elakadtam a második német pályán! Vki jár már ott?Ha igen,akkor,hogy tudta likvidálni az ellenséges nehéztüzérséget?Ha a hidakat megcsináltatom,akkor szétlövik,vagy az átkelõ egységeimet lövik szét... Tudna vki segíteni???Nagyon fontos!!!Elõre is köszi!Csumi!
Next PC upgrade: 2022
Szerintem lehet törölni ez a topicot...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Jöhetnek a screenek😉
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
sorry de ez jobb mint a CoH, lehet hogy csúnyább (ami a rendszerigényt tekintve nem csúnya), de a CoH-nál sokkal realisztikusabb, nehezebb, és nem olyan scriptes sz*r, sokkal komolyabban lehet benne taktikázni
nekem megvan igazhogy oroszul, de lehet belõle angolt csinálni csak nem árt valaki aki tud oroszul 😊
ui.: ez inkább Blitzkrieg + Sudden Strike keverék
nekem megvan igazhogy oroszul, de lehet belõle angolt csinálni csak nem árt valaki aki tud oroszul 😊
ui.: ez inkább Blitzkrieg + Sudden Strike keverék
Nem is mondtam hogy veri, nekem ez olyan Panzers Sudden Strike keverék.. :S
CoH-t nem veri...
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
szép csak azok a cirill betûk eléggé unszimpatikusak...<#szomoru1>#szomoru1>
ha van angol nyelv is benne akkor természetesen klafa 😄
ha van angol nyelv is benne akkor természetesen klafa 😄