10
ReACToR zenekar
 • Déxy
  #10
  Szevasztok,

  Aki infót akar: www.reactormusic.hu

  Új a lap, és sok minden... mivel voltak változások.
  A videoklipek is fent vannak... hamarosan újra találkozunk...
 • forza milan
  #9
  Nem akartam ezzel kapcsolatban offolni,pirvátba' küldtem...Egyébként a Magazin klippje letölthető...Sajna a Külön Világ klippjét sehosle találom...:SÉsmég nemláttam...Szal ha vki tudja linkelje be plz!:)
 • zsolesz92
  #8
  Huh én dec 2.án voltam Győrben Tankcsapda koncerten ők voltak az előzenekar, és tetszett :P
  Tudnáltok adni olyan helyet ahonnan lehet számokat tölteni? Viván láttam őket megawattban
 • Kmarha
  #7
  ötletem sincs :) viszont itt van a Magazin. Az egyetlen komment nem túl hizelgő, és úgy látom egerszegitől származik :D
 • forza milan
  #6
  Hehh,Tcsvel összel már nem futnak,csak kettöt,saját koncertek következnek:P:DLehet hogymég néhány helyen nekik lesz elözenekaruk,ezt éppen még nem tudom...:)Mindenesetre valaki tudja hol nézhetném meg a Külön Világ Klippjét?:D
 • Kmarha
  #5
  jó fej srácok, és egész segítőkészek voltak, érdemes velük tartani a kapcsolatot :D és jókat lehet velük inni :D

  Anno még öcsémet is pátyolgatták, mikor gitározni tanult. Most már ő is zenekarban játszik. Remélem az hogy felkapottak lettek, lesznek, nem rontja el őket emberileg. No körbe is nézek mikor tudok legközelebb elmenni a koncertjükre. Saját lesz majd Zalaegerszegen, gondolom a többi csak a Tankcsapdával fog futni. Youtubon van fent klipjük is, talán a honlapon is. Semmi különös, de a zene az nagyon találó lett :D (azt hiszem Magazin a szám címe amiből készült). Majd körbenézek a baráti társaságnál kinél van valami homemade szerü videó a koncertjükről, aztán szólok nekik hogy felrakhatnák őket a honlapra :D
 • forza milan
  #4
  Áhh énis örülök hogy vki ir velük kapcsolatban:D...Kössz...Ebként én nemrég ismertem meg öket,Sajnos Salgótarjánban...:DSajnos egyelöre csak msn-ben tarjuk a kapcsolatot...de igen...eléggé kezdenek befutni...:)azért is gondoltam hogy nyitok egy topikot nekik!:)
 • Kmarha
  #3
  wow, Dixiék ennyire befutottak már? Kár hogy az ősközönséget kicsikét hanyagolják.

  Zalaegerszegi banda, már elég régen nagy sikereket jósolt nekik nálunk mindenki. Még emlékszem az első videóklipp forgatásra, öcsém részt is vett benne. Szinte havonta felléptek odahaza, mostanában viszont nem nagyon hallottam ennek hírét. Örülök. Kiváncsian várom az új albumot. (mikor még egy sem volt nekik, már akkor is birtuk őket, hát akkor még most :D)

  Azért jó tudni hogy tehetséggel a semmiből is fel lehet törni (persze azért pénz is kellett hozzá, de nem tömték egyből a zsebükbe)

  szerk.: ahogy látom azért jönnek vissza Egerszegre is :) Éljen az egerszegfeszt :D
 • forza milan
  #2
  A csapat előző két nagylemeze egyébként a Minden Rendben(2002),és a Hasad a mag(2004)!
 • forza milan
  #1
  Hi all!Nha holis ketdjem ... Egyre többen ismerheti a rockszerető közönség ezta remek csapatot,hiszen ebben az évben a Tankcsapda oldalán járták a városokat...Egy hatalmasan jó muzsika,sajátos mondanivalóval...mindenkinek megkell hallgatnia...a Zenekae honlapja:ReACToR zenekar hivatalos oldala
  .Remélem akad még itt sok-sok ember akivel beszélgethetünk erről a felállásról,ezért is gondoltam,mhogy niytok ittis egy ilyen topikot!:)Nemsoká megjelenik az együttes 3. nagylemeze:)