30
Nem jön be egy weblap
  • rvn #30
    CRITICAL_ERROR:
    Line : generic, class2.php

    Error reported as: [6]: Nincs megfelel� kapcsolat a mySQL-hoz. Ellen�rizd az e107_config.php file-t, hogy megfelel� információkat tartalmaz-e.



    ez jön be az oldalomon. www.mrftf1l.atw.hu....mi lehet a baja?
  • passatgt #29

    Ennyi bejön
  • passatgt #28
    mostmár a kék háttér bejön, és a favicon is, de más nem
  • Dj Faustus #27
    "de a szolgáltató tilthatta le"
    Ez azért nem lehet, mert:
    "Linuxon tökéletesen működik,csak windows-ban nem"
  • Jagi #26
    nekem több nem tetszik nem csak egy...
  • akyyy #25
    nálam az eof-os honlapok nem jönnek be, suliba viszont igen, előröszr azt hittem gép hiba, de a szolgáltató tilthatta le, mrt akinek szintén olyan netje van mint nekem, azoknak se jön be, sztem nálad is ez lehet:)


    válcs netet!
  • Sir Quno Jedi
    #24
    Jah, látom nem...
  • Sir Quno Jedi
    #23
    Nem lehet, hogy ékezetes az oldal címe?! :D
  • Phat Smoker #22
    hívd hangosabban
  • passatgt #21
    Nyitva van de még mindig nem akar bejönni
  • Checkerboy #20
    Nyisd ki az ajtót!


    Igen emberek! Újra egy idióta hozzászólást láthattatok! :D
  • Dj Faustus #19
    A sajátja - ott van az aláírásában.
    Nálam, és másoknál természetesen bejön.
    hosts állomány rendben, tűzfal, vírus/spyware-kergető elvileg nem zavar be, böngészőben semmi nincsen letiltva, más oldalak bejönnek), csak Windows alatt van baj.




    Két lehetőség lehet:
    * Kliens oldali probléma - valahol a Windowsban valami szűrés bekapcsolva maradhatott (ezt tartom valószínűbbnek)
    * Szerver oldali probléma - a tárhelyszolgáltató letiltotta a weboldal Windowsos böngészővel való megtekintését az adott címről (de akkor ennek a szerver logban valami nyoma kell hogy maradjon ;) )
  • SNAKE01 #18
    pfff...lol! -.-
    szerintem akaszd fel magad mert nem jön be az a weblap...
    ilyenért topikot nyitni. :\
  • fifi #17
    proxy?

    nekem egy időben semmilyen atw-s oldalt nem engedett, aztán szegeltek valamit rajta...
  • Tinman - VIP
    #16
    "Nem jön be egy weblap"

    A világért se oszd meg velünk, hogy melyik... nehogy véletlenül segíthessünk
  • Alexease - VIP
    #15
    Melyik az a weboldal, talan megnezhetne mas is?:) Persze, ha publikus?!:)

    Amugy megoldast, igy hirtelen en sem tudok;) Ha csak az az egy weboldal/szerver nem mukszik, probald a Security beallitast levenni, allitgatni, stb.
  • Pheaper #14
    kösce :)
  • hunbasser #13
    -.-

    mellesleg jó a logód
  • hunbasser #12
    először azt hittem,h egy láma nyitotta a topikot,de mikor megláttam a logot,kicsit meglepődtem,miután elolvastam a hsz-d,már nem lepődtem meg annyira,inkább az jutott eszembe,h fura címet adtál a topiknak :)
    de sztem elfért volna más topikban,bár ez érdekes probléma,de sztem zárni fogják.

    egyébként nem tudok megoldást a problémádra :-cc
  • hunbasser #11
    :DDDDDDDdddddddddddddddddddd
  • Pheaper #10
    :DD de égett itt vki :D
  • Matthewpamer
    #9
    format
  • Rexor
    #8
    Jah, sry
  • passatgt #7
    "Tűzfal nincs."

    :)
  • Rexor
    #6
    Tűzfal?
  • passatgt #5
    "Próbáltam 3 féle böngészőben"

    :)
  • Blasta #4
    Próbáltad több böngészővel?
    Firefox, O/A, Maxthon, IE, Netscape?
  • Blasta #3
    [csak viccezik] :D
  • Blasta #2
    Melyik szexoldalról van szó?
  • passatgt #1
    Hali!Nem igazán tudom hova fordfuljak a problémámmal:

    Egy szerveren lévő weblapokat nem hajlandó behozni a böngészőm.Linuxon tökéletesen működik,csak windows-ban nem.Mindenkinek megy, és nekem is működik minden egyéb oldal.FTP-re feltudok csatlakozni windows alatt is, de weblap nem akar bejönni.Felettébb idegesítő,főleg úgy hogy a saját weblapomról van szó.Próbáltam ipconfig renewet,semmi nem változott.Szomszédba is megpróbáltam,neki is működik.Megpingeltem dosba,és a szervert látja.Próbáltam 3 féle böngészőben, a hosts fájlz is megnéztem,de csak a localhost van benne.Tűzfal nincs.
    Hibaüzi:A kiszolgálóhoz való kapcsolódás alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben

    Mi lehet a gond?