12
-
#12 Ilyen baromság hogy juthat valkinek az eszébe?? Milyen filmet lehet csinálni a Postalból? Magának a játéknak is az volt a lényege, hogy nincs konkrét értelme, akkor most mit akar ez vászonra vinni? Mondjuk ha más nem, már ezért meg fogják nézni. Persze a House of the Dead megfilmesítése is nagyon épelméjű ötlet volt. Egy árkád 'lövöldözős' játékból filmet... könyörgöm. Akkor már Time Crisis vagy valami. A következő project mi lesz? Megfilmesíti a tetris-t, vagy a pong-ot?? Elmebaj -
HJPOWER #11 Erre kíváncsi vagyok! ;) -
Librarian #10 Basszus, nem értem... hogyan rendezhet még mindig egy ilyen szar??? Az eszem megáll... :-o -
Morden23 #9 "Abból a játékból akkora filmet lehetett volna csinálni, hogy még!"
Illetve: abból a játékból akár FILMET is lehetett volna csinálni :D -
Sliderx #8 Ez a rendező egy vesztes! Kár volt neki adni az Alone in The Dark-ot.
Abból a játékból akkora filmet lehetett volna csinálni, hogy még! És most ráadásul még folytatja is. No comment... -
Morden23 #7 "elég sok mindent adtak a kezébe amiből lehetett volna valami, nem lett."
Egyik sem volt potenciális sikerfilm, nem fordítottak túl nagy összeget a marketingre, valamint az összes játékadaptáció bőven az adott játék "fénykora" után került bemutatásra, nem pedig a népszerűségük csúcsán.
Tehát "üzletileg" egyiktől sem lehetett sokat várni. Az más kérdés, hogy még ilyen feltételek mellett is sikerült megalázóan szar filmeket készítenie. -
#6 JIHAAD! :D ez mekkora sztem nem lesz rossz, legalábbis a játék hangulatát visszaadja, ott van benne a krotchy is lol -
#5 elég sok mindent adtak a kezébe amiből lehetett volna valami, nem lett. -
Morden23 #4 "2. De érted... már eleve, hogy valakinek megforduljon a fejében, hogy a Postalból filmet kellene csinálni. "
Nem meglepő. Ki adna a kezébe olyasmit, amiből lehetne is valami? :D
"Ez a fax, kb. olyan, a filmiparban, mint nálunk Kelemen Anna."
Azt a spiné nekem sem teljesen tiszta... nemcsak randa, mint a nyílt lábszártörés, de meglepően primitív (nem buta, hanem primitív - szinonímaként a "prosztó"-t tudnám írni). Más kérdés, hogy a magyar fake-celebrity réteg még ebben az országban sem képvisel túl magas ázsiót.
-
#3 1.Jó, megértettem. Ez a fax, kb. olyan, a filmiparban, mint nálunk Kelemen Anna.
Ótvar randa/ellenszenves, sugárba hánysz tőle és a "munkája" eredménye még viccnek is rossz.
Én ezt kívánom mindkettőnek:
/Vegyjele: As/
2. De érted... már eleve, hogy valakinek megforduljon a fejében, hogy a Postalból filmet kellene csinálni. -
Morden23 #2 A Postalhoz valóban nem kell tehetség, de a filmrendezéshez nem árt. Sikerült összevágniuk egy olyan trailert, amiből sem humor, sem izgalom, sem akció nem jön le. Ha a másfél perces előzetes ennyire unott-unalmas, akkor milyen lesz a film?
Abból a másfél percből ráadásul a fele Uwe Boll-önreklám.
Elég lett volna kiírni: from the director of... Bloodrayne, Alone in the Dark, House of the Dead stb. Nem is nézné senki tovább a trailert :D -
#1 Lehet ez a műfaj bejön neki. A postalhoz nem kell nagy tehetség. Talán ezt nem rontja el :D