15
-
szurka #15 hehhehe jó móka lesz
ha majd elfut egyáltalán..... -
Loverman #14 csak ne lenne minden felszín ilyen mű kinézetű a játékban... -
sgbo #13 Miért az alapsztorinak van köze a valósághoz. Ha armed assaultban vagy CS-ben így jönne a vér akkor kötözködhetnél, de egy játékban ahol ilyen óriás izék szaladgálnak nem nagyon... -
neoG #12 Itt egy f@szi akinek a kezeit az erő jobban átjárja mint az Uralkodónak a Jedi visszatérben,és egy hatlövetűvel lövöldöz az őt vascsővel megtámadó bekötözött fejű zombira úgy 1960 környékén.Szerintem ennek sincs köze a valósághoz(bár '60as években még gondolati síkon sem léteztem, lehet akkor ez volt a módi:)))) -
#11 De ezek zombi valamik...nekik lehet magas a vérnyomásuk...mert már meghaltak (a magas vérnyomástól)és szövetük sincs...a vér vette át az izom és a hús helyét :) -
Morden23 #10 Hát az a harmadik kép kurvajó:D
Nem csak azért, mert minimum 1 liter vér azonnali kiáramlását láthatjuk (ugye ez azért mégis az egyötöde a teljesnek), hanem figyeld meg, micsoda "kézifegyver" okozta ezt a vérrobbanást :D
Öncélú, fröccsögő vérrel nagyot alkotni akaró játékprogramozók - Szevasztok! -
Indigo #9 Képek alapján van egy olyan érzésem, hogy nekem ebből a demó is elég lesz... -
Indigo #8 Ez nevetséges... Röhejes... SZÁNALMAS! Köze nincs a valósághoz.
A harmadik képen úgy fröccsen ki az emberből a vér, mintha vederből öntötték volna ki. Ha megvágják az embert, nem kezd el rögtön literszámra vérezni, vagy akkora vérnyomás kellene hozzá, ami elve szétnyomná az ember agyát... :) -
Kingfisher #7 Valósághűnek nem mondanám, megnézhettek volna 1-2 leírást arról mi történik a lövedék becsapódásakot :) -
#6 Ez nem véres hanem valósághű! :-)
-
Atomy #5 Nem értem ezt a vér problémát, ha valakit pofánlőnek sörétes puskával az még ok, de ha ettől kiserken a vére akkor az már brutalitás?
Soem értettem egyesek mennyire leegyszerüsítve tudnak gondolkodni:
- véres dolog erőszakos, nem véres mehet
- bármilyen meztelen, sexel kapcsolatos dologtól a gyerek sokkot kap, képtelen megérteni
- amire azt mondják drog csak káros és illegális lehet amire meg nem(dohány, alkohol, tv, stb.) azzal ilyen gondok nincsenek
- és még lehetne sorolni végtelenségig -
#4 Guszta! -
ExE #3 A Doom 3-ban több a vér.Volt egy-két terem,ahol ha nem volt 20 hektoliter vér a falon,akkor egy csöpp sem. -
gyuri12 #2 a GoW-ban több a vér!:D -
#1 rulz