Febrár végén jön a magyar nyelvű Vista

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DjDano
Egy büdös forintot nem ér amit mondasz

mad mind
Az a probléma, hogy míg amerikában az ottani fizetések, mellett akciókat kezd, Magyarországon, soha nincs semmilyen kedvezményesen vedd meg akció. Nekem van eredeti xp, de mért csak az OEM verziót lehet "emberi" áron megvenni. A dobozos verzió pofátlanul drága, support nincs hozzá, és ha tönkremegy valamim az oprendszer miatt, még csak nem is lázadhatok, az EULA miatt.

Megéri az árát azt mondom. Eddig sem a rendszerrel volt gond, hanem a sok user nem ért hozzá és veri a billentyûzetet, csodálkozik hogy nem mûködik rendesen. <#smile>
1 büdös forintot nem ér ez a szar

Mi van, bamba paraszt, még most sem buzog föl benned Árpád vére?&#8221; (McSzéchenyi)

Vista se 80 ezer forint lesz, mar kapsz 17+afaert is.

lck
Nekem XP Home 26 ezerért van, ami szerintem normális ár érte.
Én meg arra vagyok kíváncsi, hogy mikor lesz egységesen alacsony áron a Windows kapható... Ha emberi árakat találna ki a Microsoft, és figyelembe venné a magyarországi fizetéseket, akkor jóval több eladott példányuk lenne. Meg lehetnének akciók is, kamatmentes részlet, stb, stb, persze nem egy 80 ezer forintos oprendszer után, mert ahelyett tényleg inkább másolt példányt használnak az emberek 😊

2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)

de persze olyan torrent ami nem szól, megsem nyikkan h nem bótba vettem... 😊<#nyes>

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

engem is ez utobbi érdekel 😊

Apple iPhone, HP-Compaq 6715b Notebook, Google termékek - csak lazán ;)

Vista Hun torrent mikor lesz ugyan elérhetõ he he <#beka3>

← ElőzőOldal 2 / 2