15
  • szurka
    hehhehe jó móka lesz
    ha majd elfut egyáltalán.....
  • Loverman
    csak ne lenne minden felszín ilyen mű kinézetű a játékban...
  • sgbo
    Miért az alapsztorinak van köze a valósághoz. Ha armed assaultban vagy CS-ben így jönne a vér akkor kötözködhetnél, de egy játékban ahol ilyen óriás izék szaladgálnak nem nagyon...
  • neoG
    Itt egy f@szi akinek a kezeit az erő jobban átjárja mint az Uralkodónak a Jedi visszatérben,és egy hatlövetűvel lövöldöz az őt vascsővel megtámadó bekötözött fejű zombira úgy 1960 környékén.Szerintem ennek sincs köze a valósághoz(bár '60as években még gondolati síkon sem léteztem, lehet akkor ez volt a módi:))))
  • 0Speed0
    De ezek zombi valamik...nekik lehet magas a vérnyomásuk...mert már meghaltak (a magas vérnyomástól)és szövetük sincs...a vér vette át az izom és a hús helyét :)
  • Morden23
    Hát az a harmadik kép kurvajó:D

Nem csak azért, mert minimum 1 liter vér azonnali kiáramlását láthatjuk (ugye ez azért mégis az egyötöde a teljesnek), hanem figyeld meg, micsoda "kézifegyver" okozta ezt a vérrobbanást :D

Öncélú, fröccsögő vérrel nagyot alkotni akaró játékprogramozók - Szevasztok!
  • Indigo
    Képek alapján van egy olyan érzésem, hogy nekem ebből a demó is elég lesz...
  • Indigo
    Ez nevetséges... Röhejes... SZÁNALMAS! Köze nincs a valósághoz.

A harmadik képen úgy fröccsen ki az emberből a vér, mintha vederből öntötték volna ki. Ha megvágják az embert, nem kezd el rögtön literszámra vérezni, vagy akkora vérnyomás kellene hozzá, ami elve szétnyomná az ember agyát... :)
  • Kingfisher
    Valósághűnek nem mondanám, megnézhettek volna 1-2 leírást arról mi történik a lövedék becsapódásakot :)
  • MrPrise
    Ez nem véres hanem valósághű! :-)
  • Atomy
    Nem értem ezt a vér problémát, ha valakit pofánlőnek sörétes puskával az még ok, de ha ettől kiserken a vére akkor az már brutalitás?
    Soem értettem egyesek mennyire leegyszerüsítve tudnak gondolkodni:
    - véres dolog erőszakos, nem véres mehet
    - bármilyen meztelen, sexel kapcsolatos dologtól a gyerek sokkot kap, képtelen megérteni
    - amire azt mondják drog csak káros és illegális lehet amire meg nem(dohány, alkohol, tv, stb.) azzal ilyen gondok nincsenek
    - és még lehetne sorolni végtelenségig
  • HuAn82
    Guszta!
  • ExE
    A Doom 3-ban több a vér.Volt egy-két terem,ahol ha nem volt 20 hektoliter vér a falon,akkor egy csöpp sem.
  • gyuri12
    a GoW-ban több a vér!:D
  • sweech
    rulz