2.5\" usb rack

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Trisztin
nekem még nem tünt fel,hogy kattan,ha lehúzom,de mosantól figyelem...

nálam inkább az a probléma,hogy a biztonságos eltávoltításkor megkér,hogy probáljam késõbb újra,pedig semmilyen módon nincs használva a winchester... de még így se veszem zokon... általában csak lehúzom...

Melleseleg a környezetem folyton megkérdezi,hogy miért van 2 USB csatlakozó a rackhez :) ha esetleg valaki tud rá értelmes választ irja le,hogy tudjak mit válaszolni :)) thx

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Schwarz
a biztonságos leállítás nem feltétlenül állítja le a motort, csak kiírja az esetleg cache-ben levõ adatokat, így nem sérül a fájlrendszer, a kattanás normális, a tápfesz megszûntével a fejeket parkolópályára rántja egy mágnes.

szvsz nem lesz semmi baja, egyébként én is gondolkodok egy ilyen rack vételén, mert lassan 2 éves a céges hp laptopom, és idõszerû a hdd pusztulás benne :)

Mi az a windows?

0Fritz0
Én csak kihúzom és semmi baja.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Met
próbáld ki, hogy kikapcslod a gépet, úgy is kattan e

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Attól, hogy pörög nyugodtan ki lehet húzni nem lesz semmi baja?
hÁT ÚGY KELL..
Ienkor már nem külld adatot csak pörög.

dehát így szoktam. És mégse áll le a winchester.
Nem tudtok valami parancsot rá?
fOGOD ÉS OTT VAN A TÁLCÁN, AZ ELEM BIZTONSÁGOS ELTÁVOLíTÁS.
BEMÉSZ LEKAPCSOLOD.

soma22
szerintem nem lesz gndja, de minél kevesebbet használd kihuzogatásra.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

sajnos nincs rajta gomb. egy led van rajta meg az usb csatlakozó.
soma22
kell hogy legyen rajta egy kikapcsoló gomb, ami áramtalanitja a vinyot.
az hogy kattan nem feltétlenül baj.

-Olyan nincs hogy nincs. -Akkó\' van...

Hi!
A minap vettem egy 2.5"-os (laptop winchester) usb-s rack-et.
Minden nagyon faszán müxik az egyetlen gondom a lecsatolással van.

Hogy kell szakszerûen lecsatolni win xp-ben?
Én a tálcán rámentem az usb-s eszközök biztonságos eltávolítására (mint a pendrive-nál) és a winfos már ki is írta, hogy az eszköz biztonságosan eltávolítható, de a winchesterem még mindig pörgött. Amikor meg kihúztam kattant egy nagyot. Nem két fillér volt bele a winya nem szeretném hazavágni.

Van valami megoldás windowsban arra, hogy valamilyen parancsal leállítom a winchestert? Vagy szerintetek nem lesz baja, ha csak így menetközben kihúzom?

A válaszokat elõre is köszönöm!
Üdv!
Csaba