60
  • tnm #20
    "Az utolsó képen Ballmer fejesek között: Dell, Intel, majd utána a Toshiba, a HP, az AMD és a HP vezetője"
    Amd-s vezető, hogy beült a két HP-s közé
  • Inquisitor
    "Vista Hun torrent mikor lesz ugyan elérhető"
    Van angol, japán, német, norvég, svéd, lengyel, szlovák ... magyar az nix.
  • bunny
    Egy büdös mondatot nem ér a forint.
  • InfectedMann
    Nekem még mindig azzal a 15 gigával van problelem amit majd fel akarok paszírozni.
    AZ egész oprendszerben számomra ez a legnagyobb LOL. Nem mintha nem lenne elég nagy vinyó de az a 15 giga majdnem 3 DVD fuck.
    Jah meg az a rendszer ami még azt is jelzi mikor megyek szarni. Fasz köze a mikrofosnak mi a szart csinálok a szaros oprendszerjével? Nem sért meg ez jópár törvényt? Nah mindegy. Új látszik a mikropöcsnek már ezt is lehet.
  • HappyBoy
    ÉN speciel kaptam a cégemtől egy XP -t anno. :)
  • bunny
    Engem az érdekelne, hogy mikor jön ki a vista sp2. Mert kb. az lesz az az időpont, amikor elgondolkozom azon, hogy a vista-t egyáltalán megnézzem közelebbről. Meg addigra kijönnek azok a programok is, amik kiszedik a sok rejtett "poént" belőle, és akkor talán használható oprendszer lesz. Talán.
  • chuck
    T-com-nál van részletfizetési akció windows xp-re, és ms Office-ra, a törlesztőrészletek is elég barátinak tűnnek, h valaki valóban akar venni.
  • robertone
    Teljesen igazad van!!! Máris rohanok a boltba, hogy oprendszerbe integrált kémprogramokat vegyek!
  • Imremagdi
    kérdés: Ha megveszem az OEM vistát, feltelepitem, majd pár hét mulva ujra akarom telepiteni, mert meghalt, akkor tudom majd ujra aktiválni?
  • ZoliJ
    én arra leszek kiváncsi, hogy mikor lesz olyan nap, amikor nem lesz az sg-n vista-s hír:)
  • DjDano
    Egy büdös forintot nem ér amit mondasz
  • mad mind
    Az a probléma, hogy míg amerikában az ottani fizetések, mellett akciókat kezd, Magyarországon, soha nincs semmilyen kedvezményesen vedd meg akció. Nekem van eredeti xp, de mért csak az OEM verziót lehet "emberi" áron megvenni. A dobozos verzió pofátlanul drága, support nincs hozzá, és ha tönkremegy valamim az oprendszer miatt, még csak nem is lázadhatok, az EULA miatt.
  • Newfronter
    Megéri az árát azt mondom. Eddig sem a rendszerrel volt gond, hanem a sok user nem ért hozzá és veri a billentyűzetet, csodálkozik hogy nem működik rendesen.
  • Vers
    1 büdös forintot nem ér ez a szar
  • tuxika
    Vista se 80 ezer forint lesz, mar kapsz 17+afaert is.
  • lck
    Nekem XP Home 26 ezerért van, ami szerintem normális ár érte.
  • fourgee
    Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lesz egységesen alacsony áron a Windows kapható... Ha emberi árakat találna ki a Microsoft, és figyelembe venné a magyarországi fizetéseket, akkor jóval több eladott példányuk lenne. Meg lehetnének akciók is, kamatmentes részlet, stb, stb, persze nem egy 80 ezer forintos oprendszer után, mert ahelyett tényleg inkább másolt példányt használnak az emberek :)
  • ssdb
    de persze olyan torrent ami nem szól, megsem nyikkan h nem bótba vettem... :)
  • ssdb
    engem is ez utobbi érdekel :)
  • 1hengeresVmotor
    Vista Hun torrent mikor lesz ugyan elérhető he he