30
Nem jön be egy weblap
-
#30 CRITICAL_ERROR:
Line : generic, class2.php
Error reported as: [6]: Nincs megfelel� kapcsolat a mySQL-hoz. Ellen�rizd az e107_config.php file-t, hogy megfelel� információkat tartalmaz-e.
ez jön be az oldalomon. www.mrftf1l.atw.hu....mi lehet a baja? -
Ennyi bejön -
#28 mostmár a kék háttér bejön, és a favicon is, de más nem -
#27 "de a szolgáltató tilthatta le"
Ez azért nem lehet, mert:
"Linuxon tökéletesen működik,csak windows-ban nem" -
#26 nekem több nem tetszik nem csak egy... -
#25 nálam az eof-os honlapok nem jönnek be, suliba viszont igen, előröszr azt hittem gép hiba, de a szolgáltató tilthatta le, mrt akinek szintén olyan netje van mint nekem, azoknak se jön be, sztem nálad is ez lehet:)
válcs netet! -
#24 Jah, látom nem... -
#23 Nem lehet, hogy ékezetes az oldal címe?! :D -
Phat Smoker #22 hívd hangosabban -
#21 Nyitva van de még mindig nem akar bejönni -
#20 Nyisd ki az ajtót!
Igen emberek! Újra egy idióta hozzászólást láthattatok! :D -
#19 A sajátja - ott van az aláírásában.
Nálam, és másoknál természetesen bejön.
hosts állomány rendben, tűzfal, vírus/spyware-kergető elvileg nem zavar be, böngészőben semmi nincsen letiltva, más oldalak bejönnek), csak Windows alatt van baj.
Két lehetőség lehet:
* Kliens oldali probléma - valahol a Windowsban valami szűrés bekapcsolva maradhatott (ezt tartom valószínűbbnek)
* Szerver oldali probléma - a tárhelyszolgáltató letiltotta a weboldal Windowsos böngészővel való megtekintését az adott címről (de akkor ennek a szerver logban valami nyoma kell hogy maradjon ;) ) -
#18 pfff...lol! -.-
szerintem akaszd fel magad mert nem jön be az a weblap...
ilyenért topikot nyitni. :\ -
#17 proxy?
nekem egy időben semmilyen atw-s oldalt nem engedett, aztán szegeltek valamit rajta... -
#16 "Nem jön be egy weblap"
A világért se oszd meg velünk, hogy melyik... nehogy véletlenül segíthessünk -
#15 Melyik az a weboldal, talan megnezhetne mas is?:) Persze, ha publikus?!:)
Amugy megoldast, igy hirtelen en sem tudok;) Ha csak az az egy weboldal/szerver nem mukszik, probald a Security beallitast levenni, allitgatni, stb. -
#14 kösce :) -
#13 -.-
mellesleg jó a logód -
#12 először azt hittem,h egy láma nyitotta a topikot,de mikor megláttam a logot,kicsit meglepődtem,miután elolvastam a hsz-d,már nem lepődtem meg annyira,inkább az jutott eszembe,h fura címet adtál a topiknak :)
de sztem elfért volna más topikban,bár ez érdekes probléma,de sztem zárni fogják.
egyébként nem tudok megoldást a problémádra :-cc -
#11 :DDDDDDDdddddddddddddddddddd -
#10 :DD de égett itt vki :D -
#9 format -
#8 Jah, sry -
#7 "Tűzfal nincs."
:) -
#6 Tűzfal? -
#5 "Próbáltam 3 féle böngészőben"
:) -
#4 Próbáltad több böngészővel?
Firefox, O/A, Maxthon, IE, Netscape? -
#3 [csak viccezik] :D -
#2 Melyik szexoldalról van szó? -
#1 Hali!Nem igazán tudom hova fordfuljak a problémámmal:
Egy szerveren lévő weblapokat nem hajlandó behozni a böngészőm.Linuxon tökéletesen működik,csak windows-ban nem.Mindenkinek megy, és nekem is működik minden egyéb oldal.FTP-re feltudok csatlakozni windows alatt is, de weblap nem akar bejönni.Felettébb idegesítő,főleg úgy hogy a saját weblapomról van szó.Próbáltam ipconfig renewet,semmi nem változott.Szomszédba is megpróbáltam,neki is működik.Megpingeltem dosba,és a szervert látja.Próbáltam 3 féle böngészőben, a hosts fájlz is megnéztem,de csak a localhost van benne.Tűzfal nincs.
Hibaüzi:A kiszolgálóhoz való kapcsolódás alaphelyzetbe állt az oldal letöltése közben
Mi lehet a gond?