14
  • TommyVercetti
    #14
    szombi te egy idióta paraszt vagy.
  • GulaSoft
    #13
    Ez azért vicces, mert a ps2-höz van egy eye-toy nevű rendszer, és ott még irányító sem kell, simán a mozgásoddal irányítod. A hátránya az, hogy egy egyenletes felületű háttér kell neki, de ha az megvan, ugyan úgy ki lehet dögleni előtte a mozgástól mint a wii-al. Sőtt ehhez a rendszerhez már rendes fitness progi is jelent meg. (Ja és az ember keze kevésbé szakad le a testéről, hogy aztán a tv-be álljon)
    Erre jön a wii és mindenki azt hiszi mekkora nagy találmány. Persze finobban irányítható egy ilyen vezérlővel a cucc, de azért nem akkora találmány ez ám!
  • AranyKéz
    #12
    Azt már próbáltam, alig van rá jó játék :(
  • peba
    #11
    Tegyél fel főni ey kávét, utána meg fogdosd a kávéfőzőt, meg a tűzhely egyes részeit! Azzal is lehet hadonászni. Jó játék, és minden háztartásban van.
    :D
  • csimmasz
    #10
    Mostmár ténylek k*rva kíváncsi leszek milyen karriert fut be a ps3,meg arra is hogy egy év mulva ki játszik még a wii-vel?
    Nem rosszindulat,csak lehet hogy tényleg hirtelen mindenkinek megtetszett,aztán hamar megunják(vagy nem).
    Számokat nem tudok,de ugyolvastam a ps2 még mindíg jol fogy,ezért egyik szeme sír,a másik nevet a sony-nak.
  • ssdb
    #9
    A két konzol egymástól különbözik s csak a "konzol" névben hasonlít. Osztom az előttem szólo Tinman véleményét!
  • Tinman #8
    Ez a cikk, mintha csak azért íródott volna, hogy a Nintendo és a Sony tábor ismét jól hajbakapjon.

    A Sony nem jelentette ki, hogy lenézi a Wii-t /aki ezt olvasta ki a sorokból, az gondolkodjon el azon, hogy tényleg jogos-e a rosszindulat/, viszont a cikk írója kicsit bulvárra vette a figurát, amiért viszont dícséret illeti, mert így kell felhívni az emberek figyelmét, ez meg szvsz sikerült.

    Előre leszögezem, hogy a C64-em mellett anno volt NES-em, most meg a PS2 mellett egy NDS-em, tehát szó nem lehet nálam fanboyságról.

    A véleményem pedig tökéletesen megegyezik Dave Karrakerével mert:

    1. Természetes, hogy jól fogy a Wii, hiszen igazi újdonság számba megy. Még az is vett/vesz Wii-t, aki eddig nem érdeklődött a játékok iránt.

    2. Egyértelmű, hogy a PS3 nextgen konzol és tényleg a hardcore és komoly /értsd: felnőttebb/ vásárlói rétegnek készült, míg a Wii max. a Nintendo nextgenje, de a konzolpiacon csak egy ötletes termék, ami egyelőre sikeres.

    3. Teljesen érthető, hogy a halál kasza sem akar egyelőre PS3-at venni, mert:
    a, baromi drága
    b, nincs rá igazi húzócím
    c, sok helyen hivatalosan még nem kapható

    A Nintendo a Wii-vel kiváló időpontban jött ki. X360-még nem elég erős játékfelhozatal szempontjából, sok újdonságot nem hordoz magában. A PS3 pedig még csak a kezdeti lépéseket teszi meg a piacon.
  • szombi
    #7
    A SONY még csak nem is a profitot nézi, hanem hogy termékei minél menőbbek és drágábbak legyenek,
    hogy minél többen vágyakozzanak rá azok közül akik nem tudják megvenni.
    Annyira irigy, mint az a panellakó, aki nem támogatja a panelprogramot mert akkor a szomszédnak is kevesebb lesz a fűtésszámlája...

    Ennek véget vethet a Nintendo egyébként IGEN HÜLYE NEVŰ konzolja, és ezért kell egy-két vészkiáltás, hogy mennyire gagyi.
    Lenézi a Nintendo-t, mert elérhető áron, VALÓBAN PROFITORIENTÁLT módon árusítja a sikeres termékét.

    Egyébként meg minden konzolos bekaphatja, mert az internetes PC-s játékok sokkal királyabbak.

    COD2 rulez!!!!!!
  • Sanyix
    #6
    Hát persze hogy lenézi (ami valójában durva irígykedés), mert rosszul áll a szénájuk, wii meg tarol, és a sony amúgy is minden mást lenéz, mert azt hiszik magukról hogy istenek...
  • Atomy
    #5
    Hehe, ennyire gagyi mellébeszélést már rég hallottam olyan embertől aki nem politikus.
  • avman
    #4
    mér' mos' mitet mongyanak? elk*rtuk? :D
  • AranyKéz
    #3
    "az elkötelezett, komoly játékosoknak lett kifejlesztve, miközben a Wii az alkalmi, vagy új játékosoknek felel meg csupán"

    Melyikből van több basszákmeg ??? A Sony egy kúrva kapzsi cég aki mindent elkövet a profit maximalizálásáért, nincs tekintettel a rajongókra, fejlesztőkre sem emiatt (ami alapból rossz döntés), ehhez képest képtelen felfogni hogy melyik réteget kell megcélozni hogy minél többet tudjon eladni.

    "Wii csak látszólag ilyen népszerű"

    Ja persze. Mindenki csak divatból vesz egy ilyen gépet aztán kirakja a vitrinbe.
  • czky
    #2
    Lenézi = irígykedik gondolom... :DDD
  • aateks
    #1
    "Az új játékkonzol valóban felkavarta a játékkonzol piacot: a különféle elektronikai kereskedések eladásainak összesítése szerint a Wii jóval sikeresebb a PS3-nál." Naná, mert király, ja meg már van modchip hozzá ;)