Poker

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vegicsek
Ez hülyeség amit akarsz.HA lenne ilyen programm szerinted nem használná mindenki?Valóban van benne egy kis átbaszás, de akkor se szimplán szerencsejáték, amit egy gép irányít.Tanulj meg játszani.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

mike0013
tanulj meg játszani...-_-

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

meg lehet oldani egyszerûen kb ahogy vaxi leírta, de szerintem csak szar vagy texas holdemban

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Vaxi
1. fölösleges neki 2 topic, kapcsold fel a villanyt mikor gépelsz, ha vakon nemmegy 😊
2. a programokat emberek írják!
3. az emberek faszkalapok, így kurvára nem érdekük, hogy te nyerj!
4. egyszerû:
if ($pont=='100000') {
$nyersz-e='nem';
}else{
$nyersz-e='talan';
}<#idiota>
5. magyarul meg lehet oldani. és ha a közértben átbasznak 10 dkg felvágottnál is, egy fizetõs pókeren miért ne tennék meg?!
remélem sikerült választ kapnod a kérdésre 😊

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni a Poker-rel kapcsolatban.
Nemrég kezdtem el játszani Texas holdem-et a neten,és azt figyeltem meg,játék közben,hogy valamikor teljesen ki akar buktatni a gép,és ezt úgy csinálja,hogy jó lapokat ad de aztán mást hoz ki nyertesnek,ez akár hetekig is így mehet.
A kérdésem az lenne,hogy a szoftwert be tudják e állítani vagy programozni úgy,hogy bizonyos elért pontnál, vagy egy új játékost egy kicsit hagyja nyerni.
Tehát lénygében tudják e manipulálni a leosztásokat.