6
Meg lehet-e oldani vhogy ?
  • Pheel
    #6
    A topik címe teljesen félrevezető, ráadásul elfér más topikban is a kérdés.
  • Dj Faustus #5
    "miért kell USB-n menteni DVDről?"
    Valószínűleg komplikáltabb mindegyik gépet szétszedni, DVD-meghajtót beleapplikálni/kiszedni, mint egy USB-s meghajtóval viccelődni.

    "A gepek halozatban vannak"
    Szerintem innen érdemes kiindulni. Ha van egy kellően sok tárhellyel rendelkező gép, akkor arra a gépre is elvégezheted a mentést.
  • [HUN]FaTaL
    #4
    miért kell USB-n menteni DVDről? NT nem támogatja a hagyományos dvd írókat (IDE)? Esetleg próbáld meg USB-s rackre menteni. 1.1-es USB-n szerintem nem tudsz DVD-t írni, nem tudja kiszolgálni az 1x-es sebességet sem. Ha mindenképp így akarod akkor szerintem marad a CD:(
  • uniu
    #3
    Mondjuk ugy, hogy szetzilalt NT-s gepek, halalra-installalva mindenfele szoftvertesztek miatt. Meg ha kuka is, kell rola 1 backup.
  • Beast Machine
    #2
    hát nem tudom. hol használnak ilyen lestrapált gépeket, ahová még a Ghost sem hajlandó felapplikálódni? mert ahogy így leírtad először egy alaplapcsere, aztán mehet a backup...
  • uniu
    #1
    Regi NT-s gepekrol kellene backupot gyartanom. Nemelyiket mar csak a szentlelek tartja 1ben, mar a Ghost-ot sem nemelyikre telepiteni. A kerdes az, hogy azt a 4-5 giga adatot le lehetne-e menteni, USB 1.1-es porton keresztul egy DVD iroval ? Sejtesem szerint nem, mert mar az 1x-es sebesseget sem tudna kiszolgalni :( Szinten a Ghost-ot(2003-as) hasznalnam erre, illetve mas 5let ? A gepek halozatban vannak, de korrekt leiras es mentes hianyaban nem probalkoztam meg a halozaton keresztruli mentessel masik gepre.