23
Magyarország kerékpárútjai
-
#23 Ma tettem egy szép turát a haverokal, Ágfalvától-Mörbischig. Kb 46km oda vissza. -
#22 Én meg Dunaújvárosban lakok és csak 1-2 helyen van bringaút az is olyan minőségű hogy hetente vihetem centíroztatni a kerekeket.:D
Az üvegszilánkokról meg ne is beszéljek...
Ez M.O.
-
#21 Én Sopronban lakok és nemrég építetek egy elég hosszú kerékpárútat. Most megint folytatni akkarják hogy az egész városon át legyen. Ami kész van nagyon jó. Néhány helyen igaz osztot, de szintén a gyalogosoknak szintén a bicajosoknak van elég hely. És még bicikliútas pihenők is vannak az út mentén, sajnos a legtöbbet a rongálok a kezükbe vették. -
HUmanEmber41st #20 Elkezdtek még régen építeni Esztergom és Visegrád közé bicikliutat, de valahogy Egom után 6 km-re vége szakadt ...Pedig nagyon szép helyen , végig közvetlen a Duna parton van. -
#19 Az osztott jardanak hivjak, es Szegeden sem nepszeru. Ha ilyet tervet mernek elorukkolni, elutasitjuk. -
marcio mela #18 Az hiszem erről kár beszélni.Az nevezik fejlődésnek,hogy sárga csíkot húznak a járdára aztán egyik fele bicigliút a másig gyalogos?Amíg szintben nem különulnek el addig ez ámítás.
Csak városban járok és közelebbi települések között. -
#17 ezt akartam irni :) tényleg jó érdemes körül bicozni a balatont néha erdőkbe is bemegy az ut :) -
#16 Vannak bicikliútas térképek. -
#15 Budapesti bringautrak (pdf)
-
#14 tud valaki valamilyen netes vagy nyomtatott térképet a balatoni körútól és környékéről? neten csak egy böhöm spirálost találtam az túrán kicsit nehézkes. ismer valaki értelmesebbet? -
#13 Nagyon jó bringaútas oldal! -
#12 A Balaton körül a legjobb! -
blackgamer #11 régebben volt valami ingyenes kiadvány helyi bicikliutakról
esetleg ez még létezik? -
#10 én tértem
válasz erre | #2 -
#9 Nah most már térjünk a témára. -
#8 De én csak elgépeltem:P -
#7 csesszétekmászét -.- [álszenteskedik] -
#6 "kerékpárutajai" <--- ez még nagyobb LOL -
#5 javítás:
kerékpárútjai -
#4 Kerékpárutak és Magyarország kerékpárutajai, sokkal szeben hangzik és helyesebb:D Amúgy szerencsésnek érzem magam ebből a szempontból, az iskolátó a kertvárosig nagyjából végig van kerékpárút. -
#3 "kerékpárútai" <--- LOL -
#2 javítsd ki rövid u-ra valahogy, amúgy jó lenne ha sok lenne itt a környéken ^^ szeretek biciklizni -
#1 Hello!
Bár most nem biciklis szezon van, de ebbe a topicba lehet véleményeket,tapasztalatokat,képeket berakni.
Jó csevegést!