bad sector
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<gyártó neve> lowlevel format
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
2. ha elõjön 1-2 bad sector, akkor kis idõ múlva követi a többi, a legnagyobb szopás, ha a fat kezd döglõdni
3. low level format segíthet rajta, de nem sokáig
4. fizikai hibát program nem tud javítani
Mi az a windows?
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Ja és tudatában voltam azzal, hogy van rajta bad sector. egy 30gb-os winchesterrõl van szó. Ha csak 10gb-ot tudok megmenteni nekem már az is megérné
Szóval ha valaki tud nekem programot ajánlani kérem segítsen!
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Van egy winchesterem amin sajnos keletkezett egy csomó bad sector. Már így vettem. Sajnos nem tom, hogy fizikailag melyik részén helyezkedik el a (pl az elején, közepén avagy a végén) Létezik olyan program amivel rá lehet keresni a winchester bad sectoraira? Esetleg van-e olyan program ami ki is javítja vagy, ha nem is javítja ki legalább lezárja ezeket a hibás részeket. A válaszokat elõre is köszönöm!