Nem jön be egy weblap
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Line : generic, class2.php
Error reported as: <6>6>: Nincs megfelel� kapcsolat a mySQL-hoz. Ellen�rizd az e107_config.php file-t, hogy megfelel� információkat tartalmaz-e.
ez jön be az oldalomon. www.mrftf1l.atw.hu....mi lehet a baja?
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Ez azért nem lehet, mert:
"Linuxon tökéletesen mûködik,csak windows-ban nem"
válcs netet!
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Igen emberek! Újra egy idióta hozzászólást láthattatok! 😄
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Nálam, és másoknál természetesen bejön.
hosts állomány rendben, tûzfal, vírus/spyware-kergetõ elvileg nem zavar be, böngészõben semmi nincsen letiltva, más oldalak bejönnek), csak Windows alatt van baj.
http://pcforum.hu/tudastar/33286-18/Nem+jon+be+a+weblap.html
http://weblabor.hu/forumok/temak/16722
Két lehetõség lehet:
* Kliens oldali probléma - valahol a Windowsban valami szûrés bekapcsolva maradhatott (ezt tartom valószínûbbnek)
* Szerver oldali probléma - a tárhelyszolgáltató letiltotta a weboldal Windowsos böngészõvel való megtekintését az adott címrõl (de akkor ennek a szerver logban valami nyoma kell hogy maradjon 😉 )
szerintem akaszd fel magad mert nem jön be az a weblap...
ilyenért topikot nyitni. :\
nekem egy idõben semmilyen atw-s oldalt nem engedett, aztán szegeltek valamit rajta...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A világért se oszd meg velünk, hogy melyik... nehogy véletlenül segíthessünk <#szomoru1>#szomoru1><#ticking>#ticking>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amugy megoldast, igy hirtelen en sem tudok😉 Ha csak az az egy weboldal/szerver nem mukszik, probald a Security beallitast levenni, allitgatni, stb.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
de sztem elfért volna más topikban,bár ez érdekes probléma,de sztem zárni fogják.
egyébként nem tudok megoldást a problémádra :-cc
ReaL MaDRid x siempre
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Firefox, O/A, Maxthon, IE, Netscape?
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy szerveren lévõ weblapokat nem hajlandó behozni a böngészõm.Linuxon tökéletesen mûködik,csak windows-ban nem.Mindenkinek megy, és nekem is mûködik minden egyéb oldal.FTP-re feltudok csatlakozni windows alatt is, de weblap nem akar bejönni.Felettébb idegesítõ,fõleg úgy hogy a saját weblapomról van szó.Próbáltam ipconfig renewet,semmi nem változott.Szomszédba is megpróbáltam,neki is mûködik.Megpingeltem dosba,és a szervert látja.Próbáltam 3 féle böngészõben, a hosts fájlz is megnéztem,de csak a localhost van benne.Tûzfal nincs.
Hibaüzi:A kiszolgálóhoz való kapcsolódás alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben
Mi lehet a gond?