12
-
#12 pffff.Ez kell... -
winnie #11 a cliffhanger az egy főnév. erre kéne szó. körülírni körül lehet. -
#10 Függőben maradt, befejezetlen..... -
Flashy #9 "aktuális sorozatokat"? -
winnie #8 "De hogy már itt sem tudnak magyarul írni egy cikkben, az felháborító... cliffhanger... ehh..."
vannak szavak, amiknek nincs magyar jelentésük, mivel nem léteznek a magyar tévézésben. de én speciel régen keresem, hogy mit lehetne jobbat mondani a cliffhangerre. hmm?
a cliffhanger az cliffhanger. van, akinek a rádió sem tetszik, elfogadom. az mp3 vagy a pécére is érdemes lenne új szót találni:) -
winnie #7 "Szrtm meg oltári baromság olyan sorozatért egy fillért is kiadni aminek nincs VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
lol. még jó, ogy te akarod másnak megmondani, hogy mit csináljon:)
amúgy ilyen alapon:
1. a sorozatokat nem kell venni, mert a 95%-knak nincs vége
2. nem szabad venni se lostot, se született feleségeket, se 24-et, se vészhelyzetet, se szívek szállodját, se kés/alattot, stb. nem sorolom fel az összes idehaza megjelent sorozatot, amelyekről még nem tudni, hogy lesz-e végük. -
#6 Szrtm meg oltári baromság olyan sorozatért egy fillért is kiadni aminek nincs VÉGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#5 De hogy már itt sem tudnak magyarul írni egy cikkben, az felháborító... cliffhanger... ehh... -
#4 -
winnie #3 szerintem pont az ilyenből kell... nekem is van egy évados dvd-m. akinek kedvence volt a sori, nnak ott a polcán a helye, sztem. -
#2 Hátbammeg ebből kellett DVD... egy évadot ért meg... pfff. -
M0RN1NGST4R #1 hurrá