Idehaza is DVD-n a Rejtélyek városa

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Neurotoxin
pffff.Ez kell...

a cliffhanger az egy fõnév. erre kéne szó. körülírni körül lehet.
Tinman
Függõben maradt, befejezetlen.....

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

"aktuális sorozatokat"?

"De hogy már itt sem tudnak magyarul írni egy cikkben, az felháborító... cliffhanger... ehh..."

vannak szavak, amiknek nincs magyar jelentésük, mivel nem léteznek a magyar tévézésben. de én speciel régen keresem, hogy mit lehetne jobbat mondani a cliffhangerre. hmm?

a cliffhanger az cliffhanger. van, akinek a rádió sem tetszik, elfogadom. az mp3 vagy a pécére is érdemes lenne új szót találni:)
"Szrtm meg oltári baromság olyan sorozatért egy fillért is kiadni aminek nincs VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

lol. még jó, ogy te akarod másnak megmondani, hogy mit csináljon:)

amúgy ilyen alapon:

1. a sorozatokat nem kell venni, mert a 95%-knak nincs vége
2. nem szabad venni se lostot, se született feleségeket, se 24-et, se vészhelyzetet, se szívek szállodját, se kés/alattot, stb. nem sorolom fel az összes idehaza megjelent sorozatot, amelyekrõl még nem tudni, hogy lesz-e végük.
csuszi
Szrtm meg oltári baromság olyan sorozatért egy fillért is kiadni aminek nincs VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MJ rulz Pink Team The Only One

RaveAir
De hogy már itt sem tudnak magyarul írni egy cikkben, az felháborító... cliffhanger... ehh...

Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/

Tinman
<#szomoru2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

szerintem pont az ilyenbõl kell... nekem is van egy évados dvd-m. akinek kedvence volt a sori, nnak ott a polcán a helye, sztem.
Tinman
Hátbammeg ebbõl kellett DVD... egy évadot ért meg... pfff.

hurrá